Varenr.: PCE-PIC 40

Endoskop kamera / dræningskamera PCE-PIC 40

17.706,00 DKK
22.132,50 DKK
:
4250348719324
PCE-PIC 40
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
5.5 mm
2 m
1-Weg
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Dræningskamera PCE-PIC40

Dræningskamera med 40 m trykkabel / vandtæt op til 20 m / meter tæller /
Tastaturindgang til kommentarer / SD-hukommelse

Afløbskamera under kloakinspektion.For meget fugt i jorden kan give problemer i huset eller haven. Afløbssystemer bruges til at forhindre tilbagevanding og til målrettet at bortlede fugt. For effektivt at fjerne fugt skal afløbsrørene være fri for tilstopninger. Vejr og rørenes alder kan dog påvirke funktionaliteten. Når overfladevandet ikke dræner ordentligt, er det tid til at tjekke afløbet. Drænkameraet fra PCE Instruments udfører denne opgave særdeles pålideligt og præcist.

For at forhindre skimmelsvamp og andre strukturelle skader er det vigtigt at tjekke afløbsrørene regelmæssigt og skylle dem, hvis de er beskidte. Dette er den eneste måde at effektivt forhindre blokeringer på. Jordpartikler kan også trænge ind i de åbne-porede drænrør i nylagte dræn og føre til massive blokeringer. Drænkameraet er det ideelle værktøj til optisk undersøgelse af rørene. Drænkameraet er udstyret med et 23 millimeter kamerahoved, der er fastgjort til et 40 meter langt fiberoptisk skubbekabel. Drænkameraet er vandtæt op til 20 meter og er ideelt til rør og kanaler med en nominel rørværdi på DN40. For at gøre det nemmere at søge efter beskadigede områder og blokeringer har drænkameraet elektronisk måling. Ved hjælp af målertælleren kan blokeringens placering bestemmes præcist. Drænkameraet er udstyret med LED-belysning for præcist at oplyse det underjordiske miljø og lokalisere blokeringen. Om nødvendigt kan belysningen dæmpes manuelt. Rørenes tilstand kan vurderes i realtid via afløbskameraets syv tommer LC-display, og en indledende analyse kan udføres. Drænkameraet gemmer optagne billeder og videoer på et SD-hukommelseskort. For bedre dokumentation kan der tilføjes kommentarer til optagelserne ved hjælp af drænkameraets tastatur.

Drænkameraet leveres i en robust, vandtæt kuffert (IP66) og kan derfor nemt transporteres . Etuiet er fastgjort direkte til kabeltromlen på drænkameraet for at spare så meget plads som muligt ved transport af enheden. For at kunne arbejde fleksibelt og mobilt har drænkameraet et genopladeligt batteri. Det betyder, at drænkameraet kan bruges overalt, uafhængigt af en lokal strømforsyning. Batteriet i drænkameraet kan genoplades om nødvendigt ved hjælp af en strømforsyningsenhed og bilopladeren.

Anvendelsesområder

Dræningskamera på applikation / skærmvisning.Drænkameraet imponerer med sin enkle betjening, maksimale pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Drænkameraet er derfor det ideelle værktøj til teknikere, servicepersonale og eksperter, der rutinemæssigt kontrollerer afløbsrør eller specifikt leder efter utætheder, blokeringer eller forurening. Med afløbskameraet kan forurening og skader i afløbsrør, kloaksystemer, afløb og rør konstateres hurtigt og nemt. Drænkameraet er derfor ideelt til pålidelige øjeblikkelige analyser. På grund af den brugervenlige betjening kan endoskopkameraet bruges på en række forskellige måder og er nemt at betjene selv under barske miljøforhold. Takket være det handy og robuste design og batteridriften er drænkameraet hurtigt klar til brug og alsidigt. Dens enkle betjening gør afløbskameraet uerstatteligt ved kontrol af rør, kanaler og afløbssystemer og er også velegnet til uerfarne brugere.

Tilbehør til drænkamera

Ud over drænkameraet tilbyder PCE Instruments PCE-VE-LOC-modtageren til videoendoskoper. Med den praktiske håndholdte enhed kan skadens placering bestemmes præcist op til en testdybde på 1,8 meter. Med modtageren kan brugeren følge rørets forløb på overfladen. Brugeren af drænkameraet får vist placeringen af skaden op til en dybde på 1,8 m via en akustisk meddelelse, hvis interval øges efterhånden som det beskadigede område nærmes, samt optiske pilesymboler på lokalisatorens display. En tilgang til fejlstedet angives således både akustisk og visuelt. Locatoren fungerer kun i kombination med kamerahovedet med integreret sender (PCE-PIC-TCH). Senderen i dette kamerahoved på drænkameraet udsender et permanent 512 Hz-signal, som kan lokaliseres af locatoren.

Udover locatoren og kamerahovedet med integreret sender , kan drænkameraet også bruges et selvnivellerende kamerahoved PCE-PIC-SCH, som er specielt udviklet til drænkameraet. Dette kamerahoved sikrer, at billedet vist på displayet altid vises vandret. Dette gør orienteringen meget lettere, især med længere rør, kan placeringen af en mulig defekt bedre bestemmes.


Funktioner

- 40 m trykkabel
- elektronisk målertælling
- 23 mm kamerahoved
- tastatur til indtastning af kommentarer
- bremset endoskopkabel
- 12x LED-belysning
- genopladeligt batteri og netdrift
- vandtæt op til 20 m
- IP66 bæretaske
- 90° krumningsradius ved min. Ø 45 mm

Specifikationer

td>
   
Kabeldiameter / hoveddiameter23 mm
KabellængdePCE- PIC 40: 40m


Synsdybde 20 ... 100 cm
Synsvinkel 120°
Belysning12 x LED (kan dæmpes)
Hvidbalance Automatisk
Billedsensor1/3" Sony CCD
 720 x 576 pixels
Skærm7" LC-skærm
GrænsefladeUSB 2.0
Lagringsmulighed Video, foto og lyd
Billedlager SD-kort op til 32 GB
Videooutputformat PAL 720 x 576 pixels
  NTSC 720 x 488 pixels
Menunavigation Flersproget:
  Tysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, japansk, kinesisk, russisk
Længdemåling 0 ... 40 m
Datainput Muligt via tastatur
Driftsforhold - 10 ... 50 °C / 30 ... 90 % RH
Opbevaringsforhold -20 .. 60 °C / 30 ... 90 % RH
Strømforsyning Strømforsyningsenhed 110V ... 240V AC / 12V / 1,2 A DC
  Li Ion batteri 7,4 V / 5400 mAh
Beskyttelsesklasse Skærm: IP66
  Kamerahoved: vandtæt op til 20 m
Mål Komplet: 55 x 43,5 x 34,5 cm
  Kamerahoved: 23 x 45 mm (samlet længde: 150 mm)
Vægt ca. 13 kg
   
   

Leveringsomfang

1 x dræningskamera PCE-PIC40
1 x standard kamerahoved
1 x hovedenhed med etui
1 x kabelrulle og skubbekabel
1 x strømforsyningsenhed
1 x bilopladeradapter
1 x tastatur
1 x fjernbetjening
1 x 46 mm guide 
1 x 80 mm guide
1 x brugervejledning
Bemærk venligst: Videoendoskoperne er ikke egnede til medicinske formål!