Sip.no.: PCE-LCM 50

Muayene Kamerası PCE-LCM 50

40.326,00 TL
48.391,20 TL
:
4250348722089
PCE-LCM 50
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Muayene Kamerası PCE-LCM 50
Video ve görüntü kaydı / Görüntü ayarı için kullanıcı arayüzü / Ayarlanabilir optik büyütme 1 … 4 kat

/ Koruyucu kapak sayesinde kir koruması / 1/3” 3 MP görüntü sensörü / Numunelerin en iyi şekilde
aydınlatılmasını sağlayan LED ışık

PCE Instruments’ın sunduğu muayene kamerası PCE-LCM 50, küçük nesnelerin büyütülmesi gereken durumlarda çok yönlülüğü ile ön plana çıkar. Kompakt muayene kamerası, gelen ışık ve iletilen ışık muayene kamerasının bir birleşimidir ve küçük numuneleri keşfetmek için özel olarak tasarlanmıştır. Muayene kamerası, hassas bir şekilde çalışır ve büyütmenin haricinde optimum aydınlatma ve görüntülerin dijital olarak işlenmesi gibi birçok pratik fonksiyonu bir araya getirir.

Analiz sırasında bir fare tıklamasıyla muayene kamerasında büyütülen görüntü doğrudan mikro SD kartta kaydedilebilir. Muayene kamerasının yaklaştırma katsayısı 8.1 ve 32.4 arasındadır. Bu nedenle, muayene kamerası ile çok küçük nesnelerin bile net bir şekilde görünmesi mümkündür. Klasik muayene kamerasının aksine muayene kamerası mercekle çalışmaz; bunun yerine, görüntüyü doğrudan dijital bir ekrana aktarır. Bu kullanışlık özellik, ekip çalışmasını kolaylaştırarak analizlerin daha etkili bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Muayene kamerası, görüntülenen görüntülerin dijital olarak işlenmesini kolaylaştırır. Muayene kamerası, entegre USB arayüzü aracılığıyla bilgisayara kolaylıkla bağlanabilir.

Muayene kamerası PCE-LCM 50’nin ergonomisi birkaç avantaj sağlar. Bunlardan biri, incelenen nesne büyük ve renkli ekranda görüntülendiği için kullanıcının numune görüntüsünü rahat bir şekilde inceleyip analiz edebilmesidir. Diğer bir avantaj da geleneksel muayene kamerasının aksine muayene kamerası kullanıcısının serbest bir şekilde hareket edebilmesidir. Bu nedenle muayene kamerası PCE-LCM 50, özellikle düzenli olarak ya da uzun süreler boyunca muayene kamerası kullanan kişiler için uygundur.

PCE Instruments’ın sunduğu muayene kamerasının üst kısmında nesneleri doğru ışıkta tutabilmek için 21 LED’ten oluşan bir ışık bulunur. Muayene kamerasının alt kısmındaki bir diğer aydınlatma ünitesi de kullanıcının numuneleri incelemesini kolaylaştırır. Muayene kamerasının tüm aydınlatması, beş seviyede ayrı ayrı ayarlanabilir. Muayene kamerasının parlaklığı manuel ya da otomatik olarak kontrol edilebilir. Bu iki aydınlatma yöntemi ve kapsamlı pozlama ayar seçenekleri ile muayene kamerası, analiz edilen hemen hemen her nesneyi aydınlatabilir. Kullanıcı arayüzü, bilgisayar faresi le kullanılabilir.

Muayene Kamerası Uygulama Alanları

Muayene kamerası, özellikle araştırma ve geliştirmedeki malzemelerin analizi ve belgelemesi için uygundur. Bunun haricinde muayene kamerası, kalite güvencesi ve kontrolünde, üretimde, denetimlerde ve hata analizlerinde tercih edilebilir. Muayene kamerası PCE-LCM 50, maksimum güvenilirlik ve hassasiyet sunar. PCE Instruments’ın sunduğu muayene kamerasının kolay kullanımı sayesinde profesyonel olmayan kişiler tarafından da tercih edilebilir. Sunduğu özellikler ile muayene kamersı, onarım ve servis atölyeleri için ideal bir araç haline gelir ve ölçüm sonuçlarının hızlı bir şekilde elde edilmesini sağlar.

Muayene kamerası, USB aracılığıyla laptop ya da bilgisayara bağlanabildiğinden yerinde kullanım için idealdir. Böylelikle, inceleme doğrudan belgelenebilir ya da geniş bir kitlenin erişimine sunulabilir. Muayene kamerasında bulunan pratik taşıma kolu ve koruyucu kapak kolay taşıma sağlar.


Özellikler

- Ayarlanabilir dijital zoom
- Kolay taşıma için taşıma kolu
- Bilgisayar faresi ile kullanılabilir kullanıcı arayüzü
- Kontrast disk ve şeffaf disk
- Ayarlanabilir optik büyütme
- Video ve görüntü çekimi

Teknik Bilgiler

Optik Zoom8.1 ... 32.4 kat
Optik Lens1 ... 4 kat
Barlow Lens0.3 kat
Dijital Zoom1 ... 10 kat
Maksimum Nesne Yüksekliği4 cm
Sabit Çalışma Mesafesi90.5 mm
Görüntü Sensörü1/3", 3MP
Beyaz DengesiOtomatik olarak ya da bir tuşa basarak
Ekran Çözünürlüğü1024 x 600 piksel
Kare Hızı30 fps
Piksel Boyutu2.75 x 2.75 μm
ArayüzUSB 2.0
  
Güç Kaynağı

Birincil: 100 ... 240 V
İkincil: 12 V, 1 A

  
Üst Işık21 x 20 mA LED ışık, 5 seviyede ayarlanabilir
Alt Işık7 x 20 mA LED, 5 seviyede ayarlanabilir
Çevre Koşulları-5 ... 40 °C, 45 ... 85% n.o
Boyut300 x 225 x 270 mm
AğırlıkYaklaşık 2.3 kg

Teslimat İçeriği

1 x Muayene Kamerası PCE-LCM 50,
1 x USB Fare,
1 x Mikro SD Kart,
1 x Koruyucu Kapak,
1 x Kontrast Disk (siyah/beyaz),
1 x Şeffaf Disk,
1 x Güç Adaptörü,
1 x Koruyucu Kılıf,
1 x Kullanım Kılavuzu.