Sip.no.: PCE-HT 300

Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-HT 300

16.979,00 TL
20.374,80 TL
:
4250348719188
PCE-HT 300
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-HT 300
Uzun süreli sıcaklık, çiğ noktası ve bağıl nem kaydı / 7 inç ekran / Dokunmatik ekranlı /
CSV olarak depolama / Grafik ekran / Şarj edilebilir pil / USB

Nem ölçüm cihazı (bağıl nem için) PCE-HT 300, malların depolanması ve işlemlerin izlenmesi sırasında sıcaklık, çiğ noktası ve bağıl nem gibi ölçüm verilerinin uzun bir süre boyunca devamlı olarak kaydedilmesi ve değerlendirilmesi son derece önemlidir. Toplanan veriler, pek çok üretici ve müşteri için ürün kalitesine ilişkin önemli bilgiler sağlar. Bu tür görevler için ideal yardımcı ekipman, PCE Teknik Cihazlar’ın sunduğu kullanımı kolay Nem ölçüm cihazıdır. Modern tasarıma sahip 7 inçlik ekranı ile nem ölçüm cihazı hem laboratuvarlarda hem de eğitim kurumlarında, üretim tesislerinde ve araştırma kurumlarında popülerdir.

Nem ölçüm cihazı, sıcaklık, çiğ noktası ve nemi hassas ve güvenilir bir şekilde kaydeder ve ölçüm verilerini 16 GB’lık dahili hafızasında CSV formatında depolar. Hafıza, mikro USB arayüzü aracılığıyla kolaylıkla okunabilir.

Nem ölçüm cihazının sıcaklık ve çiğ noktası ölçüm aralığı -10 … 80°C; nem ölçüm aralığı da 0 … 100% bağıl nem arasındadır. Tüm ölçüm değerleri, kolay okunabilen bir formatta görüntülenir. Nem ölçüm cihazı, çeşitli görüntüleme modları bulunan 7 inç dokunmatik ekran ile donatılmıştır. Cihazın ekranı sayesinde kullanıcı her zaman sıcaklık, çiğ noktası ve nem seyrini takip edebilir. Nem ölçüm cihazı sensörleri hızlı ve kolay bir şekilde cihaza bağlanabilir. Buna ek olarak, sensör 200 cm uzunluğunda ayrı bir kablo ile de cihaza bağlanabilir.

Nem ölçüm cihazı, dokunmatik ekranı ile kolay ve pratik bir şekilde kullanılabilir. Gerekli tüm ayarlar doğrudan cihazda yapılabilir. Cihazın ölçüm ve kayıt özelliklerinin yanı sıra alarm fonksiyonu da bulunur. Ölçüm değerlerinin belirli bir sınırın üstünde olması ya da bu sınırın altında kalması gibi kritik bir aralıkta olması durumunda sesli bir alarm üretilir. Yüksek performanslı lityum iyon pil cihazın çalışmasını sağlar. Gerekirse pil teslimat içeriğinde yer alan güç adaptörü ile USB girişinden kolaylıkla şarj edilebilir. Nem ölçüm cihazının arkasında yer alan stand güvenli tutuş sağlar. İstenirse cihaz braket kullanılarak duvara da monte edilebilir.

 

Nem Ölçüm Cihazı Uygulama Alanları
Nem ölçüm cihazı, sıcaklık, çiğ noktası ve bağıl nemin profesyonel bir şekilde izlenmesini sağlar. PCE Teknik Cihazlar’ın sunduğu cihaz yenilikçi tasarımıyla ön plana çıkar. Basit ama modern görünümü ile nem ölçüm cihazı herhangi bir odaya kolaylıkla yerleştirilebilir. Kolay kullanımı ve kompakt boyutu (180 x 115 x 18 mm) sayesinde nem ölçüm cihazı hemen kullanıma hazırdır ve yüksek hassasiyet garanti eder. Nem ölçüm cihazı, ortam koşullarını devamlı olarak izlemek isteyenler için vazgeçilmezdir. Bu nedenle, sıcaklık ve nemin uzun bir süre boyunca kontrol edilmesi gereken yerlerde kullanılır. Nem ölçüm cihazı, laboratuvarda kalite izlemede, üretim ve depolamanın yanı sıra müze ve eğitim kurumlarında da kullanılabilir.

 

PCE Teknik Cihazlar, cihazın hassasiyetinin devamlı olarak sağlanması amacıyla sıcaklık ve nem için DIN ISO 9000 ile uyumlu ISO Kalibrasyon Sertifikası sunar.


Özellikler

- 7 inç dokunmatik ekran
- 16 GB hafıza
- CSV olarak depolama
- Sıcaklık, çiğ noktası ve nem ölçümü
- Mikro USB arayüzü
- Pil ve güç adaptörü ile çalışır

Teknik Bilgiler

Ölçüm FonksiyonuSıcaklık
Ölçüm Aralığı
-10 ... 80°C
Çözünürlük
0.1°C
Hassasiyet
± 0.5°C
  
Ölçüm FonksiyonuÇiğ Noktası
Ölçüm Aralığı-10 ... 80°C
Çözünürlük0.1°C
Hassasiyet
± 0.5°C
  
Ölçüm Fonksiyonu
Nem
Ölçüm Aralığı0 ... 100% n.o
Çözünürlük
0.1% n.o
Hassasiyet

<80% n.o: ± 2%
>80% n.o: ± 2.5%

 
Ekran
7 inç dokunmatik ekran
Hafıza
16 GB
Depolama FormatıCSV
Güç Kaynağı

3000 mAh lityum iyon pil
5V / 2 A güç adaptörü
Pil ÖmrüYaklaşık 5 yıl
Boyut
180 x 115 x 18 mm
AğırlıkYaklaşık 450 g

Teslimat İçeriği

1 x Nem Ölçüm Cihazı PCE-HT 300,
1 x Sensör,
1 x Sensör Kablosu (200 cm),
1 x Duvar Montaj Çerçevesi,
1 x USB Kablosu,
1 x Güç Adaptörü (5 V / 2 A),
1 x Kullanım Kılavuzu.

Bilgi İndirme