Best.nr.: PCE-FM 200

Krachtopnemer PCE-FM 200

344,90 €
417,33 €
:
4250348727749
PCE-FM 200
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Krachtopnemer PCE-FM 200
Krachtmeetapparaat voor de meting van de trek- en drukkrachtmeting tot 200 N / met usb-interface en uitleessoftware voor data-overdracht / verscheidene meetadapters

De Krachtopnemer PCE-FM 200 is een handkrachtmeter tot 200 N. De krachtmeter kan meten in de eenheden N, kg en lb. De meter wordt geleverd inclusief meerdere verschillende adapters, met ieder een andere vorm. Deze kunnen op het apparaat geschroefd worden en bieden de optimale uitkomst voor verschillende soorten oppervlakken bij de meting van de druk- en trekkracht. Aanvullend wordt ook een verlengingsstaaf meegeleverd, die de meting op moeilijk toegankelijke plekken mogelijk maakt. Deze verlengingsstaaf heeft een lengte van 65 mm. De meegeleverde meetadapters van de PCE-FM 200 zijn: een adapter met platte kop, een haakadapter, een kogelkopadapter, en een adapter met beitelkop, waarbij de haakadapter gebruikt wordt voor de trekkrachtmeting. 

De schroefaansluiting aan de achterzijde van de krachtmeter PCE-FM 200 biedt de mogelijkheid het apparaat te bevestigen aan een teststand. Een teststand wordt altijd gebruikt in combinatie met een krachtmeter, wanneer reproduceerbare meetresultaten behaald moeten worden. Deze teststands zijn optimale aanvullingen op een krachtmeetapparaat, omdat ze met behulp van een nauwkeurige motor of handwiel aangestuurd worden. Bovendien kunnen ze gebruikt worden voor zowel trek-, als drukkrachtmetingen. Hierdoor wordt mogelijk gemaakt de krachtmeter bijv. te gebruiken in het laboratorium of bij de kwaliteitscontrole. 

Attentie:
De interne kracht-meetcel is onderhoudsvrij, licht en kenmerkt zich door zijn lange levensduur. Bij de vervaardiging van de kracht-meetcel worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, die een maximale veiligheid en duurzaamheid garanderen. De dynamometer beschikt over een overbelastingsbereik. Indien dit bereik overschreden wordt, zal de kracht-meetcel beschadigd raken. Wanneer u een dynamometer uitkiest, houd dan altijd rekening met het meetbereik en kies evt. uit voorzorg een model met een hoger meetbereik. 


Kenmerken

- Verschillende vormen meetadapters 
- Incl. uitleessoftware 
- Teststand-montage mogelijk
- Peak-waardemeting
- Voeding via laadadapter 
- Levering inclusief verlengstuk 
- Uitlezen via USB-interface 
- Snelle meetwaardeweergave 

Specificaties

Meetbereik 0 ... 200 N
Kalibratie 0,1 N
Drukkalibratie 1 Mpa
Kracht meetcel geïntegreerde kracht-meetcel met M6 aansluiting
Meetbereik 1 ... 100 % van het gehele bereik
Meetnauwkeurigheid ±0,5 %
Eenhede n n, kg, lb
Display LCD
Bedrijfstemperatuur +10 ... +30 °C
Relatieve vochtigheid 15 ... 80 % r.v.
Arbeidscondities apparaat mag zich niet bevinden in de nabije omgeving van trillingsbronnen of corosieve stoffen
Gewicht 1 kg

Leveromvang

1 x Krachtopnemer PCE-FM 200, 
1 x Evaluatiesoftware, 
1 x Adapter met platte kop,
1 x Haakadapter, 
1 x Adapter met beitelkop, 
1 x Kogelkopadapter, 
1 x Adapter voor verlengstuk
1 x Verlengingsstaaf (65 mm)
1 x USB-kabel, 
1 x Laadadapter (240 V), 
1 x Apparaat koffer, 
1 x Gebruiksaanwijzing