Varenr.: PCE-LTD 100

Cryo datalogger PCE-LTD 100

1.777,00 DKK
2.221,25 DKK
:
4250348723215
PCE-LTD 100
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Cryo datalogger PCE-LTD 100

Måleområde fra -80 °C / beskyttelsesgrad IP 67 / med analysesoftware /
Hukommelse til 17.280 måledata /USB-forbindelse / udskifteligt batteri

Cryo dataloggeren PCE-LTD 100 kan registrere temperaturer i området fra minus 80 til plus 70 °C . Præfikset cryo kommer fra det græske kryos, der betyder kold. Cryo dataloggerne er enheder, der kan måle og registrere særligt lave temperaturer. Cryo datalogger i brug i forskningslaboratoriet.Med et måleområde fra minus 80 °C er cryo dataloggeren PCE-LTD 100 velegnet til f.eks. temperaturmåling under transport og opbevaring af blodplasma, vacciner og tøris lavet af fast kuldioxid. Især ved transport af vacciner i forbindelse med Covid-19 er bevis for uafbrudte kølekæder fra produktion til vaccination særligt vigtigt. Da nogle vacciner skal transporteres ved meget lave temperaturer, kræver dette også brug af måleteknologi, der er særligt velegnet til dette formål. Vacciner, som f.eks. skal opbevares ved – 70°C, transporteres nogle gange i specielle beholdere med tøris.

Tøris er fast kuldioxid, som sublimerer ved omkring 78,5 °C. Dette er temperaturområder, som er ideelle til forskellige vacciner. Ifølge WHOs anbefalinger kan en cryo datalogger bruges til at kontrollere og bevise, at disse temperaturer blev opretholdt i hele perioden både under transport og opbevaring. En cryo datalogger kan også bruges til vacciner, der kun skal opbevares ved køleskabstemperaturer.

På grund af det robuste og kompakte design og det specielle batteri tilpasset forholdene, kan cryo dataloggeren kan nemt installeres i en bred vifte af kølebeholdere og køleanordninger. Den høje beskyttelsesgrad IP 67 sikrer, at vand og fremmedlegemer ikke trænger ind i cryo dataloggeren og muliggør en grundig og hygiejnisk rengøring. Det specielle batteri er velegnet til lave temperaturer, men har en meget kortere driftstid ved ekstremt lave temperaturer. Ved temperaturer mellem minus 80 °C og minus 70 °C kan cryo dataloggeren med dette batteri gemme måledata med en hastighed på 15 minutter i f.eks. 30 dage. Cryo dataloggeren har den højeste nøjagtighed på ±0,5 °C i temperaturområdet fra -30 °C til +70 °C. I området fra -80 °C til -31 °C er nøjagtigheden ±1 °C.

Cryo dataloggeren har en intern hukommelse til 17.280 måledata. Start af måling, stoptilstand og lagringsinterval kan nemt indstilles på pc'en ved hjælp af den medfølgende software. Uanset hvilken stoptilstand der er indstillet, stoppes dataoptagelsen, så snart Cryo dataloggeren tilsluttes USB-porten på en computer. Derudover stopper cryo dataloggeren med at optage, når hukommelsespladsen er fuld. Temperaturenheden og alarmgrænserne kan defineres i softwaren og justeres for hver måling. Ved emballering af vacciner medfølger en cryo datalogger til transport.For at kunne udlæse måledata skal cryo dataloggeren tilsluttes USB-porten på en computer. Computeren genkender automatisk cryo dataloggeren som et massedatalager, således at måledata også kan transmitteres som PDF'er uafhængigt af operativsystem og software. Softwaren til cryo dataloggeren giver forskellige funktioner til evaluering af de registrerede data og tilbyder eksport til andre programmer i et format, der passer til disse programmer.

Til dokumentation eller yderligere behandling kan dataene fra Cryo-dataene logger registrerede måledata kan udlæses i filformaterne XLS, CSV, PDF, TXT eller CIN, for eksempel. Den grafiske fremstilling af temperaturerne kan eksporteres som en JPG-fil. Cryo dataloggeren kan også konfigureres til automatisk at udlæse en fil med måledataene i et tidligere valgt filformat. Til dette er filformaterne PDF, DLG, CSV, XLS og TXT tilgængelige. Denne mulighed giver den særlige fordel, at måledataene kan importeres direkte til et datastyringssystem.

Vigtige egenskaber ved cryo dataloggeren PCE-LTD 100 på et øjeblik:


Funktioner

- måleområde -80 °C til +70 °C
- robust design med beskyttelsesgrad IP 67
- lagerkapacitet til 17.280 værdier
- valgbart lagerinterval fra 1 s til 24 timer
- udlæsning via USB-interface
- mange dataformater til eksport kan vælges
- konfigureres via den medfølgende software
- udskifteligt specialbatteri

Specifikationer

   
Måleområde -80 ... +70 °C
Målenøjagtighed ±0,5 °C (-30 … +70 °C)
  ±1 °C (-80 ... -31 °C)
Opløsning 0,1 °C
Hukommelse kapacitet     17280 værdier
Lagringsinterval 1 s … 24 timer
Lagringsformater via
Software
PDF, TXT, CSV, XLS, JPG, BMP, CIN
Starttilstand Tidsstandard
Stoptilstande når en USB-forbindelse er etableret
  så snart hukommelsen er fuld, så snart
  det indstillede antal gemmepunkter er nået
Driftsbetingelser      -80 … +70 °C, ikke-kondenserende
Opbevaringsforhold -40 … +70 °C (uden batteri)
Batterilevetid 2 år ved 25°C / 15 min. opbevaringsinterval
  30 dage @ -80 ... -70 °C / 15 min. opbevaringsinterval
Strøm 3,6V 2/3 AA højtemperaturbatteri,
  udskiftelig (ER14335)
Beskyttelsesklasse IP67
Dimensioner Ø 18 mm + 115 mm
Vægt ca. 95 g (uden batteri)
   

Leveringsomfang

1 x Cryo datalogger PCE-LTD 100
1 x 3,6 V 2/3 AA højtemperaturbatteri
1 x brugervejledning