Varenr.: PCE-PH 16

pH-måler f. pools PCE-PH 16

557,00 DKK
696,25 DKK
:
4250348719973
PCE-PH 16
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Wässrige Medien
Pocket-pH Meter
Ohne
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

pH-måler PCE-PH 16

pH-måler / nem at bruge / Tilslutning til diverse BNC prober / Etpunkts justering / Måleområde 0,00 ... 14,00 pH / 3 x 1,5 V LR 44 batterier

En neutral pH-værdi er et grundlæggende krav for god vandkvalitet i svømmebassiner og pools. Hvis vandets pH-værdi ikke er korrekt, kan det blandt andet føre til hud- og øjenirritation. Det er derfor vigtigt regelmæssigt at kontrollere poolvandet for dets pH-værdi. Dette er særligt nemt, præcist og bekvemt med den brugervenlige pool pH-meter fra PCE Instruments, som er velegnet til brug i svømmebassiner og svømmebassiner.
Med en nøjagtighed på ± 0,1 pH og en opløsning på 0 .01 pH, nøjagtige målinger kan foretages med pH-måleren. Hvis en regelmæssig kontrol af pH-værdien med pH-måleren forsømmes, kan armaturer og andre metalliske materialer blive beskadiget. En ujusteret pH-værdi medfører også en forringet effekt af poolkemikalierne.

Brugen af pH-måleren gør det særligt nemt at bestemme pH-værdien. For at udføre en måling med pH-måleren skal elektrodens beskyttelseshætte først fjernes. Elektroden kan rengøres hurtigt og grundigt. Efter rengøring af elektroden med en pH-neutral væske er pH-måleren klar til brug. pH-måleren kan aktiveres hurtigt og nemt med et tryk på en knap. Nu kan elektroden nedsænkes i poolvandet. Inden for få sekunder viser pH-måleren måleresultaterne på en letlæselig måde. Den praktiske datahold-funktion på pH-måleren gør det muligt at gemme de målte værdier. For at fryse den målte værdi er et enkelt tryk på "Hold"-knappen tilstrækkeligt.
Producenten anbefaler at rense pH-målerens elektrode med en pH-neutral væske efter hver måling. Alternative elektroder kan også tilsluttes til poolens pH-meter ved hjælp af BNC-stikket. Takket være dens brugervenlighed kan pH-måleren nemt indstilles til en anden elektrode.

For at sikre langsigtede, præcise måleresultater bør poolens pH-måler justeres eller kalibreres i regelmæssige intervaller. pH-måleren kan til enhver tid justeres manuelt uden den store indsats. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at nedsænke måleelektroden til pH-måleren i en pH 7-opløsning. Når værdien har stabiliseret sig, kan den korrekte målte værdi indstilles via kalibreringsskruen øverst på displayet med den medfølgende skruetrækker. Brugeren kan selv kontrollere resultatet ved hjælp af andre kalibreringsopløsninger (f.eks. pH 4 og pH 10).

Anvendelsesområder pool pH-måler

pH-måleren er det ideelle måleinstrument til enhver svømmebassinejer, der værdsætter optimal vandkvalitet. Pool pH-måler til kontrol af svømmebassinvand.Ustabile pH-niveauer kan ubalancere poolvandet, forårsage hud- og øjenirritation, beskadige inventar og påvirke effektiviteten af poolkemikalier.
pH-måleren fra PCE Instruments kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Den batteridrevne pH-måler er lille, handy og robust og derfor ideel til mobil brug. Takket være dens egenskaber og dens lette håndtering er pH-måleren også velegnet til uerfarne brugere. pH-måleren sikrer maksimal pålidelighed og præcise måleresultater.

Tilbehør

Fordi pH-elektroder kan glide over tid, kan målefejl evt. forekomme. For at sikre høj målenøjagtighed bør poolens pH-måler omkalibreres regelmæssigt med den kalibreringsopløsning, der fås fra PCE Instruments (pH 4,01 og pH 7,01). Udover pH-måleren tilbyder PCE Instruments kalibreringscertifikatet CAL-PCE-PH ISO til pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder, årlig rekalibrering kan også udføres hos PCE Instruments. pH-målerens målenøjagtighed kan verificeres og dokumenteres med kalibreringscertifikatet.
For optimal rengøring af pH-måleren fås også renseopløsningen pepsin/saltsyre PCE-GCS-500 (500ml) fra PCE Instruments. Elektroden bør rengøres regelmæssigt med rengøringsopløsningen, ideelt efter hver brug, for permanent at undgå kontaminering og de resulterende målingsunøjagtigheder.


Funktioner

- Lille og handy måleenhed
- Ideel til mobil brug
- Udskiftelig elektrode med BNC-forbindelse
- 3 x 1,5 V ( LR44 AG- 13 batteri)
- Nøjagtighed på ± 0,1 pH
- Nem betjening

Specifikationer

   
Måleområde 0,00 . .. 14,00 pH
Målenøjagtighed ± 0, 1 pH (ved 20 °C), ± 0,2 pH
Opløsning 0,01 pH
Justering manuel etpunktsjustering
Strømforsyning    3 x 1,5 V (LR44 AG-13 batteri)
Arbejdsmiljø 0 ... 50 °C
Dimensioner 175 x 51 x 25 mm
Vægt ca. 57 g
   

Leveringsomfang

1 x pH-måler PCE-PH 16
1 x Skruetrækker
3 x 1,5 V LR44 AG-13 batterier
1 x Brugervejledning