Sip.no.: PCE-VE 1500-60500

Gözlem Kamerası PCE-VE 1500-60500

Wireless
779.072,00 TL
934.886,40 TL
:
4250348730961
PCE-VE 1500-60500
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Gözlem Kamerası PCE-VE 1500-60500
Erişilmesi zor olan boşlukların görsel incelemesi / 5 metre uzunluğunda kamera kablosu /

6 mm kamera çapı / Ön kamera / Motorlu 4 yönlü kamera başlığı, joystick ile kontrol edilebilir /
IP67 korumalı kamera kablosu

Gözlem kamerası PCE-VE 1500-60500, sadece 6 mm kamera çapı ve 5 metre kamera kablosu ile boru hatlarının, büyük konteynerların ya da makine bileşenlerinin içini incelemek için uygundur. Gözlem kamerası ile çekilen görüntülerin doğrudan dokunmatik ekranla işaretlenmesi ve açıklama eklenmesine yönelik pratik fonksiyonlar, bulunan durumun daha sonra belgelenmesi için harcanan çabayı önemli ölçüde azaltır.

Denetim görüntülerinin doğrudan sahada değerlendirilmesi gerektiğinde bu işlem gözlem kamerası ile hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Sağlam tasarım ve IP67 korumalı kamera kablosu, gözlem kamerasının zor koşullar altında bile kullanılmasına olanak tanır. Gözlem kamerasının kamerası ve kamera kablosu, inceleme esnasında suya, tuzlu suya ya da yağa 30 dakika kadar bir süre daldırılabilir.

Bu seride yer alan tüm gözlem kameraları, fonksiyon tuşları, dokunmatik ekran ve joystick sayesinde çok rahat bir şekilde çalıştırılabilir. Gözlem kamerasının tutma kolu elde güvenli ve rahat bir şekilde durur; bu sayede joystick, görüntü tetiği ve neredeyse tüm fonksiyon tuşları aynı elle kullanılabilir. Mevcut alana ve inceleme alanının erişilebilirliğine bağlı olarak elleri serbest bırakmak ve ekranı görmeye devam etmek için tripod, manyetik tutucu ya da omuz askısı da kullanılabilir.

Binaların, teknik tesislerin, makinelerin ya da araçların güvenlik ya da işlevle ilgili bileşenlerinin denetimleri için kullanılan gözlem kamerası, görsel incelemelerin belgelenmesi için kapsamlı imkanlar sunar. Gözlem kamerasının üretim tesisindeki kalite kontrolleri ve kullanım yerindeki düzenli ya da planlanmamış denetimler için mevcut olan kapsamlı işaretleme fonksiyonları, denetim raporları için anlaşılır görüntülerin oluşturulmasını kolaylaştırır.

 

Kamera özellikleri
Gözlem kamerasının kamerası ön kısımda yer alır ve 120°’lik çok geniş bir görüş açısına sahiptir. Gözlem kamerasının görüş alanı, LED’ler açılarak aydınlatılabilir. Bu aydınlatma, bir tuşa basılarak altı kademede ortama göre ayarlanabilir; böylece, gözlem kamerası ile ayrıntılar net bir şekilde görülebilir. Kameranın yüksek çözünürlüğü, geniş görüş açısı ve 10 … 100 mm’lik odaklama aralığı anlamlı ve ayrıntılı görüntüler sağlar.

 

 

Kamera kablosu
Kamera kablosunun çapı 6 mm iken uzunluğu 5 metredir. Gözlem kamerası, bu boyutlarıyla dar boru hatları, büyük türbinler, büyük gemiler ya da teknik tesisatların bulunduğu geniş boşlukların içindeki daha uzun mesafelerin incelenmesi için uygundur. Kamera başlığı çok dayanıklı bir titanyum alaşımından; endoskop kablosunun kılıfı ise örgülü tungstenden yapılmıştır. Kablo motor ünitesine ve bu ünite üzerinden kontrol ünitesine bağlanır. Gözlem kamerasına kolay ve güvenli bir şekilde bağlantı gerçekleştirilebilir ve gerektiğinde bu bağlantı sonlandırılabilir. 60 mm uzunluğundaki esnek kamera başlığı, görüntüleme yönünü değiştirmek için motorla hareket ettirilebilir ve görüntüleme yönünü 90 derece değiştirmek için 50 mm’lik bir yarıçap gerektirir. Gözlem kamerası ile incelenen nesnenin diğer alanlarını incelemek için düz kamera başlıklı endoskop kablosu basit bir şekilde ileri itilebilir ya da geri çekilebilir.

 

 

Dokunmatik ekran
Gözlem kamerasında 1920 x 1200 piksel görüntü çözünürlüğü sunan 7 inçlik bir dokunmatik ekran bulunur. Menü fonksiyonları, görüntünün kenarlarında yer alan simgeler kullanılarak dokunmatik ekran üzerinden kolay bir şekilde başlatılabilir ve sonlandırılabilir. Gözlem kamerası tarafından görüntülenen mevcut görüntü, üzerine dokunularak ya da iki parmakla çekilerek büyütülebilir.

 

 

Fonksiyon menüsü
Kontrol tuşlarındaki semboller ve dokunmatik ekrandaki simgeler, çok sayıda özel fonksiyonu olmasına rağmen gözlem kamerasının kısa bir süre sonra talimatlar olmadan kolay bir şekilde kullanılmasını sağlar. Örneğin, mevcut görüntü, ilgili simgeye basılarak tek seferde doksan derece döndürülebilir ve böylece, görüntü içeriğinin ayrıntıları daha kolay bir şekilde atanabilir. Resim içinde resim fonksiyonu, mevcut görüntüye ek olarak önceden kaydedilmiş başka bir görüntünün çağrılmasını sağlar. Bu şekilde, o anda incelenen konum doğrudan dokunmatik ekranda başka bir yerdeki benzer bir durumla ya da önceki incelemelerdeki durumla karşılaştırılabilir. Bu amaçla, gözlem kamerasındaki canlı görüntünün arka plan olarak mı yoksa kaydedilen görüntüde bir kesit olarak mı görüntüleneceği seçilebilir.

 

Gözlem kamerasının özel fonksiyonlarından biri de rapor fonksiyonudur. Gözlem kamerasının bu fonksiyonu sayesinde rapor için görüntüler seçilebilir ve açıklayıcı metinlerle birlikte PDF olarak kaydedilebilir. Bunun haricinde, kaydedilen her görüntüye önceden tanımlanmış ya da kullanıcı tarafından oluşturulan resim damgaları eklenebilir. Böylece, görüntüler, doğru projeye ve ilgili konuma daha kolay atanabilir. Görüntü üzerinde çizilebilen renkli işaretler, ayrıntıların hızlı bir şekilde vurgulanmasını sağlar.

 

Görüntü ve videolar
Gözlem kamerası, canlı görüntüleri görüntülemenin haricinde görüntü ve videoları kaydedebilir. Gözlem kamerası, görüntüleri JPG, videoları da MP4 formatında kaydeder. Depolama konumu dahili bellek, USB bellek ya da SD kart arasından seçilebilir. Kaydetme işleminin ardından gözlem kamerasının dokunmatik ekranı aracılığıyla görüntüye işaretler ve resim damgaları eklenerek görüntüler fazla çaba harcamadan geliştirilebilir.

 

 

Güç kaynağı
Kolay bir şekilde değiştirilebilen iki özel pil, gözlem kamerasının teslimat içeriğine dahildir. Bu da ilk pilin şarjı bittiğinde ikinci pil ile çalışmaya devam edilebileceği anlamına gelir. Sahada bir şarj tesisi mevcut ise pil, gözlem kamerası kullanılırken de şarj edilebilir. Tam şarjlı bir pilin kapasitesi 6.400 mAh’tır ve 3 saatten fazla bir çalışma süresi sağlar.

 

 

Aksesuarlar
Gözlem kamerası PCE-VE 1500-60500, dörtlü kilidi ve kauçuk kaplaması sayesinde sıkıca kapatılabilen sağlam bir tekerlekli çanta ile gelir. Gözlem kamerasının teslimat içeriğinde özel iki pil, uygun güç adaptörü ve pilleri şarj etmek için USB-C kablosu, veri aktarımı için bir HDMI kablosu, 64 GB SD hafıza kartı, USB bağlantılı bir SD kart okuyucu, omuz askısı ve kullanım kılavuzu yer alır.

 


Özellikler

PCE-VE 1500-60500’ün teknik özellikleri
- 5 metre kamera kablo uzunluğu
- 6 mm kamera çapı
- Kameranın görüş yönü: ön
- 120° kamera görüş açısı
- 1 milyon piksel kamera çözünürlüğü
- 10 … 100 mm odak
- Bükülebilir kamera başlığının uzunluğu: 60 mm
- Kamera başlığının 90°’de bükülme yarıçapı 50 mm

PCE-VE 1500 serisinin özellikleri
- Joystick ile motorlu 360° 4 yönlü
- Bükülme açısı 180 dereceden kısmen büyük
- Kamera görüş alanı için ayarlanabilir aydınlatma
- 7 inç dokunmatik ekran
- Sekiz kat dijital yakınlaştırma
- Ekrandaki görüntü döndürülebilir ve yansıtılabilir
- Ayrıntıları karşılaştırmak için resim içinde resim fonksiyonu
- İşaretleme ve etiketleme fonksiyonu
- Arayüz: USB-A, USB-C, mini HDMI, ses, WiFi, SD hafıza kartı girişi
- Görüntüler için JPG, videolar için MP4 depolama formatı
- Görüntü ve metinleri PDF olarak raporlama fonksiyonu
- Güç adaptörü aracılığıyla şarj edilebilen iki şarj edilebilir pil
- Kapsamlı aksesuarlara sahip sağlam tekerlekli çanta

Teknik Bilgiler

ÇapØ6 mm
Kablo Uzunluğu5 metre
Kamera Yönü
Çözünürlük1 MP
Odaklama Aralığı10 ... 100 mm
  
Diğer Teknik Özellikler  
Kamera Başlığı MalzemesiTitanyum alaşımı
Kamera Kablosu MalzemesiÖrgülü tungsten
Kamera Lens MalzemesiCam
Görüş Alanı120°
Aydınlanma Şiddeti50.000 Lux
Bükme Yönü360° (4 yönlü kamera başlığı)
Bükme Açısı190°
Ekran7 inç LCD dokunmatik ekran
Ekran Çözünürlüğü1920 x 1200 piksel
Görüntü FormatıJPG
Video FormatıMP4
Görüntü Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Video Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Dijital Büyütme8 kat
Hafıza (Dahili)16 GB
Hafıza (Harici)

Yaklaşık 285.000 görüntü ya da 1500 dakikalık video kaydı için 128 GB’a kadar genişletilebilir
Arayüz

Mini HDMI, USB-A, USB-C (sadece veri aktarımı için)
Ses arayüzü, WiFi

  
Güç Tüketimi (Endoskop)10 W
Çalışma Süresi>3 saat
Pil7.4 V (4 x 18650), 6400 mAh, çıkarılabilir
Pil (Şarj İşlemi)12 VDC, 3 A
Güç Kaynağı








Birincil: 100 … 240 VAC 50/60 Hz, 1.5 A
İkincil: USB-C (PD) maksimum 65 W
5 VDC, 3 A
9 VDC, 3 A
12 VDC, 3 A
15 VDC, 3 A
20 VDC, 3.25 A
PPS1: 3.6 … 11 VDC, 3 A
PPS2: 3.6 … 20 VDC, 3 A

  
Çevre Koşulları (Cihaz)5 ... 50 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Çevre Koşulları (Endoskop Kablosu)5 ... 80 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Depolama Koşulları5 ... 63 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Boyut366 x 194 x 137 mm
Ağırlık


Cihaz: 1017 g
Elektrik motorlu endoskop kablosu: yaklaşık 600 g
Pil: 550 g


Teslimat İçeriği

1 x Gözlem Kamerası PCE-VE 1500-60500,
2 x 7.4 V, 6400 mAh Pil,
1 x 64 GB Hafıza Kartı,
1 x USB-C Kablosu,
1 x HDMI - Mini HDMI Kablosu,
1 x SD Kart Okuyucu,
1 x Taşıma Çantası,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Lütfen Dikkat: Tıbbi Kullanım için Uygun Değildir!

Bilgi İndirme