Varenr.: PCE-SMM 1

Fugtighedstester / jordfugtighedsmåler PCE-SMM 1

2.231,00 DKK
2.788,75 DKK
:
4250348708151
PCE-SMM 1
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
nicht zerstörend
extern
Ja
Keine
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Jordfugtighedsmåler PCE-SMM 1

Måleanordning til bestemmelse af fugtigheden i jorden / med 250 mm sonde / måleområde op til 50% / vandtæt

Mængden af vand i jorden spiller en vigtig rolle i mange områder af landbruget , gartneri og miljøbeskyttelse. Fordi fugten i jorden gør det muligt at drage konklusioner om blandt andet adfærd, frugtbarhed og vandlagringskapacitet. Jordfugtmåleren fra PCE Instruments med en 250 millimeter lang sonde er specielt udviklet til at bestemme fugtindholdet i jorden hurtigt, nemt og præcist.

Den brugervenlige jordfugtmåler viser pålideligt vandindhold i jorde i området fra 0 til 50 procent med en opløsning på 0,1 procent. Det er enkelt og effektivt at bruge jordfugtmåleren. Efter at sensoren med den to-polede fugtelektrode er sat på huset, kan sonden fastgøres ved at skrue ringen fast. Når beskyttelseshætten på sensorhovedet er fjernet, er jordfugtighedsmåleren klar til brug. For at bestemme vandindholdet i jorden skal sonden på jordfugtighedsmåleren stikkes mindst ti centimeter dybt ned i jorden. Jordfugtmåler PCE SMM 1 i landbruget.Resultaterne af målingen vises derefter hurtigt og overskueligt på jordfugtmålerens store LC-display. Producenten har udstyret jordfugtmåleren med en praktisk dataregistreringsfunktion, der gemmer minimums- og maksimumværdierne for en måling. De kompakte dimensioner og batteridrift muliggør mobil brug af jordfugtighedsmåleren, mens det stabile og vandtætte plasthus beskytter de indvendige komponenter selv under barske driftsforhold. For at den batteridrevne jordfugtighedsmåler altid er klar til brug, indikerer den tidligt, hvornår et batteriskift er nødvendigt. Jordfugtmåleren kan bruges i temperaturområdet mellem 0 og 50 grader Celsius og ved en luftfugtighed på op til 80 procent.

Glasprismet på det digitale Brix refraktometer, som er indesluttet i udsparingen af rustfrit stål, kan justeres før og efter målingen kan rengøres hurtigt og nemt og er forseglet med et plastprismedæksel. Producenten har designet Brix refraktometeret på en sådan måde, at glasprismet er beskyttet mod skader. Den praktiske betjening med tre knapper garanterer brugervenlig betjening. For at spare på batteriet i måleapparatet har producenten udstyret det digitale Brix refraktometer med en automatisk sluk. Når det ikke er i brug, slukker Brix refraktometeret automatisk efter et minut. Et par dråber destilleret vand er nok til selv at kalibrere Brix refraktometeret med et tryk på en knap.

Anvendelsesområder

Jordfugtmåleren garanterer maksimal pålidelighed og præcision. Derfor er jordfugtighedsmåleren en ideel ledsager for alle, der har brug for at bestemme jordens egenskaber, for eksempel for at bestemme frugtbarhed eller for at kontrollere kunstvandingsaktiviteter. Med jordfugtmåleren kan vandindholdet i jorden bestemmes hurtigt og nemt. PCE SMM 1 fugtmåler i børneværelset.Jordfugtmåleren er derfor ideel til pålidelige øjeblikkelige analyser inden for landbrug, gartneri og miljøbeskyttelse, den er alsidig og nem at bruge. Det vandtætte hus giver mulighed for nem rengøring og brug under alle vejrforhold. Takket være det handy og robuste design og batteridrift kan jordfugtighedsmåleren bruges når som helst og hvor som helst. Dens enkle betjening gør jordfugtighedsmåleren uerstattelig ved kontrol af jord og er også velegnet til uerfarne brugere.

Jordfugtighed

En jord er fuldstændig mættet med vand, når alle porerne i jorden er fyldt med vand. På grund af tyngdekraften siver en del af vandet ned i dybere jordlag. Dette lodret bevægende vand er også kendt som perkolat og bliver i sidste ende til grundvand. Jordfugt eller det vand, der er bundet til overfladen af overfladespænding og kapillarkræfter, er ikke grundvand og omtales derfor også som tilbageholdt vand. Jordfugtigheden er opdelt i fem fugtklasser (våd, fugtig, frisk, tør, tør). Vigtige faktorer, der bestemmer absorptionskapaciteten eller lagringskapaciteten af vand i lagene nær overfladen, er porestørrelsen og jordens tæthed, da de definerer vandretentionskapaciteten.


Funktioner

- enkel betjening
- måleområde op til 50 %
- opløsning: 0,1 %
- stort LCD-display
- 250 mm lang sonde
- Min, Max og Data Hold funktioner
- Indikator for lavt batteri
- Vandtæt ABS plastikhus

Specifikationer

Specifikationer
Måleområde 0 - 50 %
Opløsning0,1 %
Nøjagtighed ±(5 % + 5 dgt.) af måleområdet
Målehastighedca. 0,8 s
Omgivelsestemperatur0 - 50°C, < 80 % RF
Vægt267 g
Strømforbrug ca. 5mA
Strømforsyning4 x 1,5 V AAA
Samlet længde: 374 mm

Leveringsomfang

Leveringsomfang
1 x jordfugtighedsmåler PCE - SMM 1, batterier og betjeningsvejledning

Downloads