Best.nr.: PCE-SD 3000U

Inventarisweegschaal PCE-SD 3000U

2.386,90 €
2.888,15 €
:
4250348712431
PCE-SD 3000U
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 120,00 € netto verzendkosten
Cal-Ext Ijking Ijking-Kl-3 Procentweging Receptweging Interface-RS232 Splash-IP54 Per stuk betalen Tara Dieren wegen
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Geijkte Palletweegschaal tot 3.000 kg / resolutie vanaf 0,5 kg / mobiel dankzij transportwielen / bi-directionele RS-232 interface / analoge uitgangen optioneel
De Palletweegschaal is een verifieerbare, geijkte U-vorm Palletweegschaal voor mobiel gebruik. De afmetingen van de geijkte Palletweegschalen zijn aan de EU-palletgrootte (1200 x 800mm) aangepast. De U-vorm van de geijkte Palletweegschaal maakt het mogelijk om de EU-pallets handig te plaatsen indien de EU-pallets direct met de vrachtwagen tussen de beide balken gereden worden en de pallet op de balken van de geijkte Palletweegschaal gelegd wordt. Deze geijkte Palletweegschaal is gemaakt van gelakt staal. Om de robuuste Palletweegschaal mobiel in te zetten beschikt de Palletweegschaal over 2 wieltjes en een handvat, daarmee kan de geijkte Palletweegschaal snel en eenvoudig afgebouwd of opgezet worden en getransporteerd worden van A naar B. De gegevens kunnen gemakkelijk worden afgelezen van het externe beeldscherm (met 3m kabel). Het beeldscherm van de geijkte Palletweegschaal bevindt zich aan een 3m kabel en kan op een tafel of aan de muur of eventueel op een optioneel statief gemonteerd worden. Functies van de geijkte Palletweegschaal zijn: stuks tellen, een max. / min. weging, receptweging, procentweging, gemiddeld gewicht bepalen, optellen, tarragewicht opslaan en een instelbare RS-232 interface. De bi-directionele RS-232-interface van de geijkte Palletweegschaal maakt het mogelijk om data over te zetten naar een PC of te verzenden naar een printer. Als er geen ijking nodig is, is ook een niet-geijkte Palletweegschaal bij ons verkrijgbaar. Mocht u vragen hebben over de geijkte Palletweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze geijkte palletweegschaal en al onze andere producten op het gebied vanmeettechniekweegtechniek en regeltechniek.

Kenmerken

- Stuks tellen
- Optelfunctie
- Procent % vergelijkingsweging
- Mogelijkheid om dieren te 
  wegen
- Tarra kan opgeslagen worden
- Tolerantie bepalen van het 
  gewicht met MIN / OK / MAX
- Statistiekfunctie
- Receptweging
- Instelbare bi-directionele RS-232
  interface
- Instelbare automatische
  uitschakeling
- Brutto / netto-toets op het display 
- Menu vrij instelbaar
- Onderhoudsvrije componenten
- Optioneel: USB, LAN of 4-20 mA
  uitgang 

Specificaties

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Minimale belasting*

PCE-SD 1500U

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

PCE-SD 3000U

3.000 kg

1 kg

20 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiëren. De geijkte Palletweegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.
IJkingVolgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)
TarraMeervoudige tarra over het gehele weegebreik
Uitvoertijd<4 s
DisplayLED met 20 mm cijferhoogte
Weegeenhedenkg / st. / lb
InterfaceSeriële RS-232 (bidirectioneel)
Interface beschrijving
Bedrijfstemperatuur-10 ... +40 °C
Stroomvoorziening~230V 50Hz 8VA 
BeschermingWeegcellen IP 67 / beelscherm IP54A
Gewichtca. 70 kg
Omvang van de levering van de geijkte Palletweegschaal
1x U-vorm Palletweegschaal, 1x beeldscherm incl. wand- of muurbeugel, 1x handleiding