Varenr.: PCE-HFG 10K

Hydraulisk kraftmåler PCE-HFG 10K

3.905,00 DKK
4.881,25 DKK
:
4250348722867
PCE-HFG 10K
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
0 … 10000 N
200 N
Kalibrierfähig
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

Beskrivelse

Hydraulisk kraftmåler 

Hydraulisk kraftmåler med analog skala / kompakt til små mellemrum /
Trækningsindikator / med monteringshuller / 27 mm ringåbning

En hydraulisk kraftmåler er baseret på det hydrauliske måleprincip. En trykkraft overføres til en trykcylinder, som hydraulisk overfører trykkraften til et manometer. Kraften vises derefter på manometerets analoge display. Det genererede hydrauliske tryk vises af kraftmåleren på en skala i Newton. Med den integrerede trækmarkør kan den hydrauliske kraftmåler vise den sidst målte maksimale kraftværdi. Med dette måleprincip er kraften produktet af areal og tryk.

En hydraulisk kraftmåler giver forskellige fordele sammenlignet med digitale kraftmålere. På grund af dets kompakte design og robusthed er en hydraulisk kraftmåler ekstremt holdbar, bærbar og fleksibel i brug. Derudover kræves der ingen strømforsyning. Det betyder, at batterier, genopladelige batterier eller en ekstern strømforsyning ikke er påkrævet for at sikre funktionaliteten af den hydrauliske kraftmåler.

En anden speciel funktion ved den hydrauliske kraftmåler er 27 mm-ringen åbning. Med denne ringåbning kan dynamometeret bruges til at udføre målinger på for eksempel styreskinner, aksler og bolte fra en hydraulisk presse. Med den indsættelige stempeladapter kan den hydrauliske kraftmåler omdannes fra en ringkraftmåler til en kompressionsstempelkraftmåler på få sekunder. Det betyder, at den hydrauliske kraftmåler kan anvendes fleksibelt ved bestemmelse af indtrykskræfter eller trykkræfter. I maskinteknik bruges den hydrauliske kraftmåler for eksempel til at kontrollere presser eller i løfteteknik. Hydrauliske kraftmålere bruges også i geometri, kraftproduktion og landbrugsteknik.

En hydraulisk kraftmåler bruges overalt, hvor der er kræfter, der skal måles. En hydraulisk kraftmåler kan derfor optimalt anvendes til eksempelvis vedligeholdelsesmålinger og justeringsarbejde på industrimaskiner.


Funktioner

- hydraulisk kraftmåler lavet af rustfrit stål
- måling af statiske trykkræfter
- ringkrafttransducer og trykstempel
- skruebeslag til aksial samling
- integreret trækindikator 
- trykkraftvisning i Newton [N]

Specifikationer

   
Måleområde 0 … 10.000 N
Opløsning 200 N
Målenøjagtighed ±1,95 % v. E.
Skærmens mål Ø55 mm
Monteringshuller 2 x M6
Omgivelsesforhold      0 … 50 °C
   

Leveringsomfang

1 x hydraulisk kraftmåler PCE- HFG 10K
1 x instrumentkasse
1 x indsatsplade
1 x betjeningsvejledning