Sip.no.: PCE-MS T3P-1-M

Ev Terazi / Çay Terazisi PCE-MS T3P-1-M

4.436,00 TL
5.323,20 TL
:
4250348728579
PCE-MS T3P-1-M
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Kalibre Edilmiş Çay Terazisi / Ev Terazisi PCE-MS T3P-1-M
Kapasite: 3 kg / Kalibrasyon değeri: 1 g / Çift yönlü USB arayüzü

Ev terazisi PCE-MS T3P-1-M, çay karışımı ve meyve gibi ürünlerin tartımına ek olarak  hassasiyet sınıfı III olan terazilerin kullanılabileceği diğer ticari tartımlar için de uygundur. Ev terazisinin tartım aralığı, minimum 20; maksimum 3000 gram aralığındadır. Ev terazisinin kalibrasyon değeri 1 gramdır. Bu nedenle, ev terazisi ile tartılacak ürünler gram cinsinden tartılabilir.

Ev terazisi, -10 … +40 °C arasındaki sıcaklıklarda kullanıma uygun olduğundan hem sıcak ortamlarda hem de soğuk ortamlarda ve nemden korunduğu takdirde açık havada da kullanılabilir. Ev terazisinin dahili pili 22 saate kadar çalışma süresi sağlar ve ev terazisinin teslimat içeriğinde yer alan güç adaptörü aracılığıyla şarj edilebilir. Ev terazisi, pilin kullanılamadığı durumlarda güç adaptörü aracılığıyla pil olmadan da çalışır. Ev terazisi ile elde edilen tartım sonuçları, standart bir USB A/USB B kablosu kullanılarak çift yönlü USB arayüzü aracılığıyla doğrudan bilgisayara aktarılıp daha fazla işlenebilir.

Ev terazisi ile belirlenen tartım değerleri, ev terazisinin yüksek kontrastlı ekranında siyah arka planda 30 mm yüksekliğinde beyaz rakamlarla görüntülendiğinden zorlu aydınlatma koşullarında bile kolay bir şekilde okunabilir. Buna ek olarak, tartım sonucunun ölçüm birimi görüntülenir ve ek semboller ev terazisinin sıfırlanıp sıfırlanmadığını, tartım değerinin sabit olup olmadığını, net bir değer olup olmadığını ve eğer öyleyse hangi dara değerinin etkin olduğunu gösterir. Bunun haricinde, pil şarj durumu değişen pil sembolü ile gösterilir.

Ev terazisi için iki dara alma seçeneği mevcuttur. Tartım kabı ya da tartılacak ürün ambalajı için belirlenen ancak dikkate alınmayan ağırlık değeri, sonraki tartım için bir seferlik dara değeri olarak kullanılır ya da ambalaj ağırlığı, dara değeri silinene kadar tüm tartımlar için geçerli olur. Dara değerinin bir kez mi yoksa birkaç kez mi uygulanacağına ilişkin seçim ev terazisinin ->T<- işaretli fonksiyon tuşuna basılarak yapılır. Bu fonksiyon tuşuna bir kez basılması halinde dara değeri yalnızca bir kez uygulanırken iki kez basılması halinde belirlenen değer tekrar bu tuşa basılana ya da ev terazisi kapatılana kadar tüm tartımlar için geçerli olur.

Bu tür bir ev terazisinin ağırlık tespiti, kurulum yerindeki yerçekimi kuvvetinden etkilenir. Bu nedenle, ev terazisi, teslimattan önce planlanan kurulum yerinin ya da coğrafi alanın yerçekimi değerine göre ayarlanır. Örneğin, hassasiyet sınıfı III için 9.81 m/s² g değeri (yerçekimi ivmesi) Almanya’nın tamamında kabul edilirken diğer Avrupa ülkelerinde bu değer coğrafi bölgelere göre farklılık gösterebilir. Kalibre edilen ev terazisi sadece ayarlandığı yerçekimi bölgesinde kullanılabilir. Bu yerçekimi bölgesi hem ev terazisinin gövdesindeki etikette hem de ev terazisi için özel olarak hazırlanan uygunluk değerlendirmesinde bulunabilir.

Ev terazisinde ayarlanabilir dört ayak ve su terazisi bulunur. Böylece, ev terazisi, kullanılmadan önce hızlı ve kolay bir şekilde ayarlanabilir. Ev terazisinin teslimat içeriğinde yer alan şeffaf plastik kapak ev terazisinin toz ve kirden korunmasını sağlar.


Özellikler

- 3 kg’a kadar tartım aralığı
- Minimum yük: 20 g
- Kalibrasyon değeri / çözünürlük: 1 g
- Dikdörtgen tartım plakası: 25.0 cm x 27.4 cm
- Pil ya da güç adaptörü ile çalışma
- Çift yönlü USB arayüzü

Teknik Bilgiler

Terazi TürüTek aralıklı terazi
Tartım Aralığı (Maks.)3 kg
Çözünürlük (d)1 g
Tartım Birimikg
Kalibrasyon Değeri (e)1 g
Kalibrasyon Sınıfı (e)M III
Minimum Yük (Min.)20 g
Dara Aralığı

Tartım aralığı boyunca çoklu dara
Otomatik ve manuel dara silme mümkün

  
Tartım Plakası (GxD)220 x 170 mm
Platform TürüPlastik tartım plakası
ArayüzUSB-B çift yönlü
EkranLCD ekran, siyah arkaplanda beyaz rakam
Rakam Boyutu (GxY)15 x 28 mm
Güç Kaynağı

Dahili kurşun asit pil 6 V / 4.5 Ah / 101 x 70 x 50 mm / 820 g
Harici güç adaptörü 7.8 V / 1.2 A AC / 110 V - 230 V
  
Pil Ömrü25 saate kadar (sürekli kullanımda)
Pil Tasarrufu ModuVar, 30 saniye kullanılmadıktan sonra (devre dışı bırakılabilir)
Çalışma Sıcaklığı-10 ... +40 °C
Ağırlık3.6 kg

Teslimat İçeriği

1 x Ev Terazisi PCE-MS T3P-1-M,
1 x Şeffaf Koruyucu Kapak,
1 x Güç Adaptörü,
1 x Uygunluk Değerlendirmesi / Kalibrasyon,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Terazinin kurulduğu yer posta kodu / şehir / ülke ile birlikte belirtilmelidir.

Bilgi İndirme