Varenr.: PCE-PHM 14

pH-måler f. akvarier PCE-PHM 14

520,00 DKK
650,00 DKK
:
4250348717375
PCE-PHM 14
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Wässrige Medien
Wandgerät
optional
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

pH-måler PCE-PHM 14

pH-måler til vægmontering / Forskellige elektroder kan tilsluttes / Automatisk kalibreringsfunktion / Til permanent pH-værdimåling

Fisk kan kun udvikle sig optimalt, hvis pH-værdien i akvariet er rigtig. For at bevare planters og fisks sundhed skal pH-værdien, som bestemmer vandets basiske eller sure karakter, kontrolleres regelmæssigt. Ideelt set bør pH-værdien overvåges kontinuerligt. For hvis pH-værdien ikke er optimalt tilpasset akvariets beboere, kan det føre til stress og sygdomme. pH-værdi kan bestemmes særligt bekvemt og præcist med akvariets pH-måler fra PCE Instruments. pH-måleren med monitor er en præcisionsmåler, der er specielt designet til permanent og samtidig enkel overvågning af pH-værdien. Måleområdet for pH-måleren omfatter pH-værdier fra 0,00 til 14,00.

Det kompakte måleapparat kan monteres på væggen i nogle få enkle trin. På undersiden af pH-måleren er der en strømforsyningsstik til strømforsyningen og en BNC-tilslutning. Forskellige pH-elektroder kan tilsluttes til pH-måleren via BNC-forbindelsen. Den tilsluttede elektrode skal så kun nedsænkes i akvariets vand til målingen. Det oplyste LCD-display på pH-måleren viser måleresultaterne inden for få sekunder. Producenten har specielt udviklet det pH-måleren med et oplyst display for at sikre kontinuerlig overvågning af pH-værdien af akvarievandet, selv under ugunstige lysforhold.

pH-måleren er allerede fabriksindstillet, men kan efterfølgende kalibreres til pH 4, pH 7 og pH 10 til enhver tid, hvis det er nødvendigt. Måleapparatet genkender automatisk bufferopløsningen og kalibrerer sig selv på denne måde. Regelmæssig rekalibrering af pH-måleren er vigtig for at sikre den højest mulige nøjagtighed. Ideelt set bør rekalibrering udføres med jævne mellemrum eller efter udskiftning af en pH-elektrode. Producenten anbefaler at rense elektroden på det akvaristiske pH-meter efter hver måling med en pH-neutral væske for at sikre langsigtede, præcise målinger.

Anvendelsesområder

pH-måleren er det ideelle måleinstrument, når det kommer til permanent og præcis kontrol af pH-værdien og vandkvaliteten i akvarier. Regelmæssig kontrol af pH-værdien er særlig vigtig for balancen i akvariet. En særlig pH-måler til bestemmelse af vandkvaliteten er derfor uerstattelig, når man holder fisk i akvarier. pH-måler fra PCE Instruments kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Måleapparatet bruges fortrinsvis af dyreejere, i fiskeopdræt, i laboratoriet og i forskning. På grund af sin ukomplicerede brug er det pH-måleren også velegnet til uerfarne brugere. Takket være det robuste hus og det oplyste display kan pH-måleren bruges på en række forskellige måder og sikrer maksimal pålidelighed med præcise måleresultater.

Tilbehør til pH-måler

Tilbehør til akvaristisk pH-meter.Ud over det akvaristiske pH-meter er yderligere elektroder tilgængelige fra PCE Instruments. pH-elektroden skal holdes våd for at give nøjagtige aflæsninger over en længere periode. Den korrekte lagringsløsning er tilgængelig fra PCE Instruments.
PH-elektroder kan glide over tid, hvilket kan resultere i målefejl. For at sikre et højt niveau af nøjagtighed på lang sigt, bør akvariets pH-måler kalibreres regelmæssigt med kalibreringsopløsningen tilgængelig fra PCE Instruments (pH 4,01 og pH 7,01).
PCE Instruments tilbyder også en kalibrering certifikat CAL- PCE-PH ISO for pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specielt til kunder, den årlige omkalibrering kan også udføres hos PCE Instruments for at dokumentere pH-målerens målenøjagtighed i henhold til de angivne specifikationer. For optimal rengøring af akvariets pH-meter er renseopløsningen pepsin/saltsyre PCE-GCS-500 (500ml) tilgængelig fra PCE Instruments. Et etui med en hård skum-indsats fås separat til at beskytte og opbevare pH-måleren og tilbehør under transport og opbevaring.


Funktioner

- Kompakt akvarie-pH-meter til vægmontering
- Stort display med belysning
- Intern kalibreringsfunktion
- Til pH-elektroder med BNC-forbindelse
- Ideel til kontinuerlig overvågning
- Netdrift
- inkl. pH-elektrode

Anvendelsesområder for PCE-PHM 14

- Vandsport
- Drikkevareindustrien
- Fiskeopdræt
- Fødevareforarbejdning
- Planteavl
- Svømmebassiner
- Under uddannelse på skoler og universiteter

Specifikationer

Måleområde

0 ... 14 pH

Opløsning

0,01 pH

Nøjagtighed
(ved 23 °C ± 5 °C/ efter kalibrering)
0 . 07 pH ved 5 ... 9 pH
0,1 pH ved 4 .. 10 pH
0,2 pH ved 1 ... 3,9 pH & 10.1 ... 13 pH
Indgangsimpedans 1012 Ohm
Samplingfrekvens ca. 1 sekund
Driftsforhold 0 ... 50 °C ; < 80 % RH
Kalibrering Intern til pH7; pH 4 & pH 10
Strømforsyning Ekstern 9 V
Strømforbrug ca. 11 mA
Mål 89 x 57 x 31 mm
Vægt ca. 117 g
PH-elektrodeforbindelse BNC
   

    

Leveringsomfang

1 x pH-måler PCE-PHM 14
1 x pH-elektrode
2 x Klæbepuder
1 x 9V strømforsyningsenhed
1 x Betjeningsvejledning