Varenr.: PCE-PH20M-IR 80-KIT

pH-måler PCE-PH20M-IR 80-KIT til fødevareindustrien

3.615,00 DKK
4.518,75 DKK
PCE-PH20M-IR 80-KIT
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Lebensmittelprüfung
Handgerät
optional
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

pH-måler til fødevareindustrien  

pH-måler for pH-værdi måling / Infrarødt termometer / Let at bruge 

I fødevareindustrien er pH-værdien en vigtig indikator for kvalitet, smag og holdbarhed i mange applikationer. Regelmæssig overvågning af pH-værdien er derfor yderst vigtig. Kontrol med pH-måleren fra PCE Instruments er særdeles let, præcist og pålideligt.
Med den praktiske pH-måler kan faste og halvfaste stoffer som kød, væsker som mælk eller vand og tyktflydende medier som kvark eller ost kontrolleres for deres pH-værdi på meget kort tid. pH-måleren er udstyret med en speciel, ekstern elektrode, der er særligt velegnet til brug i fødevaresektoren. 

Beskyttelsen af den følsomme glaselektrode med en klinge af rustfrit stål muliggør også test af faste materialer. Brugen af pH-måleren er let, og takket være det robuste og vandtætte hus er der ingen problemer selv under vanskelige måleforhold. Det er tilstrækkeligt at nedsænke eller stikke elektroden ind i målemediet. Måleresultaterne kan derefter hurtigt aflæses på det store digitale display på pH-måleren. For at gemme den aktuelt målte værdi har producenten udstyret pH-måleren med en praktisk datahold-funktion. Måleområdet for pH-måleren strækker sig fra 0,0 til 14,0 pH. pH-måleren kan bruges i temperaturområdet mellem 0 og 60 grader Celsius og op til en luftfugtighed på 80 procent RF.
For at beskytte batteriet har pH-måleren en automatisk slukning: kontakter når den ikke er i brug. Måleapparatet slukker automatisk efter ti minutter.

pH-måleren er fabriksindstillet, men kan til enhver tid kalibreres senere, hvis det ønskes. Dette er vigtigt for at sikre den højest mulige nøjagtighed over hele levetiden. Genkalibrering bør udføres med bestemte intervaller eller efter skift af pH-elektroden. Ideelt set planlægger brugeren at omkalibrere pH-måleren efter hver opbevaring eller før hver brug. pH-måleren leveres inklusive de tilsvarende kalibreringsopløsninger. Producenten anbefaler at rense pH-måleren til punktering med destilleret vand efter hver måling.

Anvendelsesområder for pH-måleren

Den robuste PH-måler fra PCE Instruments er den ideelle ledsager til fødevarekvalitetskontrol. Den er særdeles velegnet til pH-målinger i fødevarer. Dette kan være væsker, gelélignende eller halvfaste medier såsom marmelade, kød eller ost. Regelmæssig overvågning af pH-værdien har stor betydning for mange fødevarers kvalitet, konsistens og holdbarhed. En særlig pH-måler er derfor nødvendig for at bestemme pH-værdien. pH-måleren fra PCE Instruments kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Dens enkle betjening, det vandtætte hus og de fleksible anvendelsesmuligheder gør pH-måleren uerstattelig i kvalitetskontrol. Måleapparatet anvendes fortrinsvis i fødevareindustrien i laboratorier og forskning. På grund af dens ukomplicerede anvendelse er den også velegnet til uerfarne brugere. Takket være det vandtætte og robuste hus (IP 67) er penetration pH-måleren altid klar til brug, selv under vanskelige forhold, og garanterer maksimal pålidelighed og præcise måleresultater.

Tilbehør

PH-elektroden skal holdes våd for at give nøjagtige aflæsninger over en længere periode. Den korrekte lagringsløsning er tilgængelig fra PCE Instruments.

pH-elektroder driver over tid, hvilket kan forårsage målefejl. For at sikre høj nøjagtighed bør penetrations-pH-meteret kalibreres regelmæssigt med kalibreringsopløsningen, der fås fra PCE Instruments (pH 4,01 og pH 7,01).

PCE Instruments tilbyder desuden kalibreringscertifikatet CAL- PCE-PH ISO til pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder, og årlig rekalibrering kan også udføres af PCE Instruments.

PCE Instruments anvender renseopløsningen pepsin/saltsyre PCE-GCS til optimal rengøring af punktur-pH-meter -500 (500ml) tilgængelig.

For optimalt at beskytte pH-måleren og tilbehøret under transport og opbevaring, anbefaler producenten at bruge den separat tilgængelige hårdskum-etui.

Temperaturmåler

Madtermometer til berøringsfri og kontaktmåling / op til 330 °C / Sonde i rustfrit stål / Let at brug 

Madtermometeret bruges til hurtigt at tjekke madens temperatur. Madtermometeret bruges i kantinekøkkener, cateringservice, kølehuse og lagre. Madtermometeret har to typer målinger På den ene side kan madtermometeret måle genstandens temperatur uden berøring vha. infrarød Her er måleområdet -35 ... 330 °C Madtermometerets emissionsevne er justerbar, så den de bedste måleresultater kan altid opnås. 

Til gengæld har madtermometeret en penetrationssensor i rustfrit stål, så at måleapparatet også kan bruges som penetration, madtermometer Hvis kernetemperaturen måles ved hjælp af denne metode, kan Madtermometeret måle i området mellem -20 ... 260 ° C. Madtermometeret kan skiftes mellem °C og °F. Den hurtige responstid på 10 ms og høj opløsning på 0,1 °C fuldender madtermometerets tjenester. Termometeret drives af et CR2032-batteri.

Funktioner

PCE-PH20M
- Vandtæt (IP 67)
- Speciel ekstern måleelektrode på kabel
- Høj nøjagtighed
- Auto -Power-Off for batteribeskyttelse
- Medfølger inklusive kalibreringsløsninger
- Datahold funktion
- Letlæseligt digitalt display
- Nemt at bruge

PCE-IR 80
- IR-termometer op til 330 °C
- kontaktmåling op til 260 °C
- Til frossen, kold og varm mad
- Letlæselig LCD-skærm
- CR2032 batteri
- Justerbar emissivitet

Specifikationer

PCE-PH20M 
Måleområde 0,00...14,00 pH
Opløsning0,01 pH
Nøjagtighed ±0,07 pH (i området 5 ... 9 pH)
±0,1 pH (i området 4 ... 4,9 og 9,1 ... 10 pH)
±0,2 pH (i området 1 ... 3,9 og 10 ... 13 pH)
Kalibrering automatisk ved pH 4, 7 eller 10 ved hjælp af kalibreringsopløsninger
Elektrode Food pH-elektrode CPC-OSH-12-01 BNC-stik
Strømforsyning 4 x 1,5 V AAA-batterier
Omgivelsesforhold   0 .. +60 °C / <80 % RF
Mål180 x 40 mm
Vægt 220 g
  
PCE-IR 80  
Infrarød måletype 
-35 ... 330 °C
Opløsning0,1 °C
Nøjagtighed-35 ... 0 °C: ± 4 °C,>0 °C: ±2 % af mv ±2 °C
  

Sensor

Kontakt måletype

 
Måleområde-20 ... 260 °C
Opløsning0,1 °C
Nøjagtighed± 1 % af moms ± 1,5 °C
  
Måle spotforhold 4 : 1
Emissivitet justerbar 0,1 ... 1,0
Svartid10 ms
Spektral rækkevidde8 ... 14 µm
Strømforsyning3,0 V CR2032 batteri
Driftsforhold0 ... 50 °C / maks. 80 % RH
Vægtca. 100 g
Mål 151 x 41 x20 mm
  

Leveringsomfang

1 x pH-måler PCE-PH20M-IR 80-KIT
1 x Infrarødt termometer PCE-IR 80
1 x pH-elektrode CPC-OSH-12-01 (til fødevarer)
4 x Batterier
1 x Batteri 3,0 V CR2032 
1 x Kalibreringssæt med opløsninger pH4 + 7 (hver 75 ml flaske)
1 x Betjeningsvejledning

Downloads