Varenr.: PCE-228P

Miljømåleteknologi pH-meter PCE-228P til kosmetik

3.667,00 DKK
4.583,75 DKK
:
4250348717337
PCE-228P
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

pH-måler PCE-228P til kosmetik, stor, letlæselig skærm /
SD-korthukommelse (1 ... 16 GB), gemte data gemmes som en Excel-fil / 
RS-232 interface og valgfri software til direkte transmission til pc'en

Kosmetikproduktionens hovedopgave er ikke kun at lave dejligt duftende produkter med dejligt klingende navne og lister over nyttige ingredienser, men at gøre dem effektive, så disse produkter virkelig forbedrer hudens eller hårets tilstand. og absolut ikke beskadige dem.

Ph-måling i kosmetik er en prioriteret test, der ikke kun skal udføres for at sikre, at produktets pH svarer til hudens, men også for at sikre en god dem For at sikre kvalitet, passende viskositet, farve/lugt og holdbarhed af kosmetik. 

 

Et for surt eller for basisk medium i fx shampoo kan føre til en  lidelse og forårsage hovedbundsproblemer. Derfor overvåges pH-værdien i kosmetik strengt og kontinuerligt og ikke kun i slutproduktet! Det er vigtigt at forstå, at overvågning er påkrævet i alle stadier: først i råvarerne og alle ingredienser, derefter under produktionsprocessen og til sidst i den færdige shampAnvendelse shampoo oo, gel / farvestof / skum ... som er placeret på supermarkedets hylder. Her er det vigtigt at opfylde sundhedsorganisationernes krav og regler og GMP principper!


Mange af os har mindst én gang oplevet, at efter kort tid forværres den behagelige lugt af skummet, selvom alt var fint i starten. Dette er et bevis på, at producenten lavede fejl under produktionsprocessen og måske ikke var opmærksom nok på pH-måling og korrektion. Det kosmetiske produkt skal ikke kun være perfekt og op til standard på fremstillingsdagen, det skal også have meget god stabilitet. I dag er mange hår- og ansigtsprodukter mærket "ORGANISK". præsenteret - producenter af sådanne produkter skal huske, at det er meget sværere at skabe et sådant produkt. De naturlige ingredienser, der gør produktet til "BIO" kan være ret "luneværdig" og dens pH skal overvåges meget nøje.

Når man taler om standard kosmetiske produkter (både  hår og hud), er den ideelle pH mellem 4,5 … 5,5. Afhængigt af den hudtype, som produktet er beregnet til og også produktets funktion (refererer til kemiske stoffer, hårfarver, stærke hår- og kropssprays) kan værdierne være lavere og højere.

Brug af et pH-meter med en speciel glaselektrode er en af de velkendte metoder til at måle pH i kosmetik. pH-måleren sikrer, at ved  målinger i shampoo, flydende rensetoner og skum, geler og mange andre stoffer (vandbaserede!) giver pålidelige resultater.

pH-målere, der bruges til kosmetik, er ofte bærbare, meget nem at bruge, let i vægt og praktisk at bruge. På den ene side er glaselektroden perfekt til anvendelsen, fordi den altid er nem at holde ren, men på den anden side kræver en glaselektrode omhyggelig håndtering på grund af  Skrøbelighed. Moderne elektroder er givet særlig beskyttelse, såsom "en pels"; omkring den, hvilket gør den meget robust.

Anvendelsen af pH-elektroden kræver opmærksomhed og omhyggelig justering. Det er nødvendigt at følge alle regler vedrørende brug, rengøring og vedligeholdelse af dette sarte instrument. Selvom pH-testene udføres på tilsætningsstofferne eller færdige produkter såsom shampoo, er det bydende nødvendigt at opretholde den nødvendige omgivelsestemperatur, da dens afvigelse kan føre til fejlmålinger.

Kosmetiks pH-værdi og opretholdelse af styrken er en af grundene til, at sådanne produkter bør opbevares ved bestemte temperaturer. Nogle af dem skal opbevares i køleskab eller udsættes for direkte sollys og alt for varme temperaturer.


Funktioner

- optimalt pris/ydelsesforhold
- SD-korthukommelse (1 ... 16 GB)
- de gemte data gemmes direkte som en Excel-fil på SD-kortet
  (der kræves ingen software til evaluering)
- RS-232 interface til online datatransmission
- måler pH-værdi, redox og temperatur
- høj nøjagtighed
- stort LCD-display
- robust hus
- inkl. speciel pH-elektrode IJ-44C 
- automatisk kalibrering
- manuel eller automatisk Temperaturkompensation
- BNC-stik
- velegnet til laboratorie- og pH-måling på stedet
- ekstra REDOX-elektrode
- justerbar målehastighed
- nem at bruge

Specifikationer

Måleområde pH

0,00 ... 14,00 pH

Opløsning 0,01 pH
Nøjagtighed ±(0,02 pH + 2d)
   
Redox-måleområde -1999 ... 0 ... 1999 mV
(kun muligt med valgfri REDOX-elektrode)
Opløsning 1 mV
Nøjagtighed ±(0,5% + 2d)
   
>Temperaturmåleområde 0,0...65,0 °C (kun temp.sensor)
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed (@20°C) ±0,5 °C
   
Kalibrering automatisk trepunktskalibrering
Temperaturkompensation automatisk fra 0 ... 65°C eller manuelt mellem 0 og 100°C med temperatursensor fjernet
elektrode særlig pH-elektrode IJ-44C 
Temperaturområde 0 ... 60 °C
Målehastighed justerbar fra 1 sekund til 8 timer 59 minutter 59 sekunder
Skærm LC-skærm 52 x 38 mm
Dat hukommelse fleksibel via SD-korthukommelse 1 ... 16 GB
Grænseflade RS-232
Software valgfrit
Strøm 6 x 1,5 V AA-batterier / 9 V netadapter (valgfri)
Omgivelsesforhold 0...50 °C maks. 85 % RF
Mål 177 x 68 x 45 mm
Vægt 490 g
   

Leveringsomfang

1 x pH-meter PCE-228P til kosmetik
1 x pH-elektrode IJ-44C 
1 x SD-hukommelseskort (2 GB)
1 x temperatursensor
6 x batteri
1 x brugervejledning