Sip.no.: TT-GEL

Ultrasonik Bağlantı Jeli TT-GEL

736,00 TL
883,20 TL
TT-GEL
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Ultrasonik Bağlantı Jeli TT-GEL
Silikon, yağ ve formaldehit içermez / Su bazlı / Korozyona karşı koruyucu / Damlatmaz / Kokusuz

Ultrasonik bağlantı jeli, endüstriyel sektörde tahribatsız muayene (NDT) ve duvar kalınlığı ölçümündeki çeşitli uygulamalar için kullanılır. Bu uygulamalar arasında sık kullanılanlardan biri de ultrasonik bir sensörün test nesnesine bağlanmasıdır. Sensör test nesnesine bastırıldığında test nesnesi ile sensör arasında hava boşluğu oluştuğundan bu bağlantı gereklidir. Sensör ve test nesnesi arasında meydana gelen hava boşluğu test nesnesinin yüzeyindeki düzensizlik ve pürüzlülükten kaynaklanır. Bu hava boşluğu ultrason için geçilebilir hale getirilmelidir. Bu nedenle, test nesnesi ve sensör arasında bir ses köprüsü oluşturmak için ultrasonik bağlantı jeli kullanılır.

Ultrasonik bağlantı jelinin su ve yağ gibi diğer alternatif bağlantı maddelerinden daha üstün olduğu kanıtlanmıştır. Ultrasonik bağlantı jelinin kullanımı kolaydır, kalıcı kir bırakmaz, sensörü ve test nesnesini kirletmez. Bunun haricinde, ultrasonik bağlantı jeli cilde zarar vermez ve iyi bir viskoziteye sahiptir; ne çok sıvıdır ne de çok viskozdur. Bu da ultrasonik bağlantı jelinin borular gibi kavisli alanlarda bile yüzeylere iyi bir şekilde yapıştığı ve dikey olarak yerleştirilmiş test nesneleri için de uygun olduğu anlamına gelir. Ultrasonik bağlantı jelinin kullanımı, duvar kalınlığı ölçümlerinde ya da hata tespitinde yüksek hassasiyet ve tekrarlanabilirlik sağlar.

Ultrasonik bağlantı jeli, kullanışlı bir şişe ve dozaj kapağı sayesinde sensöre ya da test nesnesine hassas bir şekilde uygulanabilir. Ultrasonik bağlantı jeli, -10 … 80 °C arasındaki bir sıcaklık aralığında kullanılabilir. Özetle, ultrasonik bağlantı jelinin avantajları şunlardır: akustik olarak epey hassastır, damlatmaz, yağ, silikon ve formaldehit içermez, su ile yıkanabilir, toksik değildir, kokusuzdur ve korozyona karşı koruyucudur.


- -10 … 80 °C arasında kullanılabilir
- İçerik: 100 ml

Teslimat İçeriği

1 x Ultrasonik Bağlantı Jeli TT-GEL.