Sip.no.: PCE-SD 2000 SST

Ağır Yük Baskülleri PCE-SD 2000 SST

244.159,00 TL
292.990,80 TL
PCE-SD 2000 SST
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

2.000 kg'a kadar kalibre edilebilir paslanmaz çelik Ağır Yük Baskülleri / Çözünürlük 1 kg / Korozyona ve aside dayanıklı / Koruma sınıfı IP 65 IP 68 / Düşük yükseklik / Çok sağlam tasarım / Bir rampa ve kalibrasyon dahil

Kalibre edilebilir paslanmaz ağır yük baskülleri, kalibrasyon standardı III'e uygun olarak teslim edilmeden önce kullanım yerine göre kalibre edilir ve daha sonra Avrupa çapında iki yıl boyunca gözetim transferi olan kalibrasyon sınıfı III için onaylanır. Paslanmaz çelik ağır yük baskülleri, sağlam korozyon ve aside dayanıklı çelikten yapılmıştır. Paslanmaz çelik ağır yük basküllerinin platformu, IP 68 koruma sınıfı ile en zorlu koşullara dayanan kapsüllenmiş yük hücrelerine sahiptir. Ağır Yük Baskülleri, düşük toplam yüksekliğe sahiptir ve düşük rampası sayesinde kolaylıkla ağır yük basküllerine çıkılabilir ve opsiyonel olarak sunulan ikinci bir rampa sayesinde kolaylıklada diğer taraftan inilebilinir.Teslimat kapsamına dahil edilen sabitleme plakaları, kalibre edilmiş paslanmaz çelik ağır yük baskülleri için güvenli bir pozisyon sağlar ve kayma rampalarının kaymasını önler. Ağır yük basküllerinin  paslanmaz çelik ekranı IP 65 korumalıdır ve masaya, duvara veya isteğe bağlı olarak temin edilebilen paslanmaz çelik sehpaya kolayca monte edilebilir. Kalibre edilmiş paslanmaz ağır yük basküllerinin fonksiyonları çok geniştir. Otomatik dara, parça sayma fonksiyonu, sabit dara ağırlığının depolanması, reçete fonksiyonu, toplam fonksiyon ve çok daha fazlası gibi işlevler, çok fazla iş alanına izin verir. Paslanmaz çelik ağır yük basküllerine zemine ölçeklendirmek istemiyorsanız idealdir. Sürüş seviyesini düz bir zemine yerleştirin, operatör terminalini bağlayın ve tartılamaya hazırsınız. Kalibre edilmiş paslanmaz çelik ağır yük baskülleri için bir RS-232, USB, LAN arabirimi ve 4..20 mA veya 0 ... 10 V analog çıkışlar veya üç anahtarlama çıkışı sunuyoruz.


Özellikler

- M III'e göre kalibre
- İstatistik işlevi
- Toplamı kadar birçok tartım
- Yüzde hesaplama
- Filtre (reaksiyon süresi) ayarlanabilir
- Hayvan tartım fonksiyonu
- Parça sayma fonksiyonu
- Maksimum değer göstergesi
- Tolerans belirleme ağırlığı min / ok / max
- Dara belleği
- Ayarlanabilir otomatik kapanma
- Ekranda brüt / net göstergesi
- İsteğe bağlı: USB, LAN veya 4-20 mA

Teknik Bilgiler

ModelPCE-SD 2000SST
Tartım Aralığı2.000 kg
Çözünürlük1 kg
Min.*20 kg
Ağırlık310 kg
Kullanılabilir Alan1250 x 1500 mm
*Minimum yük, kalibrasyon yetkilisinin hassasiyeti kontrol ettiği yüktür. Doğrulanabilir ölçek aynı zamanda daha küçük ağırlıkları da gösterir, ancak bunlar kalibre edilmiş alanda geçerli değildir.
KalibrasyonM III sınıfına göre kalibre edilebilir (kalibre edilmiş)
Dara AralığıTüm tartı aralığındaki çoklu dara
Ayar Zamanı< 3 s
Ekran20 mm basamak yüksekliğine sahip yüksek kontrastlı LED
Tartı Birimlerikg / Stk. / lb
Arayüzİsteğe bağlı RS-232 / USB / LAN / 4-20 mA / 0-10V
Çalışma Sıcaklığı-10 ... +40 °C
Koruma SınıfıIP68 / Ekran IP65 Hücreleri (bağlantılar olmadan)
Güç Kaynağı~ 230V, 50Hz, 8VA (Schuko fişi)

Teslimat İçeriği

1 x Kalibre Edilmiş Paslanmaz Ağır Yük Baskülleri PCE-SD 2000 SST, 
1 x Rampa,
1 x Ekran (3 m kablo),
4 x Sabitleme Plakası,
1 x Masa / Duvar Montajı,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Bilgi İndirme