Best.nr.: PCE-PP 50

Pakketweegschaal PCE-PP 50

69,90 €
84,58 €
:
4250348723512
PCE-PP 50
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Pakketweegschaal met een resolutie van 1 g / stuktelfunctie / verschillende eenheden / gemakkelijk af te lezen LC-display / automatische uitschakeling na 5 minuten inactiviteit / werking op netvoeding en batterij / optioneel met ISO-kalibratiecertificaat

Dankzij de resolutie van 1 g en een nauwkeurigheid van ± 0,1 % van het meetbereik is de pakketweegschaal een zeer nauwkeurig meetinstrument voor het bepalen van gewichten. Als display-eenheden zijn lb / oz, kg / g, kg, g, lb, oz beschikbaar voor de pakketweegschaal. Het verlichte LC-display van de pakketweegschaal is zodanig gedimensioneerd dat de meetwaarde gemakkelijk af te lezen is, zelfs in zeer heldere omgevingsomstandigheden. Bovendien kan het display van de pakketweegschaal worden losgekoppeld en vrij worden geplaatst dankzij de spiraalkabel. 

Met de stuk-telfunctie kan de pakketweegschaal het aantal stuks bepalen, zoals schroeven. Daartoe voert de weegschaal eerst een referentiemeting uit. De stuk-telfunctie wordt daarna gestart door een toets in te drukken. Als uitbreiding van de stuk-telfunctie kan het weegoppervlak van de pakketweegschaal naar de zijkant worden uitgeklapt. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld gestapelde brieven of soortgelijke voorwerpen met de pakketweegschaal worden gewogen zonder dat zij van het weegoppervlak vallen. 

De pakketweegschaal wordt gevoed door een 6 V voedingsadapter. Bovendien kan de pakketweegschaal ook worden gevoed met drie 1,5 V batterijen. Dit betekent dat de pakketweegschaal als stationaire of mobiele unit kan worden gebruikt. De automatische uitschakeling zorgt ervoor dat de pakketweegschaal zichzelf uitschakelt na 5 minuten van inactiviteit. Optioneel biedt PCE Instruments een ISO-kalibratiecertificaat aan voor de pakketweegschaal. 

Kenmerken

- afneembaar display
- opklapbaar weegplatform 
- resolutie 1 g
- verschillende eenheden
- stuktelfunctie 
- batterij- en netvoeding

Specificaties

Meetbereik

0 ... 50 kg

Resolutie

1 g

Nauwkeurigheid

±0,1 % van meetbereik

 

 

Verdere specificaties

 

Eenheden

lb / oz, kg / g, kg, g, lb, oz

Overrange weergave

"O-Ld”

Lage batterijspanning weergave

"LO”

Automatische uitschakeling

na 5 minuten inactiviteit

Stroomvoorziening

3 x 1,5 V AAA batterij

Voeding

voedingseenheid primair: 100 ... 240 V AC / 50, 60 Hz. secundair: 6 V DC, 1 A

Omgevingscondities

5 ... 35 °C, <90 % r. h., niet-condenserend

Afmetingen platform

198 x 180 x 44 / (120 (uitgeklapt)) mm

Afmetingen display

92 x 68 x 30 mm

Beeldschermkabel

spiraalkabel met een lengte van 1100 mm

Gewicht

810 g


Leveromvang

1 x PCE-PP 50 pakketweegschaal
3 x 1,5 V AAA batterij
1 x voedingseenheid
1 x gebruiksaanwijzing