Sip.no.: PCE-VE 1500-60200

Video Gözlem Kamerası PCE-VE 1500-60200

Wireless
660.228,00 TL
792.273,60 TL
:
4250348730954
PCE-VE 1500-60200
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Video Gözlem Kamerası PCE-VE 1500-60200
Makine parçalarının ve boşlukların incelenmesi / 6 mm kamera çapı /

1.85 metre kablo uzunluğu / Ön kamera / Motorlu 4 yönlü kamera başlığı / IP67

Video gözlem kamerası PCE-VE 1500-60200, erişilmesi zor bileşenlerin incelenmesi için son derece uygundur. Video gözlem kamerası, kullanılan malzemeler, pratik tasarım ve kapsamlı işaretleme ve yorum fonksiyonları sayesinde zorlu görevlerde de kullanılabilir. Çok yönlü video gözlem kamerası, test sonuçlarını doğrudan sahada değerlendirmek ve belgelemek isteyen teknisyenler ve mühendisler için optimize edilmiştir. Video gözlem kamerası, IP67 koruma sınıfına sahip olduğundan çok tozlu ortamlardaki incelemeler için de kullanılabilir. Video gözlem kamerası, yüksek koruma sınıfı sayesinde su, tuzlu su ya da yağa 30 dakika kadar bir süre daldırıldığında bile herhangi bir şekilde zarar görmez.

Video gözlem kamerasının uygulama alanları arasında makine, tesis ve araç yapımında işlevsel ya da güvenlikle ilgili bileşenlerin üretiminde kalite güvencesi yer alır. Video gözlem kamerası, yeni bileşenlerin görsel denetiminin haricinde planlı ve plansız bakım ya da bina denetimleri sırasında gerçekleştirilen denetimlerde de pek çok şekilde kullanılabilir. Buna ek olarak, video gözlem kamerası ile herhangi bir kaza, anormallik ya da arızadan sonra neredeyse tahribatsız olarak çeşitli incelemeler yapılabilir.

Kamera
Video gözlem kamerası PCE-VE 1500-60200, ön kamera ile donatılmıştır. Görüş alanının ek olarak aydınlatılması için kamera lensinin yanına bir LED yerleştirilmiştir. Video gözlem kamerası ile hedeflenen alanı en iyi şekilde aydınlatmak için ışık kaynağının yoğunluğu bir tuşa basılarak 6 kademede ayarlanabilir. 10 … 100 mm odaklama aralığı ve 120 derecelik geniş görüş açısı ile birçok durum optik olarak iyi bir şekilde yakalanabilir. Video gözlem kamerası, odak alanındaki nesneler için uygun parlaklıkta net ve ayrıntılı görüntüler sunar. Kamera kablosu, daha fazla alanı inceleyebilmek için daha ileri itilebilir, geri çekilebilir ya da döndürülebilir. Buna ek olarak, ayrı olarak hareket ettirilebilen 60 mm uzunluğundaki kamera başlığı, joystick yardımıyla istenilen yöne bükülebilir.

Dokunmatik ekran
Video gözlem kamerasının 7 inçlik monitörü, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahiptir. Video gözlem kamerasının dokunmatik ekranı, mevcut kamera görüntüsünü ve kaydedilen video ve görüntüleri görüntülemenin haricinde pek çok ek fonksiyon da sunar. Örneğin, video gözlem kamerası tarafından görüntülenen görüntü, dokunmatik ekrandaki görüntüye iki kez dokunularak ya da iki parmakla çekilerek dijital olarak sekiz kata kadar büyütülebilir.

Dokunmatik ekranın kenarlarında yer alan simgeler, fonksiyonları başlatmak ve durdurmak için kullanılabilir. Görüntülenen görüntü, görüntü içeriğini daha kolay değerlendirebilmek ya da atayabilmek için bir simgeye dokunarak kolayca döndürülebilir ya da yansıtılabilir. Metin girişi, video gözlem kamerası ayarlarındaki değişiklikler ve görüntüleri açıklamak için dokunmatik ekran aracılığıyla yapılabilir.

Endoskop kablosu
Video gözlem kamerasından motor ünitesine bağlanan kablo, kamera alanında sadece 6 mm çapında ve yaklaşık 1.85 metre uzunluğundadır. Yönlendirilebilir kamera başlığı 60 mm uzunluğundadır ve görüntüleme yönünü 90 derece değiştirme için 50 mm’lik bir yarıçap gerektirir. Kamera ünitesi video gözlem kamerasına kolay ve güvenli bir şekilde takılabilir ve gerektiğinde tekrar çıkarılabilir. Endoskop kablosunun kılıfı örgülü tungsten, kamera başlığı da dayanıklı titanyum alaşımdan yapılmıştır.

Kullanım
Video gözlem kamerasının kullanımı, tutma kolunun üst kısmındaki dokunmatik ekran, joystick ve fonksiyon tuşları sayesinde çok kolaydır. Tutma kolu elde güvenli ve rahat bir şekilde durur; bu sayede joystick, görüntü tetiği ve neredeyse tüm fonksiyon tuşları tutma kolu tutulurken de kullanılabilir. Tuşların arasında bulunan joystick tek parmakla rahat bir şekilde kullanılabilir. Sahadaki duruma bağlı olarak daha uzun süreli görevler için omuz askısının, tripodun ya da manyetik tutucunun kullanılması tavsiye edilir.

Menü fonksiyonları
Video gözlem kamerasının tuş ve simgeleri, kısa bir süre sonra pek çok ek fonksiyonun sezgisel olarak kullanılmasını sağlar. Örneğin, resim içinde resim fonksiyonu yardımıyla mevcut canlı bir görüntü kayıtlı bir görüntü ile karşılaştırılabilir. Canlı görüntü, bir kesit olarak ya da büyük bir arka plan görüntüsü olarak görüntülenebilir. Diğer fonksiyonlar, görüntülerin bir ızgara ile kaplanmasını ve renkli metinlerin ve işaretlerin eklenmesini sağlar. Video gözlem kamerasında bir rapor fonksiyonu da bulunur. Bu fonksiyon sayesinde PDF belgesi olarak kaydedilen bir raporda seçilen görüntüler sıralanabilir ve başlıklarla açıklanabilir. Metin girişi için akıllı telefonlarda olduğu gibi farklı klavye türleri arasından bir seçim yapılabilir.

Görüntü ve videolar
Video gözlem kamerası, görüntüleri JPG, videoları da MP4 formatında kaydeder. Fotoğraf çekmek için tutma kolundaki deklanşör tuşuna basmak ya da dokunmatik ekrandaki simgeye dokunmak yeterlidir. Görüntüler, video gözlem kamerasının dahili belleğinde kaydedilebileceği gibi doğrudan bir SD karta ya da USB belleğe de kaydedilebilir. Video gözlem kamerasının özel fonksiyonları kullanılarak kaydedilen görüntülerdeki herhangi bir nokta görüntü çekildikten hemen sonra işaretlenebilir ve açıklama eklenebilir. Eklenen tarih ve saat damgaları ve bileşen tanımlamaları da daha sonra doğru atamayı kolaylaştırır.

Güç kaynağı
Video gözlem kamerası, standart olarak iki adet şarj edilebilir pil ve bir güç adaptörü ile birlikte verilir. Piller, kullanım sırasında kolay bir şekilde değiştirilebilir ve gerekirse şarj edilebilir. Pillerde şarj işlemi gerçekleştirmek için USB C arayüzü bulunur. Kapasitesi 6.400 mAh olan pillerin bir kez şarj edilmesi 3 saatten fazla çalışma için yeterlidir. Mevcut şarj durumu, video gözlem kamerası açıldığında doğrudan pil üzerinde görüntülenir.

Aksesuarlar
Video gözlem kamerası, rahat ve güvenli bir şekilde taşınması için sağlam bir tekerlekli çanta ile gelir. Video gözlem kamerasının teslimat içeriğinde özel iki pil, güç adaptörü ve pilleri şarj etmek için USB-C kablosu, omuz askısı, HDMI kablosu, 64 GB SD hafıza kartı ve USB bağlantılı bir SD kart okuyucu yer alır.


Özellikler

- Joystick ile motorlu 360° 4 yönlü
- Bükülme açısı 180 dereceden kısmen büyük
- Kamera görüş alanı için ayarlanabilir aydınlatma
- 7 inç dokunmatik ekran
- Sekiz kat dijital yakınlaştırma
- Ekrandaki görüntü döndürülebilir ve yansıtılabilir
- Ayrıntıları karşılaştırmak için resim içinde resim fonksiyonu
- İşaretleme ve etiketleme fonksiyonu
- Arayüz: USB-A, USB-C, mini HDMI, ses, WiFi, SD hafıza kartı girişi
- Görüntüler için JPG, videolar için MP4 depolama formatı
- Görüntü ve metinleri PDF olarak raporlama fonksiyonu
- Güç adaptörü aracılığıyla şarj edilebilen iki şarj edilebilir pil
- Kapsamlı aksesuarlara sahip sağlam tekerlekli çanta

Teknik Bilgiler

ÇapØ6 mm
Kablo Uzunluğu2 metre
Kamera Yönü
Çözünürlük1 MP
Odaklama Aralığı10 ... 100 mm
  
Diğer Teknik Özellikler  
Kamera Başlığı MalzemesiTitanyum alaşımı
Kamera Kablosu MalzemesiÖrgülü tungsten
Kamera Lens MalzemesiCam
Görüş Alanı120°
Aydınlanma Şiddeti50.000 Lux
Bükme Yönü360° (4 yönlü kamera başlığı)
Bükme Açısı190°
Ekran7 inç LCD dokunmatik ekran
Ekran Çözünürlüğü1920 x 1200 piksel
Görüntü FormatıJPG
Video FormatıMP4
Görüntü Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Video Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Dijital Büyütme8 kat
Hafıza (Dahili)16 GB
Hafıza (Harici)

Yaklaşık 285.000 görüntü ya da 1500 dakikalık video kaydı için 128 GB’a kadar genişletilebilir
Arayüz

Mini HDMI, USB-A, USB-C (sadece veri aktarımı için)
Ses arayüzü, WiFi

  
Güç Tüketimi (Endoskop)10 W
Çalışma Süresi>3 saat
Pil7.4 V (4 x 18650), 6400 mAh, çıkarılabilir
Pil (Şarj İşlemi)12 VDC, 3 A
Güç Kaynağı








Birincil: 100 … 240 VAC 50/60 Hz, 1.5 A
İkincil: USB-C (PD) maksimum 65 W
5 VDC, 3 A
9 VDC, 3 A
12 VDC, 3 A
15 VDC, 3 A
20 VDC, 3.25 A
PPS1: 3.6 … 11 VDC, 3 A
PPS2: 3.6 … 20 VDC, 3 A

  
Çevre Koşulları (Cihaz)5 ... 50 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Çevre Koşulları (Endoskop Kablosu)5 ... 80 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Depolama Koşulları5 ... 63 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Boyut366 x 194 x 137 mm
Ağırlık


Cihaz: 1017 g
Elektrik motorlu endoskop kablosu: yaklaşık 600 g
Pil: 550 g


Teslimat İçeriği

1 x Video Gözlem Kamerası PCE-VE 1500-60200,
2 x 7.4 V, 6400 mAh Pil,
1 x 64 GB Hafıza Kartı,
1 x USB-C Kablosu,
1 x HDMI - Mini HDMI Kablosu,
1 x SD Kart Okuyucu,
1 x Taşıma Çantası,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Lütfen Dikkat: Tıbbi Kullanım için Uygun Değildir!

Bilgi İndirme