Nem Tayin Cihazı

Nem Tayin Cihazı PCE-A-315
267.913,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Tahıllar, fasulye, pirinç, fındık, toz, kömür, pas, biyokütle ve toprak gibi malların nem içeriğinin sürekli ölçümü taşınabilir ekipmanlarla veya ambarlarda gerçekleştirilir. Mikrodalgalı tahıl nem tayin cihazını Minsk’te Aquar Sistem Ltd. tarafından geliştirilmiştir ve sürekli nem ölçümü için birçok tahıl üretimi imkânı sağlanmıştır.

- Devam eden kütle akışında nem içeriği ölçüm aralığı: 5 ... 25%
- Nem ölçümü maksimum mutlak hata payı: ±0,5 % (5 ... 18 %), ±1,0 % (>18 %)
- Çalışma sıcaklık aralığı: 5 ... +55 °C
- Çalışma modu: sürekli

 
Nem Tayin Cihazı PCE-A 344W
508.750,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Çamur nemi ölçer (çözünmüş maddelerin tespiti, atık su içinde askıda katı madde) mikrodalga ölçüm metoduna bağlı olarak ölçüm yapar. Sensör genel olarak şehir atık su arıtma tesislerinde nem ölçümleri için kullanılır. Sensör atık sulardaki katı madde (toplam veya aktif çamur) oranını kesin olarak ölçebilir.

- Teknik şartların yerine getirilmesi ve çevresel standartlar
- Otomasyon sürecinin optimizasyonu
- Polimer kullanımının azalması
- Enerji tüketiminin azaltılmış olması

 
Nem Tayin Cihazı PCE-GMM 10
9.468,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı PCE-GMM 10, 18 farklı tahıl türü ölçümü için kullanılan kompakt bir ölçüm cihazıdır. Nem tayin cihazı, değirmenlerde, tahıl ambarlarında ya da tahıl ve bakliyat işleme endüstrilerinde önemli bir araçtır. Nem tayin cihazı, dökme malzemenin depolama, işleme ya da alım satım işlemlerinden önce yüksek nem nedeniyle bozulmasını önlemeye yardımcı olur.


- 18 tahıl türü için
- Az numune miktarı
- Sıcaklık kompanzasyonu: otomatik
Nem Tayin Cihazı PCE-PMI 1BT
4.066,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Wireless

Nem tayin cihazı PCE-PMI 1BT’nin 0.0 … 100 % ölçüm aralığı bulunur. Bir ölçüm gerçekleştirmek için cihazın daire şeklindeki başlığı test nesnesine yerleştirilir ve böylece tahribatsız ölçüm sağlanır. Cihaz, binaların, ahşapların ve diğer yüzeylerin yerinde denetimi için kullanılır.

 

- Ölçüm aralığı: 0.0 … 100 %
- Çözünürlük:  0.1 %
- Ölçüm derinliği: 20 … 40 mm
- Arayüz: Bluetooth 4.0
Ücretsiz Android ve iOS uygulaması

Nem Tayin Cihazı PCE-PMI 2
5.472,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Nem tayin cihazı PCE-PMI 2 kullanılarak ahşabın, duvarların ve sıvaların nem kontrolü hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Cihaz elinize tam oturduğu için duvar malzemeleri ve diğer malzemeler rahat bir şekilde ölçülebilir. Nem tayin cihazı, duvarların, ahşabın, betonun vb. nemini ölçmek için malzemenin yoğunluğuna göre karakteristik eğriler sağlar. Eğriler, fonksiyon tuşları ile kolay bir şekilde değiştirilebilir.

 

- Ölçüm aralığı: 0 … 200 dijit
- Çözünürlük: 0.1 dijit
- Penetrasyon derinliği: 50 mm
- Yüzeye zarar vermeden ölçüm
- Maksimum değer depolama
- Farklı malzemeler için 20 ölçüm eğrisi
- Ahşap, beton, kauçuk vb. nem göstergesi

Nem Tayin Cihazı PCE-PMI 3
9.357,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Nem tayin cihazı PCE-PMI 3, ahşap ve betonda mevcut nemin belirlenmesi için kullanılan küçük ve güvenilir bir cihazdır. Nem ölçümü için ilgili skalalar cihazın hafızasında kaydedilmiştir. Skala seçildikten sonra duvar nem ölçer ile gerekli ölçümler gerçekleştirilebilir. Ölçüm sonuçları birkaç saniye sonra hem sayısal hem de grafiksel olarak görüntülenir.

 

- Temel skala (bağıl): 0.0 … 99.9%
- Hassasiyet: ± %0.5
- Çözünürlük: %0.1
Ahşapta ve betonda ölçümler için
- Bireysel olarak ayarlanabilir alarm sınırları
CM% ayarı mümkün
Kalsiyum karbür yöntemi ile sonuçlar

Nem Tayin Cihazı PCE-SMM 1
11.096,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Topraktaki su içeriği miktarı, tarımda, bahçecilikte ve çevre korumadaki pek çok sektörde önemli bir rol oynar. Toprağın nemi diğer şeylerin yanı sıra gübreleme ve su depolama kapasitesine ilişkin sonuçlar çıkarılmasını sağlar. PCE Teknik Cihazlar’ın sunduğu 250 mm’lik problu nem tayin cihazı, toprağın nem içeriğinin hızlı, kolay ve hassas bir şekilde ölçülmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

 

- Kolay kullanım
- %50’ye kadar nem ölçüm aralığı
- Çözünürlük: %0.1
- Geniş LCD ekran
- 250 mm prob uzunluğu

Nem Tayin Cihazı FMW-T
14.093,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı FMW-T, PCE Instruments tarafından sunulan yapı malzemelerinin ve ahşabın nemini ölçmek için tüm gereksinimleri karşılayan bir ölçüm cihazıdır. Nem tayin cihazı, tahribatsız çalışır ve binalarda duvar nem ölçümünde sıklıkla kullanılır.


- Ölçüm aralığı: 2 … 30% ahşap / 0 … 60%
- Yapı malzemesi: %0.5 (referans malzemeye göre)
- Çözünürlük: %0.1
- Yumuşak ağaç
- Sert ağaç
- Ölçüm prensibi: kapasitif ölçüm (temassız)
Nem Tayin Cihazı FMW-B
14.463,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı FMW-B, kapasitif yöntemi kullanarak nem içeriğini belirler. Nem tayin cihazında yapı malzemesinin kapasitesini çok hızlı bir şekilde belirleyen bir elektromanyetik alan kullanılır. Yapı malzemesinin içerdiği su miktarı, brüt yoğunluk aracılığıyla dahili olarak belirlenir.


- Ölçüm aralığı: 2 … 30% ahşap / 0 … 60%
- Yapı malzemesi hassasiyeti: %0.5
- Çözünürlük: %0.1
- Yumuşak ağaç
- Sert ağaç
- Yapı malzemeleri
- Hafıza
- Tahribatsız ölçüm yöntemi
Nem Tayin Cihazı PCE-PMI 4
17.719,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Nem tayin cihazı PCE-PMI 4, beton ve şap üzerinde tahribatsız nem ölçümü için kullanılan bir ölçüm cihazıdır. Cihazın elektrodları, test edilecek yüzeye bastırılır ve saniyeler içerisinde nem içeriği görüntülenir. Nem tayin cihazında pek çok yüzey türü için farklı skalalar kaydedilmiştir ve kullanıcı bunlara doğrudan ulaşabilir.

 

- Temel skala (bağıl): 0 … 100%
- Hassasiyet: ± 0.5%
- Çözünürlük: 0.1%
Beton ve şap nem ölçümü
- Sayısal ve grafiksel inceleme
- Ölçüm için sekiz elektrod kullanılır

Nem Tayin Cihazı PCE-MMK 1
18.459,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Nem tayin cihazı PCE-MMK 1, uzman raporları hazırlamak ya da gelen malları kontrol etmek isteyen teknisyen ya da tesisatçılar için tasarlanmış, mobil kullanım imkanı sunan bir ölçüm cihazıdır. Nem tayin cihazı, yapı malzemeleri ya da ahşaptaki mutlak nemin haricinde odanın iklimini (sıcaklık ve nem) de görüntüler. Referans değeri, nem tayin cihazının ekranında yüzde (%) olarak görüntülendiğinden herhangi bir dönüştürme işlemine gerek yoktur.


- Ölçüm aralığı: ahşap, yapı malzemeleri, sıcaklık, nem
- Elektrod uzunluğu: 8 mm (dahili), 30 ve 150 mm (harici)
- Ölçüm prensibi: elektrik direnci
- Seçilebilir gruplar: ahşap için 3 grup, yapı malzemeleri için 4 grup

Nem Tayin Cihazı PCE-WMT 200
20.346,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Wireless

Odun yakarken nem içeriğini bilmek önemlidir. Yanma sırasında odun nem içeriğinin yüksek olması durumunda önce su ısıtılmalı ve buharlaştırılmalıdır. Bu işlem, alev sıcaklığını düşürerek yanan gazların meydana gelmesine ya da odunun az yanmasına neden olur. Özetle, yüksek odun nem içeriği, düşük verimliliği, zararlı maddeler ve koku emisyonları ile sonuçlanır.

 

44 farklı ahşap türü
- İki ölçüm ucu ile batırma elektrodu
150%’ye kadar nem
Bluetooth 4.0 arayüzü

Nem Tayin Cihazı FMC
21.678,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı FMC, çeşitli yapı malzemelerindeki mutlak nemi hassas bir şekilde belirlemek için kullanılır. Nem tayin cihazında ölçülecek malzemenin içine ya da üzerine yönlendirilen harici sensörler için bir bağlantı bulunur. Nem tayin cihazı, önceden ayarlanabilen yapı malzemesini ve sıcaklığı dikkate alarak ölçülen nem değerini gerçek yüzdelere (kurutma nemi / mutlak neme karşılık gelen) düzeltir.


Ahşap, kağıt ve yapı malzemeleri için
- Ölçüm aralığı: 5 … 99% ahşap / 0 … 99% yapı malzemeleri
- Hassasiyet: %0.3
- Çözünürlük: %0.1
- Manuel sıcaklık düzeltme
- Taşıma çantası dahil

Dikkat: Sensör ayrıca sipariş edilmelidir.
Nem Tayin Cihazı PCE-W3
23.639,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Nem tayin cihazı PCE-W3, yüksek miktarlardaki atık kağıdın giriş kontrolünde profesyonel kullanım için tasarlanmış bir cihazdır. Nem tayin cihazı ile toplama merkezinde ya da kağıt üretim fabrikasında nem içeriğinin bilinmesini sağlamak için atık kağıttaki mutlak nem belirlenebilir. Böylelikle, müşteriler, ürünle ilgili bir sorun oluşması durumunda talepte bulunabilir.

 

- Ölçüm aralığı: 6 … 30%
- Çözünürlük: %0.1
- Hassasiyet: ölçüm değerinin ±%10’u
- Uzun prob
- Hassas ölçüm

Nem Tayin Cihazı PCE-WMH-3
23.639,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Nem tayin cihazı PCE-WMH-3, kereste fabrikasındaki ya da işleme fabrikasındaki uygulamalar için uygundur. Nem tayin cihazının ayarlaması ve okunması kolaydır. Nem tayin cihazı, ahşabın mutlak neminin hassas ve hızlı bir şekilde kaydedilmesi için tasarlanmış bir ölçüm cihazıdır. Nem tayin cihazının avantajı, çekiç şeklindeki kompakt tasarımıdır.


- 9 farklı ahşap türü için önceden ayarlanmış karakteristik eğriler
- Otomatik sıcaklık kompanzasyonu
- Herhangi bir hazırlık gerektirmez
- Kolay okunabilir LCD ekran

Nem Tayin Cihazı FME
26.081,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı FME, ahşap, yapı malzemesi ve gerekirse kağıttaki nemi belirlemek için kullanılır. Nem tayin cihazında ölçülecek malzemenin içine ya da üzerine yönlendirilen çeşitli harici sensörler için bir bağlantı bulunur. Ek harici sıcaklık sensörü, otomatik sıcaklık kompanzasyonu gerçekleştirilmesini sağlar. Nem tayin cihazı önceden ayarlanabilen malzemeyi ve sıcaklığı dikkate alarak ölçülen nem değerini gerçek yüzdelere (kurutma nemi / mutlak neme karşılık gelen) düzeltir.


- Ölçüm aralığı: ahşap 5 … 99% / yapı malzemesi 0 … 99%
- Hassasiyet: %0.2
- Çözünürlük: %0.1
- Otomatik sıcaklık düzeltme
- Opsiyonel sensör
- Taşıma çantası dahil
- Dikkat: Sensör ayrıca sipariş edilmelidir.
Nem Tayin Cihazı PCE-WP24
26.636,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı PCE-WP24, çeşitli ahşap türlerinin nem içeriğinin hızlı ve tahribatsız bir şekilde belirlenmesi için kullanılan bir ölçüm cihazıdır. Nem tayin cihazı, yapı malzemelerinin nem içeriğinin belirlenmesi için de uygundur. Nem tayin cihazının ölçüm yöntemi, dielektrik sabiti / yüksek frekans ölçüm prensibidir.



- Ölçüm aralığı / ahşap: 4 … 60%
- Ölçüm aralığı / yapı malzemeleri: 0 … 10%
- Çözünürlük: %0.1
- Hassasiyet: ± %0.7
- Tahribatsız çalışma
- Yaklaşık 50 mm ölçüm derinliği

Nem Tayin Cihazı PCE-WAM 10
28.301,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Nem tayin cihazı PCE-WAM 10, su aktivitesi için kullanılan mobil bir ölçüm cihazıdır. Su aktivitesi, bakteri, küf veya benzeri mikroorganizmalar için biyolojik olarak mevcut olan su miktarını gösterir. Her mikroorganizma türü, su aktivitesi için minimum bir değere sahiptir ve bu da artık büyümenin mümkün olmadığı anlamına gelir.


- Ölçüm aralığı: 0.01 … 1 aw
- Çözünürlük: 0.01 aw
- Hassasiyet: ±0.03 aw
- LCD ekran
- Numune kabı dahil