Best.nr.: PCE-ATP 1

ATP-Tester / ATP-Meetapparaat PCE-ATP 1

1.328,90 €
1.607,97 €
PCE-ATP 1
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Lumitester PCE-ATP 1
ATP Lumitester / snelle hygiënemeting / eenvoudige monsterafname/ 
USB en bluetooth interface / zelfkalibratie bij inschakeling

De Lumitester PCE-ATP 1 wordt ingezet om snel en eenvoudig de hygiëne van oppervlakken te testen. De Lumitester toont het meetresultaat na 10 seconden, op het grote LC display. In het interne geheugen kunnen tot maximaal 10000 meetresultaten, voorzien van tijd en datum, opgeslagen worden. 
De Lumitester PCE-ATP, in combinatie met de LuciPac Pennen, maakt een snelle detectie van levensmiddelen en microbiologische residuen mogelijk, op alle contactdelen van een product/oppervlak. Op deze manier kunt u de effectiviteit van uw reinigings- en desinfecteermaatregelen testen. De kwantitatieve bepaling van intra- en extracellulaire adenosine trifosfaat (ATP) wordt met de draagbare Lumitester PCE-ATP1 uitgevoerd.
De meetdata van de Lumitester kan opgeslagen worden, en aansluitend op de meting, verwerkt worden. De Lumitester wordt veelvuldig gebruikt tijdens de hygiënecontrole in de farmaceutische industrie, de medicinale industrie, de gastronomie, in groothandels, enz. 

De metingen met de Lumitester worden uitgevoerd met behulp van de speciaal daarvoor bestemde ATP testbuisjes. Met de, in de testbuis aanwezige, wattenstaaf wordt het oppervlak bemonsterd. De tip van de wattenstaaf wordt vervolgens geheel onderin de testbuis gedrukt, waardoor deze in aanraking komt met de reactievloeistof. Door licht te schudden verzameld de reactievloeistof zich in de reactiekamer van de testbuis. De gehele testbuis wordt vervolgens in de Lumitester PCE-ATP 1geschoven. Aansluitend wordt de meting gestart. Na 10 seconden zal het meetresultaat in RLU (Relative Light Units) op het display van de Lumitester worden weergegeven.

Testbuisjes niet inbegrepen, deze zijn bij te bestellen.

Kenmerken

- HACCP -concept implementatie 
- Gering gewicht en geringe meettijd
- Datatransfer naar de software 

- Meetwaarde geheugen voor 10000 meetresultaten
- Automatische zelfkalibratie
- USB en Bluetooth interface


Specificaties

Technische specificaties Lumitester PCE-ATP 1

Detectiemethode 

Analoge integratie door Fotodioden

Dataweergave

RLU (Relative Light Unit)

Achtergrond interferentie

± 5 RLU

Meetbreedte

0 ... 999999 RLU

Meettijd

10 seconden

Display

3,5" grafisch LCD

Interface

USB, Bluetooth

Geheugen 

256 gebruikers, 10000 registraties

Zelfdiagnose

automatische hygiënecontrole voor elk gebruik

Omgevingscondities

+5 ... +40 °C, 20 ... 80 % r.v.

Opslagcondities

-10 ... +40 °C, max. 60 % r.v.

Voeding

3,7 V / 2300 mAh Li-on batterij

Batterijduur

gebruik 10 uur
stand-by: 600 uur

Afmetingen

189 x 70 x 35 mm

Gewicht

ca. 280 g

De Lumitester PCE-ATP 1 kan in verscheidene industriegebieden gebruikt worden. De Lumitester kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een uitgebreide monitoring en documentatie in de voedingsindustrie. Dit kan zowel bij de controle van de hygiëne zijn, als bij de verwerking van levensmiddelen. De Lumitester PCE-ATP 1 helpt u bij de uitvoering van uw HACCP protocol. Naast het gebruik in de levensmiddelbranche, kan de Lumitester ook ingezet worden door bedrijvend in de schoonmaakbranche, voor de documentatie van de reinigingsdiensten. Het geheugen van de Lumitester PCE-ATP 1 registreert het tijdpunt van de meting, met datum en tijdstip. Verder kunnen er meerdere gebruikers geregistreerd worden, voor een eenvoudig onderscheid van meetdata. Tevens kan de Lumitester gebruikt worden. Overal waar schone oppervlakken en steriliteit belangrijk zijn, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, kunt u de Lumitester PCE-ATP 1 in gebruik nemen, om zo een snelle controle van de hygiëne uit te voeren. 

Leveromvang

Omvang van de levering van de  ATP-tester PCE-ATP 1
1 x  ATP-tester PCE-ATP 1, 1 x 3,7V / 2300 mAh Li-on Batterij, 1 x USB Kabel, 1 x USB Adapter, 1 x Draagriem, 1 x PC Software