Sip.no.: PCE-VE 1500-38200

Boroskop PCE-VE 1500-38200

Wireless
762.386,00 TL
914.863,20 TL
:
4250348730978
PCE-VE 1500-38200
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Boroskop PCE-VE 1500-38200
Motorların, şanzımanların ve teknik tesisatların görsel denetimi / Ön kameralı /

Yaklaşık 1.88 metre uzunluğunda ve 3.8 mm çapında kamera kablosu / Motorlu 4 yönlü kamera başlığı / IP67

Yüksek kaliteli 1 megapiksel kamera ve 3.8 mm ince kamera hortumuna sahip 4 yönlü boroskop

Boroskop PCE-VE 1500-38200, teknik bileşenlerin incelenmesi için geliştirilmiştir. Boroskobun sadece 3.8 milimetre kalınlığındaki endoskop kablosu ile motorların, dişlilerin, fanların, valflerin ve diğer bileşenlerin mevcut durumu içeriden de görüntülenebilir ve değerlendirilebilir. Yüksek çözünürlüklü dijital kamera ön kısma yerleştirilmiştir ve 120 derecelik çok geniş bir görüş açısına sahiptir. Kameranın etrafına görüş alanının farklı parlaklık seviyelerinde aydınlatılabildiği altı LED yerleştirilmiştir.

Esnek kamera hortumu, kameranın yerleştirildiği uçtan bağlantı alanındaki kalın bölüme kadar yaklaşık 1.88 metre uzunluğundadır ve bu uzunluk boyunca çap sadece 3.88 mm’dir. Bu özellikleri sayesinde boroskop, çok küçük açıklıklarda bile kullanılabilir. Endoskop kablosu incelenecek alana yönlendirildikten sonra kameranın konumu itme, çekme ve döndürme yoluyla ayarlanabilir. Buna ek olarak, mevcut konum hareket etmek için yeterli alan sağlıyorsa ayrı olarak hareket ettirilebilen kamera başlığı joystick kullanılarak her yöne bükülebilir. Boroskop yardımıyla bileşenlerin içindeki pek çok ayrıntı tahribatsız bir şekilde incelenebilir. Kontrol edilebilir esnek kamera başlığı 46 milimetre uzunluğundadır. Kamera başlığı 90 derece büküldüğünde yaklaşık 35 milimetrelik bir bükülme yarıçapına sahiptir.

1 megapiksel kameralı boroskop ile görüntü görüntüleme formatı 1280 x 720 piksel ya da 640 x 480 piksel olarak ayarlanabilir. 640 x 480 piksellik ekranın kullanılması halinde görüntünün yan kenarları görüntülenen menü sembolleriyle kaplanmaz. Boroskop ile kaydedilen görüntülerin görüntü kalitesi, 480, 720 ve 1080 piksel görüntü yüksekliği arasında seçilebilir. Görüntüleme ve görüntü depolama için farklı formatlar seçildiğinde format farklılığından dolayı görüntünün üst ve alt ya da sağ ve sol kısımları çıkarıldığı için görüntü bölümleri farklılaşabilir. Öte yandan, dondurma (freeze) fonksiyonu kullanılarak kaydedilen görüntülerde ekran için ayarlanan format benimsenir.


PCE-VE 1500 serisinin en önemli özelliklerinden biri olarak kapsamlı görüntü işaretleme

Bu serideki boroskoplar, çekilen görüntülerin işaretlenmesi için uygun seçenekler sunar. Örneğin, görüntü ayrıntıları dokunmatik ekranda kolay bir şekilde daire içine alınabilir ya da oklarla işaretlenebilir. Bunun haricinde, görüntüye metin de eklenebilir. Kayıtlar, ek ekipman olmadan doğrudan sahada değerlendirilebilir, işaretlenebilir ve net bir şekilde atanabilir. Boroskobun kullanımı joystick, dokunmatik ekran ve fonksiyon tuşları sayesinde son derece basittir.

Seride yer alan çeşitli boroskop modelleri, yalnızca kameraların çözünürlükleri ve görüş yönleri ile endoskop kablolarının çapları ve uzunlukları bakımından farklılık gösterir. Boroskop, iki kilogramın biraz üzerindeki ağırlığı ile kısa işlemler sırasında tek elle tutulabilir. Boroskop, omuz askısı ile taşınabileceği gibi bir tripoda takılabilir ya da inceleme alanının yanına yerleştirilebilir ya da asılabilir.

Motorlu değiştirilebilir endoskop kablosu
Bu boroskop serisinin bir diğer özelliği de kamera başlığını kontrol etmek için kullanılan motordur. Motor, kamera kablosu ve kamera bütün bir ünite olarak tasarlanmıştır; böylece, boroskoba bağlantı hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşir. Kamera ünitesi boroskoba kolay ve güvenli bir şekilde takılabilir ve gerektiğinde tekrar çıkarılabilir.

Kamera kontrolü için joystick
Joystick, kamera başlığının yönünü ve dolayısıyla kameranın görüş yönünü değiştirmek için kullanılabilir. Joystick, hareketli kamera başlığını belirtilen yönde büker. Bazı yerlerde 180 dereceden fazla bükme açıları mümkündür. Joystick, boroskobu tutan elin bir parmağıyla hareket ettirilebilecek şekilde tutma kolunun üzerine yerleştirilmiştir.

Dokunmatik ekran fonksiyonları
Boroskobun büyük dokunmatik ekranı, pek çok menüye ve özel fonksiyona kolay erişim sağlar. Boroskobun sunduğu bazı fonksiyonlar, dokunmatik ekran sayesinde gerçekleştirilebilir. Bu fonksiyonlar arasında parmakla ya da kalemle ayrıntıları daire içine almak ya da metin yazmak yer alabilir. Metin girişi için klavyelerin görüntülenmesi ve kullanılması bile yalnızca dokunmatik ekran aracılığıyla çalışır.

Yakınlaştırma: Ekranda görüntülenen görüntüler dijital olarak birkaç kat büyütülebilir. Bunu yapmak için görüntüye iki kez dokunun ya da parmağınızla çekin. Görüntüyü parmakla hareket ettirerek sadece büyütülmüş bölüm değil yakınlaştırılmış görüntünün tamamı doğrudan boroskop üzerinde kontrol edilebilir.

Resim içinde resim: İncelenen nesnenin mevcut görüntüsü, resim içinde resim fonksiyonu kullanılarak boroskopta kayıtlı bir görüntüyle hemen karşılaştırılabilir. Kaydedilen görüntü varsayılan olarak büyük görünür ve sağ üstteki daha küçük canlı görüntünün üzerine bindirilir. Her iki görüntü de birbirinden çekilerek yakınlaştırılabilir. Küçük görüntüye iki kez dokunulduğunda bu, tam ekran görüntüye dönüşür ve önceden büyük olan görüntü küçük olarak görüntülenir.

Izgara: Izgaranın gösterilmesi, küçük görüntü kesitlerinin hedeflenen karşılaştırmalarına olanak tanır. Izgara, boroskoptaki mevcut görüntüyü eşit uzunluk ve genişlikte 29 dikdörtgene böler. Izgara etkinleştirildiğinde bu kaydedilen görüntülere de uygulanır.

Filigran: Görüntüler için ızgara ve tarih-saat damgası haricinde kullanıcıya özel etiketler de boroskoptaki filigran menüsü aracılığıyla etkinleştirilebilir. Tarih-saat damgası, görüntünün alt kenarının ortasında küçük kırmızı harflerle görünür. Kullanıcıya özel resim damgaları için metin rengi, metin boyutu ve metin konumu ayarlanabilir. Bu damgalar, incelenen nesnenin tanımlamalarını kaydedilen her görüntüye aktarmak için kullanılabileceği gibi kaydedilen görüntülere yorum eklemek için de kullanılabilir.

Dondurulan görüntüleri işaretleme: Dokunmatik ekrandaki kilit simgesine dokunarak görüntüyü “dondurduktan” sonra boroskopta ilgili düzenleme menüsü etkinleştirilir. Kalem simgesi etkin olduğunda parmakla ya da bir kalemle görüntü üzerine basit işaretler çizilebilir. Seçilen görüntü daha sonra geçerli ad altında ya da ek bir görüntü olarak kaydedilebilir.

Rapor fonksiyonu: Rapor fonksiyonu ile boroskop üzerinde DIN A4 formatında PDF olarak rapor oluşturulabilir. Kaydedilen görüntülerden en fazla yirmi tanesi bu raporlara eklenebilir ve başlıklandırılabilir.

Arayüzler
Boroskopta bulunan arayüzler şunlardır: USB-A, USB-C, mini HDMI, ses, WiFi ve 128 GB’a kadar SD kartlar için hafıza kartı girişi.


Özellikler

- Joystick ile motorlu 360° 4 yönlü
- Bükülme açısı 180 dereceden kısmen büyük
- Kamera görüş alanı için ayarlanabilir aydınlatma
- 7 inç dokunmatik ekran
- Sekiz kat dijital yakınlaştırma
- Ekrandaki görüntü döndürülebilir ve yansıtılabilir
- Ayrıntıları karşılaştırmak için resim içinde resim fonksiyonu
- İşaretleme ve etiketleme fonksiyonu
- Arayüz: USB-A, USB-C, mini HDMI, ses, WiFi, SD hafıza kartı girişi
- Görüntüler için JPG, videolar için MP4 depolama formatı
- Görüntü ve metinleri PDF olarak raporlama fonksiyonu
- Güç adaptörü aracılığıyla şarj edilebilen iki şarj edilebilir pil
- Kapsamlı aksesuarlara sahip sağlam tekerlekli çanta

Teknik Bilgiler

ÇapØ3.8 mm
Kablo Uzunluğu2 metre
Kamera Yönü
Çözünürlük1 MP
Odaklama Aralığı10 ... 100 mm
  
Diğer Teknik Özellikler  
Kamera Başlığı MalzemesiTitanyum alaşımı
Kamera Kablosu MalzemesiÖrgülü tungsten
Kamera Lens MalzemesiCam
Görüş Alanı120°
Aydınlanma Şiddeti50.000 Lux
Bükme Yönü360° (4 yönlü kamera başlığı)
Bükme Açısı190°
Ekran7 inç LCD dokunmatik ekran
Ekran Çözünürlüğü1920 x 1200 piksel
Görüntü FormatıJPG
Video FormatıMP4
Görüntü Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Video Çözünürlüğü1280 x 720 piksel
Dijital Büyütme8 kat
Hafıza (Dahili)16 GB
Hafıza (Harici)

Yaklaşık 285.000 görüntü ya da 1500 dakikalık video kaydı için 128 GB’a kadar genişletilebilir
Arayüz

Mini HDMI, USB-A, USB-C (sadece veri aktarımı için)
Ses arayüzü, WiFi

  
Güç Tüketimi (Endoskop)10 W
Çalışma Süresi>3 saat
Pil7.4 V (4 x 18650), 6400 mAh, çıkarılabilir
Pil (Şarj İşlemi)12 VDC, 3 A
Güç Kaynağı








Birincil: 100 … 240 VAC 50/60 Hz, 1.5 A
İkincil: USB-C (PD) maksimum 65 W
5 VDC, 3 A
9 VDC, 3 A
12 VDC, 3 A
15 VDC, 3 A
20 VDC, 3.25 A
PPS1: 3.6 … 11 VDC, 3 A
PPS2: 3.6 … 20 VDC, 3 A

  
Çevre Koşulları (Cihaz)5 ... 50 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Çevre Koşulları (Endoskop Kablosu)5 ... 80 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Depolama Koşulları5 ... 63 °C, <92% n.o, yoğuşmasız
Boyut366 x 194 x 137 mm
Ağırlık


Cihaz: 1017 g
Elektrik motorlu endoskop kablosu: yaklaşık 600 g
Pil: 550 g


Teslimat İçeriği

1 x Boroskop PCE-VE 1500-38200,
2 x 7.4 V, 6400 mAh Pil,
1 x 64 GB Hafıza Kartı,
1 x USB-C Kablosu,
1 x HDMI - Mini HDMI Kablosu,
1 x SD Kart Okuyucu,
1 x Taşıma Çantası,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Lütfen Dikkat: Tıbbi Kullanım için Uygun Değildir!

Bilgi İndirme