Sip.no.: PCE-VMM 100

Dijital Mikroskop PCE-VMM 100

184.219,00 TL
221.062,80 TL
:
4250348718570
PCE-VMM 100
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Dijital Mikroskop PCE-VMM 100
Otomatik odaklama / 206x büyütme / 1920 x 1080 piksel çözünürlük /

HDMI çıkışı / Görüntü ve video kaydı

Dijital Mikroskop PCE-VMM 100, parçaları, bileşenleri ve diğer pek çok nesneyi büyütmek için kullanılır. Dijital mikroskop, 206 kata kadar büyütmeye sahiptir. Dijital mikroskop, 1920 x 1080 piksel dijital çözünürlüğü ile ön plana çıkar.

Dijital mikroskopta incelenen nesnenin her zaman keskin görüntülerinin kaydedilmesini sağlayan otomatik odaklama özelliği bulunur. Dijital mikroskobun monitör ile bağlanmasını sağlayan bir HDMI çıkışı mevcuttur. 1080p çözünürlüğü olan diğer görüntüleme cihazları da dijital mikroskoba bağlanabilir. Bu da dijital mikroskobu okullarda, üniversitelerde ve en küçük ayrıntıların geniş kitlelere sunulması gereken her yerde ideal bir cihaz haline getirir.

Dijital mikroskop PCE-VMM 100, USB fare ile çalışır. Dijital mikroskoba entegre edilmiş sistem yazılımı, farklı görüntü ayarlarının yapılmasını mümkün kılar. Görüntülenen görüntüler, belgeleme amacıyla hafızada kaydedilebilir.

Dijital Mikroskop ile İlgili Detaylı Bilgi
Dijital mikroskop, onarım gibi birçok araştırma, gözlem ve süreç için zorunlu bir araç haline gelmiştir. Dijital mikroskop geliştirme sürecinde gelişmiş teknolojilerin uygulanması, dijital mikroskobun karmaşık görevlerle başa çıkmasını sağlayarak uygulama yelpazesini de genişletir. Dijital full HD mikroskoplar inanılmaz imkanlar sunar. Dijital mikroskobun bilgisayar haricinde diğer ekranlara da bağlanabilmesi operatörün yanı sıra çok sayıda insanın da her şeyi görmesini sağlar. Çekilen görüntülerin kalitesi mükemmeldir ve gözden kaçabilen en küçük parçalar bile geniş ekranda detaylı bir şekilde incelenebilir. Full HD dijital mikroskop, dişçilik ve tıp da dahil pek çok alanda devrim niteliğinde bir cihaz haline gelmiştir. Büyük ekranda üstün görüntü kalitesi ve büyütme sağlayan bu tür bir dijital mikroskop sisteminin kullanımı ameliyatları çok daha iyi bir seviyeye getirir. Full HD dijital mikroskoplar, en zorlu izleme görevlerinde, ulaşılması zor bileşenlerde ve inceleme altındaki nesnenin temassız ölçümlerinde kullanılır. Modern dijital mikroskopların bir diğer avantajı da ergonomik olmalarıdır. Böyle bir ekipman ile çalışmak zorlu değildir; ne göz ne de tüm vücut için herhangi bir baskı söz konusu değildir. Parlaklığın, çözünürlüğün, keskinliğin, açıklık ayarının odaklaması ve kontrolü otomatik ya da manuel olarak yapılabilir. Dijital mikroskop ile çeşitli temassız ölçüm mümkün hale gelmiştir. Parçalardaki mikro çatlakların tespiti, kalite kontrolü, biyolojik ve tıbbi testler, aşınmaların değerlendirilmesi gibi görevler dijital mikroskob ile mükemmel bir şekilde gerçekleştirilir.

Özellikler

- 206x büyütme
- 1920 x 1080 piksel çözünürlük
- Otomatik odaklama
- HDMI çıkışı
- Otomatik parlaklık ayarı
- Görüntü ve video fonksiyonu
- Dijital gürültü azaltma

Teknik Bilgiler

Büyütme32x ... 206x
Mercek0.7x ... 4.5x zoom lens
Büyütme Oranı6.5: 1
Çözünürlük1920 x 1080 piksel
Görüntü Boyutu1/2.86"
Yenileme Hızı (Video)30 FPS
  
Kamera Özellikleri




Otomatik odaklama
Görüntüde artı göstergesi
Otomatik beyaz dengesi
Otomatik parlaklık kontrolü
Dijital gürültü azaltma

  
Video ÇıkışıHDMI
KontrolUSB fare
Ekran21" monitör
AydınlatmaLED aydınlatma
Hareket MesafesiMaks. 100 mm
Güç Kaynağı90 ... 240 V AC / 50/60 Hz
Boyut310 x 285 x 500 mm
AğırlıkYaklaşık 6 kg

Teslimat İçeriği

1 x Dijital Mikroskop PCE-VMM 100,
1 x USB Fare,
1 x USB Bellek,
1 x HDMI Kablosu,
2 x Güç Kablosu,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Bilgi İndirme