Kablo İzleyici

Kablo Uzunluğu Ölçüm Cihazı PCE-CLT 10
9.246,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Kablo uzunluğu ölçüm cihazı PCE-CLT 10, yüksek hassasiyet ve hızlı ölçüm sonuçları sağlayan çok yönlü bir ölçüm cihazıdır. Uygun bir şekilde kullanıldığında, kablo uzunluğu ölçüm cihazı ile döşenmiş ya da döşenmesi gereken kablolar ölçülebilir. Kablo uzunluğu ölçüm cihazı, zaman alanı reflektometresini kullanarak üç kilometreye kadar olan kablo uzunluklarını belirleyebilir.


- Ölçüm aralığı kablo uzunluğu: 5 … 3000 metre
- Ölçüm birimleri: m, ft
- Çözünürlük: 0.1 metre
- Ölçüm prensibi: zaman alanı reflektometresi
- 20 ön ayarlı kablo türü
Kablo İzleyici PCE-191 CB
3.696,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Kablo İzleyici PCE-191 CB, duvardaki kablo ya da hatların bulunması için kullanılır. Kablo izleyici, verici ve alıcıdan oluşur. Kablo izleyicideki vericide voltaj taşıyan (maks. 240 V AC) bir prize takılan Schuko fişi bulunur ve voltaj altındaki hatlara sesli sinyal gönderir. Ardından, alıcı ile bu hat takip edilebilir. Kablo kesintisinin söz konusu olması durumunda sesli sinyal durur.


- Hat tespiti: bip sesi ile
- Voltaj aralığı: 220 … 240 VAC
- Frekans aralığı: 50 / 60 Hz

Kablo İzleyici PCE-CL 20
10.911,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Kablo izleyici PCE-CL 20, voltaj taşıyan ya da taşımayan hatların izlenmesi için kullanılır. Kablo izleyici, elektrik kablolarının yanı sıra duvarda ya da toprakta bulunan gaz ya da su borularını da algılar. Böylece, kablo izleyici kullanılarak kısa devreler ve sigortalar tespit edilebilir. Kablo izleyici, herhangi bir delik açmadan önce duvarı incelemek için idealdir. Kablo bulucu, alıcı ünitesi ve sinyal vericiden oluşur.


- Çıkış sinyali: 125 kHz
- Aydınlatma fonksiyonu
- Arka aydınlatmalı alıcı ünitesi
- Hat tespitinde sesli sinyal
- Kısa devrelerin kolay bir şekilde tespiti
Kablo İzleyici PCE-180 CBN
4.732,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Kablo izleyici PCE-180 CBN, sinyal vericisinden ve yüksek hassasiyetli bir alıcıdan oluşur. Kablo izleyideki sinyal verici, prize ya da kablo demetine bağlanır ve kabloya kodlanmış bir sinyal gönderir. Alıcı, kabloyu takip ederek yalıtıma zarar vermeden ya da kablo kanallarını açmak zorunda kalmadan voltajsız hatların seyrini ya da olası bir kesintiyi kontrol edebilir. Kablo izleyicide hassasiyet ayarı yapılabilir.


- Hat tespiti: bip sesi ile
- Bip sesi değiştirilebilir: titreşimli ses / devamlı ses
- RJ-11 konnektör ve timsah klips
- Kulaklık jakı
- Güvenlik: CE, IEC / EN 61010-1:01

Kablo İzleyici PCE-CLT 20
6.841,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Kablo izleyici PCE-CLT 20, özellikle elektrik kablolarının ve tellerinin hassas ölçümü için tasarlanmış güçlü ve çok yönlü bir ölçüm cihazıdır. Kablo izleyici, 0.1 m’den 30 km’ye kadar etkileyici bir ölçüm aralığı ile kablo uzunluklarını ölçebilir ve görüntüleyebilir. Kablo izleyici, uzunluğu kablo direnci üzerinden belirlediğinden 0.1 mΩ ila 1999.9 Ω arasındaki direnci de belirleyebilir.


- Kablo uzunluğu: 0.1 m … 30 km
- Direnç: 0.1 mΩ … 1999.9 Ω
- Standart kablo türleri: 0.15 … 240 mm² seçilebilir
- m, km ve ft cinsinden ölçüm birimleri
- Özel kablo türleri için 8 hafıza konumu
- Bakır ve alüminyum kablolar