Sip.no.: PCE-TB 3C

Envanter Teraziler PCE-TB 3C

2.599,00 TL
3.118,80 TL
:
4250348713582
PCE-TB 3C
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

3 kg'a kadar Profesyonel Envanter Terazi / 0.1 g çözünürlük / Üçlü ekran / 1.000 ürüne kadar depolama / Miktarı ve parça ağırlığı izleme / Tarayıcı, USB, PC, yazıcı bağlantı noktası / Opsiyonel OC anahtarlama kontakları, 4-20 mA, 0-10

PCE-TB C serisinin Envanter Terazileri, herhangi bir sayma görevi için gerçek bir profesyonel yardımcıdır. Bunu yaparken, envanter terazi, örneğin bir tarayıcıyla alınabilen, kolayca kullanılabilen 1000 ürüne kadar dahili bir veri belleği tutmaya yardımcı olur. Envanter terazide depolanabilen ürün verileri şunlardır: ürün tanımı, tarayıcı kodu, birim ağırlığı, izin verilen ağırlık sapmaları MIN / MAX ve ambalajın ağırlığı (TARA). Olası bilgilerle envanter terazide kayıt çok basittir. Bu amaçla, veriler elektronik tablo benzeri bir yazılımda oluşturulur ve envanter terazinin iç belleğine aktarılır. Ayrıca, envanter terazi, bir PC'ye veya isteğe bağlı bir USB hafıza çubuğuna yapılan sayımı aktarabilir. Ama dahili hafıza olmadan bile, envanter terazi profesyonel bir yardımcıdır. Ör. Veri hafızasında bir barkod bulunmamakta, kullanıcı bu konuda bilgilendirilmekte ve barkodun altında daha fazla tartı / sayım gerçekleştirebilmekte ve muhtemelen bunları PC'ye kaydetme veya transfer etme imkânına sahiptir. Bu şekilde gerçekleştirilen envanter / sayım, çok fazla yeniden çalışma süresi kazandırır ve iletim hatalarını hariç tutar.


Özellikler

- 1.000 ürüne kadar dahili depolama
- Üçlü ekran
- Tarayıcı bağlantısı (RS-232 Sub-D 9)
- RS-232 ve USB arayüzü
- Toplama fonksiyonu
- Limit ağırlık kontrolü
- 10 dara ağırlıkları için hafıza
- İsteğe bağlı: pil ve tarayıcı
- İsteğe bağlı: LAN / Ethernet / ağ
- İsteğe bağlı: USB veri depolama çubuğu
- Opsiyonel: 4-20 mA / 0-10 V analog çıkış

Teknik Bilgiler

ModelPCE-TB 3C
Tartım Aralığı3000 g
Çözünürlük0,1 g
Ölçüm Belirsizliği± 0,3 g
Referans Parçası AğırlığıTartarak veya yazarak
Dara AralığıTam tartı aralığındaki çoklu dara
EkranÇoklu ekran 16mm haneli yükseklik
Hafıza- En fazla 5 kullanıcıya kadar
- Hızlı arama tuşlarının üzerinde 30 ürün için
- Toplam 1.000 ürün veri seti için
- 10 dara ağırlıkları için
Ürün Veri Kaydı- Hafıza alanı numarası
- Barkod
- Parça ağırlığı / hedef ağırlığı
- Sapma toleransları / dak. - Maks.
- Dara ağırlığı
Veri BakımıÖlçekte veya PC yazılımı ve Excel'in yardımıyla
ArayüzRS-232 ve USB
RS-232 / Sub-D 9 üzerinden tarayıcı mümkündür
Opsiyonel: 4-20 mA / 0-10 V / Düğme Kontağı
Ayar Zamanı< 3 s
Platform Boyutu300 x 210 mm (Paslanmaz Çelik)
KalibrasyonM1 ağırlıkları ile harici olarak mümkün / serbestçe seçilebilir
Güç Kaynağı230V / 50 Hz - 12V / 1,2A Güç Kaynağı
ya da 6V / 4,5Ah Opsiyonel Akü
Pil Ömrüyaklaşık. 90 Std. / şarj süresi yaklaşık. 12 Std.
Çalışma Sıcaklığı-10…+35°C / 15% rH – 85% rH
Boyutlar335 x 320 x 110 mm
Ağırlıkyaklaşık. 3,5 kg

Birçok düğmeye rağmen, Profesyonel sayma ölçeğinin veri bakımı çok kolaydır. Bu bilgisayar üzerinde bir tablo şeklinde yapılabilir. Bir tablo oluşturun, ör. EXCEL'de, verilerin: depolama alanı, makale adı, barkod, parça ağırlığı, hedef ağırlığı, sapma toleransları (min. - maks.) ve dara ağırlığının depolandığı yerlerde, bunları bir CSV dosyası olarak kaydediniz. Belki bu da şirketinizin mal yönetim sisteminden yapılabilir. Ardından, teslimatta bulunan ücretsiz yazılımın yardımıyla profesyonel sayma ölçeğine teslim ediniz. Verileri başarıyla aktardıktan sonra, makalelere hızlı ve rahat bir şekilde erişilebilir. Bu, Profesyonel sayma ölçeğinde ki doğrudan seçim düğmeleriyle veya isteğe bağlı olarak kullanılabilen bir tarayıcının yardımıyla yapılabilir. Profesyonel sayma ölçeğinin yapılandırmasına bağlı olarak, veriler doğrudan PC'de veya bir USB çubuğunda bir TXT dosyası olarak otomatik olarak kaydedilebilir. Veriler örn. kullanıcı, makale numarası, saat, tarih ve miktardan oluşur. Excel'deki bir TXT dosyasının veri aktarımı o zaman çok basittir ve gerçekleştirilen sayımın basit bir şekilde hesaplanmasını sağlar. Ayrıca, Profesyonel sayma ölçeğinde, kaydedilmemiş ürünler istenilen bilgi ile sayılabilir ve saklanabilir, bir makale veritabanı bakımı gerekli değildir. Böylece, çoğu uygulamada Profesyonel sayma ölçeğinin kullanılması mümkündür.


Teslimat İçeriği

1 x Envanter Terazi PCE-TB 3C,
1 x Güç Kaynağı,
1 x Yazılım,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Bilgi İndirme