Kaçak Dedektörü

Gaz Kaçak Dedektörü PCE-LDC 15
122.022,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Gaz kaçak dedektörü PCE-LDC 15, endüstrinin çeşitli alanlarında kullanılır. Gaz kaçak dedektörü, basınçlı hava, gaz, buhar ve vakum sistemlerinin yanı sıra soğutma sistemlerinde ve kapı contalarında kullanılır. Kaçak dedektörünün 40 kHz’lik (± 2 kHz) çalışma frekansı bulunur. Ses geçirmez kulaklık, gaz kaçak dedektörünün aşırı gürültülü ortamlarda da kullanılmasını sağlar.


- Çalışma frekansı: 40 kHz (± 2 kHz)
- Çalışma süresi: >10 saat
- Çeşitli ekler
- Renkli ekran: 3.5 inç dokunmatik panel TFT
- Ses geçirmez kulaklık
Kaçak Dedektörü PCE-GA 10
6.915,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Kaçak dedektörü PCE-GA 10, gaz boruları ve bağlantılarındaki sızıntıları kontrol etmek için kullanılır. Kaçak dedektörü pek çok yanıcı gaz için uygundur. Kaçak dedektöründe gaz yoğunluğunu belirten 5 LED bulunur. Kaçak dedektöründe görsel bilgilerin yanı sıra sesli ve dokunsal alarmlar da mevcuttur.


- 15 gaza kadar
- Yanıcı gazlar için
- Yaklaşık 500 mm sensör
- Görsel, sesli ve dokunsal alarm
Kaçak Dedektörü PCE-HLD 10
12.946,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Hidrojen, enerji taşıyıcı olarak şimdiye kadar kullanılmayan enerji depolama olanağı sunmasının yanı sıra fiziksel özellikleri nedeniyle sızıntıları tespit etmek için de idealdir. Kaçak dedektörü, hidrojen seçici sensörü ile en küçük sızıntıları çok düşük bir sızıntı oranı ile tespit edebilir. Hidrojen içermeyen kap ve borular, hidrojen içeren test gazı ile doldurularak kontrol edilebilir. Diğer teknik amaçlar için kullanılan ve %5 hidrojen, %95 azot içeren şekillendirme gazı, sızıntı testleri için epey uygundur.

 

Yüksek hassasiyet: > 2 g / yıl
Orta hassasiyet: > 15 g / yıl
Düşük hassasiyet: > 30 g / yıl – ışık fonksiyonu ile çubuk gösterge
- Ayarlanabilir üç hassasiyet
- 40 cm uzunluğunda yarı sert prob
- Akustik ve görsel alarm

Kaçak Dedektörü PCE-GA 12
8.025,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Kaçak dedektörü PCE-GA 12, kullanımı kolay olan bir ölçüm cihazıdır. Kaçak dedektörü, yanıcı bir gaz algılandığında sesli alarma ek olarak titreşimli bir alarm da verir. Kaçak dedektöründeki yarı sert prob, erişimi zor olan yerlere ulaşmak için hemen hemen her pozisyonda hizalanabilir.


- 10000 ppm’ye kadar ölçüm aralığı
- 85 dB’lik sesli alarm
- Mobil kullanım için şarj edilebilir pil
- Otomatik kalibrasyon
- Yanıcı gazların tespiti için
Kaçak Dedektörü PCE-LDC 8
60.121,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Kaçak dedektörü PCE-LDC 8, basınçlı hava hatlarındaki sızıntıları tespit etmek için kullanılır. Bunun haricinde, kaçak dedektörü, soğutma sıvısı hatlarındaki ya da gaz hatlarındaki sızıntıları tespit etmek için de kullanılabilir. Kaçak dedektöründe hava hatlarındaki sızıntıları hassas bir şekilde belirleyebilen bir ultrasonik sensör bulunur. Kaçak dedektörünün ultrasonik sensörü 40 kHz frekansında çalışır.



- Ölçüm prensibi: ultrason
- Ölçüm ortamı: hava, soğutma sıvısı, patlayıcı olmayan gazlar
- 40 kHz’lik çalışma frekansı
- 6 saate kadar çalışma
- Kulaklık ve LCD ekran aracılığıyla kaçak tespiti
18 metreye kadar olan kaçaklar tespit edilebilir
Kaçak Tespit Cihazı PCE-ILD 10
5.028,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Kaçak tespit cihazı PCE-ILD 10’un -50 … 500 °C ölçüm aralığı ve 0.10 … 1.00 ayarlanabilir emisyon değeri bulunur. Mevcut ölçüm değerinin yanı sıra, minimum, maksimum, ortalama ve fark değeri de görüntülenebilir. Böylelikle, kaçak tespit cihazı, yüzey sıcaklığını belirlemek için pek çok ölçüm görevinde kullanılabilir. Cihazda bulunan çok noktalı lazer, ölçüm noktasını hizalamak için kullanılır. Kaçak tespit cihazının 12:1 optik çözünürlüğü bulunur.

 

- Ölçüm aralığı: -50 … 500 °C
- Çözünürlük: 0.1 °C
- Hassasiyet: -50 … 20 °C’de ±3 °C
Optik çözünürlük: 12:1
- Çok noktalı lazer

Kaçak Dedektörü PCE-LD 1
7.359,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Kaçak dedektörü PCE-LD 1, CFC/HFC soğutucu gaz kaçağını tespit etmede kullanılan taşınabilir bir cihazdır. Yüksek hassasiyeti olan cihaz ile diğer gazlar tarafından kontamine edilen alanlarda bile HVAC soğutma sistemlerinden gelen gaz kaçağı tespiti yapılabilir. Erişimi zor yerlere benzersiz erişim sağlayan 390 mm esnek hortumun ucunda bir gaz sensörü bulunur.


- Sensör türü: soğutucu
- Hafıza: Yok
- Hassasiyet: seçilebilir (yüksek ve düşük)
- Isınma süresi: yaklaşık 90 sn
- Tespit edilebilen gazlar: R-134a, R-404, R-407C, R-410A, R-22 vb.

Kaçak Dedektörü PCE-LDC 20
184.811,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Kaçak dedektörü PCE-LDC 20, basınçlı hava ve diğer patlayıcı olmayan basınçlı gaz sistemlerindeki kaçakları tespit etmek ve değerlendirmek için etkili bir çözümdür. Kaçak dedektörü ile ölçülen kaçak değerleri kaydedilebilir ve yazılımda analiz edilebilir. Basınçlı havanın kaçması, kompresörlerin olması gerekenden daha fazla çalışmasına yol açarak yüksek elektrik maliyetlerine neden olur.


- Ölçüm birimleri: bar, psi, MPa, l/min, m³/h, cfm
- Basınçlı hava, soğutucu akışkan ve gaz sistemlerinde kaçak tespiti
- Kaçak değerlendirmesi
- Çeşitli ataşmanlar
- Kablosuz kulaklık
- Frekans: 38 … 42 kHz
- Ölçüm hızı: 1 Hz
- Hafıza kapasitesi: 1 GB