Sip.no.: PCE-VE 1500-38209

Denetim Kamerası PCE-VE 1500-38209

Wireless
924.186,00 TL
1.109.023,20 TL
:
4250348731005
PCE-VE 1500-38209
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Denetim Kamerası PCE-VE 1500-38209
Araçların, makinelerin vb. denetimi / Ön ve yan kameralı / 3.8 mm çapında kamera kablosu /

Yaklaşık 1.85 metre uzunluğunda kamera kablosu / Motorlu 4 yönlü kamera başlığı / IP67

Ön ve yan kamera için eş zamanlı görüntü görüntüleme özelliğine sahip yüksek kaliteli denetim kamerası

Denetim kamerası PCE-VE 1500-38209, PCE-VE 1500 serisinde iki kameralı olan tek modeldir. Denetim kamerasının bu iki kamerasından biri ön kısımda diğeri ise yan kısımda yer alır. Her iki kamera da kamera başlığı üzerinde birbirine çok yakın olarak konumlandırılmıştır. Her kameranın yanında gerektiğinde görüş alanını aydınlatmak için kullanılabilen bir LED bulunur. Ekrandaki görüntüyü görüntüleme ve kamera görüş alanının aydınlatılması için denetim kamerasında yapılan ayarlar her iki kamera ve her iki ışık kaynağı için aynı anda geçerli olur.

Kullanıcı, denetim kamerasının ön kameradan, yan kameradan ya da her ikisinden gelen mevcut görüntüyü büyük dokunmatik ekranda yan yana görüntülenip görüntülenmeyeceğini seçebilir. Denetim kamerasının her iki kamerasının aynı anda görüntülenmesi, görsel inceleme sırasında oryantasyonu çok daha kolay hale getirir. Buna ek olarak, özellikle alanın çok sınırlı olduğu durumlarda hem ön hem de yan kamerayı kullanabilmek avantajlıdır.

Ancak, görüntü ve videolar her iki kamera ile paralel olarak kaydedilemez. Denetim kamerası, her iki kameranın da görünür olduğu görüntüleme modunda kayıt yaparken yalnızca etkinleştirilen kameradan gelen görüntüleri kaydeder. Görüntü başlıkları yalnızca etkinleştirilen kameranın görüntüsünde görünür. Denetim kamerası, filigran menü öğesi altında tarih ve saat, CAM1 ya da CAM2 kamera tanımı gibi ekleri varsayılan olarak sunar. Kamera etkinleştirildiğinde seçilen başlıklar görüntünün kenarında küçük kırmızı harflerle görünür. Diğer kamerayı etkinleştirme işlemi, denetim kamerasının dokunmatik ekranı üzerinden kolay bir şekilde yapılabilir. Tek yapılması gereken, her iki kameradan gelen görüntülerin yan yana gösterildiği görünümde görüntüye iki kez dokunmaktır.

Denetim kamerasının sadece 3.8 mm kalınlığındaki esnek endoskop kablosu, kamera başlığının ön kenarından bağlantı alanındaki kauçuk kaplamaya kadar yaklaşık 1.87 metre uzunluğundadır. Bu da yalnızca çok dar açıklıklardan erişilebilen iç yüzeylerin ve parçaların bile denetim kamerası ile ayrıntılı olarak incelenebileceği anlamına gelir. Joystick kullanılarak her yöne bükülebilen kamera başlığının uzunluğu 42 milimetre iken 90 derecelik bükme açısındaki bükme yarıçapı 35 mm’dir.

PCE-VE 1500 serisinin özellikleri
Bu serideki her bir denetim kamerası, kapsamlı fonksiyonları ve kullanışlı aksesuarları bulunan aynı temel üniteye sahiptir. Her bir denetim kamerası modeli sadece farklı kameralar ve kamera kablolarının uzunlukları ve çapları bakımından farklılık gösterir. Temel ünitedeki fonksiyon tuşları, dokunmatik ekran ve joystick denetim kamerasının kullanımını epey kolay hale getirir.

Denetim kamerası, kamera ünitesi ve pille birlikte iki kilogramdan biraz daha ağırdır ve tek elle kolay bir şekilde taşınabilir. Ortama bağlı olarak daha uzun süreli kullanım için sağlanan bağlantı noktalarına omuz askısı, manyetik tutucu ya da bir tripod sabitlenebilir. Denetim kamerası tek elle tutulurken joystick ve tutma kolu üzerindeki fonksiyon tuşları da aynı elle çalıştırılabilir. Bu fonksiyon tuşları arasında görüntü tetikleyici ve kamera görüş alanı için ışık yoğunluğu kontrol tuşu da yer alır. Denetim kamerasının kamera kablosu diğer elle yönlendirilebilir.

Motorlu değiştirilebilir endoskop kablosu
Bu denetim kamerası serisinin standart özelliklerinden biri de kamera başlığının motor destekli hareketidir. Bu nedenle, kamera, kamera kablosu ve motor tek bir ünite olarak tasarlanmıştır. Bu ünite gerektiğinde kolay bir şekilde değiştirilebilir. Temel üniteye olan bağlantı çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Endoskop kablosu, dayanıklılığı arttırmak için tungsten örgü ile kaplanmıştır ve kamera başlığının ucu titanyum alaşımdan yapılmıştır.

Kamera başlığını joystick ile kontrol etme
Joystick, kamera başlığının yönünü ve dolayısıyla kameranın görüş yönünü değiştirmek için kullanılabilir. Joystick, hareketli kamera başlığını belirtilen yönde büker. Bazı yerlerde 180 dereceden fazla bükme açıları mümkündür. Joystick, tek parmakla kolayca kullanılabilecek şekilde tasarlanmış ve tutma kolu ile denetim kamerası ekranı arasına yerleştirilmiştir.

Dokunmatik ekran fonksiyonları
Denetim kamerası, yedi inçlik ekranda mevcut ve kaydedilen görüntüleri ayrı ayrı görüntülemenin haricinde resim içinde resim fonksiyonu yardımıyla mevcut görüntünün kayıtlı bir görüntüyle karşılaştırılmasını da sağlar. Dokunmatik bir ekran olan monitör, menü fonksiyonlarına kolay ve hızlı erişim sağlar. Denetim kamerasının ayrıntıları işaretlemek ve görüntülere ek açıklamalar koymak için sunduğu pek çok fonksiyon, dokunmatik ekran sayesinde gerçekleştirilir.

Mevcut ve kayıtlı görüntüler, denetim kamerası ekranında dijital olarak birkaç kat büyütülebilir. Bunu yapmak için iki kez dokunmak ya da iki parmakla çekmek yeterlidir. Gerekirse büyütülen bölüm parmakla dokunmatik ekran üzerinde hareket ettirilebilir. Bu, görüntünün tamamının doğrudan denetim kamerası üzerinde kontrol edilmesini sağlar. Kaydedilen görüntülerde önemli ayrıntılar dokunmatik ekranda renkli olarak daire içine alınabilir, oklarla işaretlenebilir ya da etiketlenebilir. Bu işaretli görüntüler daha sonra eski adla ya da ek görüntü olarak kaydedilebilir.

Denetim kamerası, ek fonksiyonlara yönelik simgeler sayesinde dokunmatik ekran üzerinden sezgisel olarak çalıştırılabilir. Örneğin, resim içinde resim fonksiyonu yardımıyla mevcut canlı görüntü o anda “dondurulmuş” ya da daha önce kaydedilmiş bir görüntü ile karşılaştırılabilir. Canlı görüntü, varsayılan olarak sağ üst köşede bir bölüm olarak görünür. Görüntü, iki kez dokunulduğunda büyük bir görüntü haline gelir ve eski görüntü sağ üst köşede değişir.

Arayüz
Denetim kamerasında veri aktarımı için mevcut bağlantılar şunlardır: USB-A, USB-C, mini HDMI, ses, WiFi ve 128 GB’a kadar SD kartlar için hafıza kartı girişi. Tüm arayüzler, temel ünitede dokunmatik ekranın solunda bulunan bir kapağın altında yer alır.


Özellikler

- Joystick ile motorlu 360° 4 yönlü
- Kamera görüş alanı için ayarlanabilir aydınlatma
- 7 inç dokunmatik ekran
- Sekiz kat dijital yakınlaştırma
- Ekrandaki görüntü döndürülebilir ve yansıtılabilir
- Ayrıntıları karşılaştırmak için resim içinde resim fonksiyonu
- İşaretleme ve etiketleme fonksiyonu
- Arayüz: USB-A, USB-C, mini HDMI, ses, WiFi, SD hafıza kartı girişi
- Görüntüler için JPG, videolar için MP4 depolama formatı
- Görüntü ve metinleri PDF olarak raporlama fonksiyonu
- Güç adaptörü aracılığıyla şarj edilebilen iki şarj edilebilir pil
- Kapsamlı aksesuarlara sahip sağlam tekerlekli çanta

Teknik Bilgiler

ÇapØ3.8 mm
Kablo Uzunluğu1 metre
Kamera Yönü0° ve 90°
Çözünürlük160.000 piksel
Odaklama Aralığı5 ... 50 mm
  
Diğer Teknik Özellikler  
Kamera Başlığı MalzemesiTitanyum alaşımı
Kamera Kablosu MalzemesiÖrgülü tungsten
Kamera Lens MalzemesiCam
Görüş Alanı120°
Aydınlanma Şiddeti50.000 Lux
Bükme Yönü360° (4 yönlü kamera başlığı)
Bükme Açısı190°
Ekran7 inç LCD dokunmatik ekran
Ekran Çözünürlüğü1920 x 1200 piksel
Görüntü FormatıJPG
Video FormatıMP4
Görüntü Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Video Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Dijital Büyütme8 kat
Hafıza (Dahili)16 GB
Hafıza (Harici)

Yaklaşık 285.000 görüntü ya da 1500 dakikalık video kaydı için 128 GB’a kadar genişletilebilir
Arayüz

Mini HDMI, USB-A, USB-C (sadece veri aktarımı için)
Ses arayüzü, WiFi

  
Güç Tüketimi (Endoskop)10 W
Çalışma Süresi>3 saat
Pil7.4 V (4 x 18650), 6400 mAh, çıkarılabilir
Pil (Şarj İşlemi)12 VDC, 3 A
Güç Kaynağı








Birincil: 100 … 240 VAC 50/60 Hz, 1.5 A
İkincil: USB-C (PD) maksimum 65 W
5 VDC, 3 A
9 VDC, 3 A
12 VDC, 3 A
15 VDC, 3 A
20 VDC, 3.25 A
PPS1: 3.6 … 11 VDC, 3 A
PPS2: 3.6 … 20 VDC, 3 A

  
Çevre Koşulları (Cihaz)5 ... 50 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Çevre Koşulları (Endoskop Kablosu)5 ... 80 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Depolama Koşulları5 ... 63 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Boyut366 x 194 x 137 mm
Ağırlık


Cihaz: 1017 g
Elektrik motorlu endoskop kablosu: yaklaşık 600 g
Pil: 550 g


Teslimat İçeriği

1 x Denetim Kamerası PCE-VE 1500-38209,
2 x 7.4 V, 6400 mAh Pil,
1 x 64 GB Hafıza Kartı,
1 x USB-C Kablosu,
1 x HDMI - Mini HDMI Kablosu,
1 x SD Kart Okuyucu,
1 x Taşıma Çantası,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Lütfen Dikkat: Tıbbi Kullanım için Uygun Değildir!

Bilgi İndirme