Hardheidsmeter PCE-HT 225E

Best.nr.: PCE-HT 225E
1.698,90 €
2.055,67 €
PCE-HT 225E
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
Digitale Betontest hamer voor de bepaling van beton hardheid / digitaal LCD-display / spraakfunctie waarbij waarden worden uitgesproken / robuust en eenvoudig te gebruiken / USB-interface / geheugen voor 200 data / software voor data-analyse 
Digitale Betontest hamer PCE-HT 225E is een onmisbaar instrument voor het meten van de hardheid van beton en voor een niet-destructief onderzoek van de betonkwaliteit. De Digitale Betontest Hamer is voorzien van een elektronische omzetter, die rechtstreeks het uitgaande nummer omzet in een meetwaarde en deze weergeeft op het digitale beeldscherm, die volledig in het design van het apparaat opgenomen is. Bovendien is het mogelijk met de USB-interface data over te zetten op een PC. De gebruiker kan zich daarmee volledig op de betontest concentreren, in plaats van op tijdsrovende registers. Dankzij de software kan met de Digitale Betontest Hamer data snel en eenvoudig gedownload, weergegeven en bewerkt worden. Met de Digitale Betontest Hamer kunnen verscheidene parameters zoals slagrichting, formfactor en de tijdsfactor, alswel de carbonatie goed aangepast worden. De Digitale Betontest hamer is ook uitgereust met een spraakfunctie die de meetwaarden in Engels uitspreekt wanneer de metingen uitgevoerd worden op moeilijk te bereiken plaatsen en het display dus niet zichtbaar is.

- Digitaal LCD-scherm 
- Spraakfunctie waarbij waarden
  worden uitgesproken
- Incl. software voor data-analyse 
- USB-interface 
- Geheugen voor 200
  meetwaarden 
- Niet-destructieve meting

Technische specificaties
Nominale kinetische energie 2.207 J (2,207 Nm)
Veerconstante785 N/m
Uitrekking van de veer75 mm ± 0,3 mm
Kalibratie (kalibratie standaard)80 ± 2
Straal van de bolvormige tip25 mm ± 1 mm
Interface USB 2.0
Opslagcapaciteit Opslag van meer dan 200 meetwaarden
BeeldschermLCD, 176 x 220
Stroomvoorziening4 x AAA alkaline batterijen
Gewicht 1,1 kg
Afmetingen Ø 54 x 280 mm
Omvang van de levering
1x Digitale Betontest Hamer PCE-HT 225E, 1x draagtas, 1x USB-kabel, 1x slijpsteen voor het schuren van ruwe oppervlakken, 1x software, 1x handleiding.