Gaz Ölçüm Cihazı

Gaz Ölçüm Cihazı PCE-AQD 10
16.572,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Gaz ölçüm cihazı PCE-AQD 10, hava kalitesi ölçümü gerçekleştirmek için kullanılır. Gaz ölçüm cihazı ile karbondioksit, sıcaklık ve nem ölçülebilir. Gaz ölçüm cihazının CO2 sensörü, bağlantı kablosu ile ana üniteden ayrılır. Ölçüm değerleri, gaz ölçüm cihazının büyük ekranında görüntülenir. Gaz ölçüm cihazı ile elde edilen veriler SD kartta kaydedilir.


- Ölçüm aralığı: 0 … 4000 ppm
- Ölçüm aralığı: 10 … 90% n.o
- Ölçüm aralığı: 0 … 50 °C
- SD kartta depolama
- 3 hava kalitesi parametresi
- CO2, hava sıcaklığı ve nem
Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-CL2-B (Klorin)
27.154,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-CL2-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar.

 

- 2  yıllık pil ömrü
CL2 Klorin için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 5 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı PCE-AQD 20
28.486,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı PCE-AQD 20, iş yerlerindeki hava kalitesinin izlenmesi ve sıcaklık, nem, CO2, PM2.5 ve hava basıncının devamlı kaydedilmesi için kullanılabilecek ideal bir cihazdır. Tüm bu parametreler, iş yeri güvenlik uzmanlarına hava kalitesine ilişkin bilgiler verir. Ölçüm değerleri, gaz ölçüm cihazının SD hafıza kartında kaydedilir.


Ölçüm fonksiyonu
- PM2.5

- Nem
- Sıcaklık
- CO2
- Hava basıncı
- Hafıza: maks. 32 GB SD kart
- İş yerini izlemek için ideal
- Alarm fonksiyonu

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-NH3-B (Amonyak)
29.004,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-NH3-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

- 2 yıllık pil ömrü
NH3 (amonyak) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 100 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-PH3-B (Fosfin)
32.778,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-PH3-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

- 2 yıllık pil ömrü
PH3 (fosfin) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 5 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı CL-O-19
5.916,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı CL-O-19, fabrika çalışanlarının güvenliğini sağlamak için geliştirilmiş kompakt ve güvenilir bir cihazdır. Cihazın 2 senelik kullanım ömrü bulunur ve endüstride meydana gelebilecek olası her türlü duruma karşı hazırlanmıştır. Bekleme modu ile cihazın kullanım ömrü 3 seneyi geçebilir. Hidrojen sülfür (H2S), karbonmonoksit (CO) ve oksijen (O2) parametreleri için ölçüm gerçekleştirilebilir. Cihaz, güvenilirliği ve bakım gerektirmeyen özellikleri ile en iyi güvenliği garanti eder.

 

O2 için tek kullanımlı kaçak dedektörü
- 24 aylık devamlı kullanım ömrü
- Optik, akustik ve dokunsal alarm
- Ayarlanabilir alarm seviyeleri
- 0 … 30% vol.

Gaz Ölçüm Cihazı PCE-LD 1
7.359,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı PCE-LD 1, CFC/HFC soğutucu gaz kaçağını tespit etmede kullanılan taşınabilir bir cihazdır. Yüksek hassasiyeti olan cihaz ile diğer gazlar tarafından kontamine edilen alanlarda bile HVAC soğutma sistemlerinden gelen gaz kaçağı tespiti yapılabilir. Erişimi zor yerlere benzersiz erişim sağlayan 390 mm esnek hortumun ucunda bir gaz sensörü bulunur.


- Sensör türü: soğutucu
- Hafıza: Yok
- Hassasiyet: seçilebilir (yüksek ve düşük)
- Isınma süresi: yaklaşık 90 sn
- Tespit edilebilen gazlar: R-134a, R-404, R-407C, R-410A, R-22 vb.

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-O2-B (Oksijen)
12.872,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-O2-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

- 2 yıllık pil ömrü
O2 (oksijen) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 25% v/v

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-FL (Yanıcı Gaz)
16.979,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-FL-A, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

CH4 (yanıcı gazlar) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 100% LEL (Alt Patlama Sınırı)
- Şarjlı (Şarj aleti teslimata dahildir)

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-SO2-B (Kükürt Dioksit)
19.865,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-SO2-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

- 2 yıllık pil ömrü
SO2 (kükürt dioksit) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 20 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-NO2-B (Azot Oksit)
27.413,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-NO2-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

- 2 yıllık pil ömrü
NO2 (azot dioksit) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 20 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-NH3-A (Amonyak)
29.004,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-NH3-A, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

NH3 (amonyak) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 100 ppm
- Şarjlı (Şarj aleti teslimata dahil değildir)

Gaz Ölçüm Cihazı PCE-WMM 100
29.559,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç
Gaz ölçüm cihazı PCE-WMM 100, bir ana ünite ve uzaktan göstergeden oluşur. Gaz ölçüm cihazı, sabit konumlarda karbondioksit ve oksijen ölçümü gerçekleştirmek için kullanılır. Gaz ölçüm cihazı kokusuz CO2 gazından korur ve havadaki düşük oksijen içeriğine karşı kullanıcıyı uyarır. Gaz ölçüm cihazı, ölçüm değerlerini LCD ekranda görüntüler.


- CO2 ölçüm aralığı: 0 … 50000 ppm
- O2 ölçüm aralığı: 0 … 30%
- Sıcaklık ölçüm aralığı: 0 … 50 °C
- Ana ünite ve uzaktan gösterge
- Alarm rölesi
- 4 … 20 mA analog çıkış
- Akustik alarm
Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-O3-B (Ozon)
31.298,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-O3-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

 

- 2 yıllık pil ömrü
O3 (ozon) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 25% v/v

Gaz Ölçüm Cihazı Crowcon Clip CO
5.509,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı CL-C-30, fabrika çalışanlarının güvenliğini sağlamak için geliştirilmiş kompakt ve güvenilir bir cihazdır. Cihazın 2 senelik kullanım ömrü bulunur ve endüstride meydana gelebilecek olası her türlü duruma karşı hazırlanmıştır. Bekleme modu ile cihazın kullanım ömrü 3 seneyi geçebilir. Hidrojen sülfür (H2S), karbonmonoksit (CO) ve oksijen (O2) parametreleri için ölçüm gerçekleştirilebilir. Cihaz, güvenilirliği ve bakım gerektirmeyen özellikleri ile en iyi güvenliği garanti eder.

 

- CO için tek kullanımlı kaçak dedektörü
24 aylık devamlı kullanım ömrü
- Optik, akustik ve dokunsal alarm
- Ayarlanabilir alarm seviyeleri
0 … 300 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı Crowcon Clip SGD-H2S
5.509,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı CL-H-5, fabrika çalışanlarının güvenliğini sağlamak için geliştirilmiş kompakt ve güvenilir bir cihazdır. Cihazın 2 senelik kullanım ömrü bulunur ve endüstride meydana gelebilecek olası her türlü duruma karşı hazırlanmıştır. Bekleme modu ile cihazın kullanım ömrü 3 seneyi geçebilir. Hidrojen sülfür (H2S), karbonmonoksit (CO) ve oksijen (O2) parametreleri için ölçüm gerçekleştirilebilir. Cihaz, güvenilirliği ve bakım gerektirmeyen özellikleri ile en iyi güvenliği garanti eder.

 

H2S sensör ölçüm aralığı: 0 … 100 ppm
Alarm 1: 5 ppm
Alarm 2: 10 ppm
- Sağlam gövde
- Oto test fonksiyonu
- 24 aylık devamlı kullanım ömrü

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-H2S-B (Hidrojen Sülfür)
12.872,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-H2S-B, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

- 2 yıllık pil ömrü
H2S (hidrojen sülfür) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 100 ppm

Gaz Ölçüm Cihazı Gasman-CO2-A (Karbondioksit)
19.495,00 TL
KDV ve Kargo ücreti hariç

Gaz ölçüm cihazı Gasman-CO2-A, yanıcı ya da toksik olan belirli bir gaza karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Gasman, tehlikeli gaz konsantrasyonlarını alarm ve optik sinyal (çevrede yüksek ses olduğunda kullanışlıdır) ile uyarır ve ekranda mevcut ölçüm değerini gösterir. Ölçüm değerleri kaydedilebilir ve değerlendirme için bilgisayara aktarılabilir. Bunun için ek bir veri kaydedici seçeneği ve opsiyonel yazılım gerekir. Veri kaydedici fonksiyonu, 1 dakikalık bir ölçüm hızında toplam 900 saate kadar ölçüm yapılmasını sağlar. Cihaz, DIN ISO’ya göre kalibre edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

 

CO2 (karbondioksit) için
- Toz ve suya dayanıklı – IP 65/67
- 0 … 5% v/v
- Şarjlı (Şarj aleti teslimata dahil değildir)