Best.nr.: PCE-ABT 220L

Laboratoriumweegschaal PCE-ABT 220L

765,90 €
926,74 €
:
4250348722935
PCE-ABT 220L
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Cal-Int Voeding-230V Procentweging Interface-RS232 Per stuk betalen
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Vulschaal met windscherm / voor het meten van kleine monsters tot 220 g / PC-interface /
Eenvoudig te gebruiken / ingebouwde waterpas voor uitlijning / optioneel met ISO-certificering / inclusief kalibratiegewicht / klaar voor gebruik

Met een resolutie van 0,1 mg is deze precisiebalans ideaal voor het controleren van het gewicht van de kleinste monsters. Met de laboratoriumweegschaal kan bijvoorbeeld poeder gewogen worden. Typische toepassingsgebieden voor de laboratoriumweegschaal zijn daarom in laboratoria of in onderzoeksfaciliteiten. Het wegen van zeer kleine monsters is erg moeilijk, omdat zelfs een kleine windvlaag de aflezing zal vervalsen. Om deze reden is er een windscherm rond het weegoppervlak van de laboratoriumweegschaal geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de kleinste windstoten geen effect hebben op de meting van de precisiebalans.

Met de RS232-interface kan de precisiebalans rechtstreeks op een pc worden aangesloten. Met de optioneel verkrijgbare software voor de laboratoriumweegschaal kunnen de meetgegevens in tabelvorm worden weergegeven. De software kan ook worden gebruikt om de meetwaarden uit de precisiebalans grafisch weer te geven. Er is ook de mogelijkheid om de door de precisiebalans geregistreerde meetwaarden te exporteren. Dit betekent dat de meetwaarden van de laboratoriumweegschaal gemakkelijk kunnen worden verwerkt in presentaties, per e-mail kunnen worden verzonden of eenvoudig kunnen worden afgedrukt.

Indien nodig kan de precisiebalans worden gecontroleerd met het meegeleverde kalibratiegewicht. Dit zorgt ervoor dat de fijne schaal een perfect meetresultaat levert. Ook de precisiebalans kan door de operator in zeer korte tijd worden afgesteld met behulp van het kalibratiegewicht.

Met de ingebouwde waterpas kan de actuele positionering van de precisieweegschalen op een installatieplaats worden bepaald. Als de positionering van de laboratoriumweegschaal niet geschikt is, kan deze worden aangepast met behulp van de in hoogte verstelbare voetjes. Dit zorgt ervoor dat de laboratoriumweegschaal goed is uitgelijnd met de huidige installatielocatie.

Kenmerken

- Windscherm voor stabiel wegen
- RS232-interface voor pc-aansluiting
- Achtergrondverlichting
- Resolutie van 0,1 mg
- Weegoppervlak van 80 mm
- Weegbereik tot 220 g
- Waterpas voor het uitlijnen van de analytische balans
- Inclusief kalibratiegewicht

Specificaties

   
Meetbereik 0 ... 220 g
Resolutie 0,1 mg
Herhaalbaarheid 0.2 mg
Lineariteit 0,5 mg
Reactietijd <4 seconden
Weegoppervlak Ø 80 mm RVS weegplateau
Tarrabereik volledig meetbereik
Interface RS232
Stroomvoorziening 220 V
Bedrijfsomstandigheden      10 ... 40 C
Afmetingen 340x215x350mm
Gewicht 7,5 kg
   

Leveromvang

1 x laboratoriumweegschaal PCE-ABT 220L
1 x stoffen handschoenen
1 x testgewichtsklasse F1
1 x koude apparaatkabel
1 x Handleiding

Downloads