Sip.no.: PCE-VR 10

Data Logger PCE-VR 10

12.724,00 TL
15.268,80 TL
:
4250348719355
PCE-VR 10
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Data Logger PCE-VR 10
0 … 3000 mV / 3 ölçüm kanalı / Ayarlanabilir kayıt hızı / Arka aydınlatmalı LCD /
SD hafıza kartı / XLS olarak kaydetme

Data logger PCE-VR 10, 0 … 3000 mV sinyallerini üç giriş kanalında kaydetmek için kullanılır. Data logger, ölçüm değerlerini SD kartta Excel formatında kaydeder. Data logger ile 0 … 10 V aralığındaki daha yüksek voltajların kaydedilmesi için voltaj bölücü kullanılabilir. Ölçüm değerleri, terminaller aracılığıyla data logger’a iletilir. Ölçüm değerleri, data logger ekranında görüntülenir ve zaman damgalı olarak hafızada kaydedilir. Ölçüm değerleri doğrudan mV olarak kaydedildiği için ölçüm sinyalinin ölçeklendirilmesi gerekli değildir. Ölçeklendirme, Excel’de manuel olarak kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Data logger, sensörlerin ham verilerini belirler, böylece, Excel gibi elektronik tablo programları aracılığıyla daha fazla işlem ve veri değerlendirmesi esnek bir şekilde yapılabilir.

Data logger, ölçüm değerlerini kaydetmenin yanı sıra bu değerleri arka aydınlatmalı LCD ekranında da görüntüler. Data logger’ın maksimum çözünürlüğü 0.1 mV iken hassasiyeti %0.5 + 2 mV’dir. Data logger PCE-VR 10, 6 x 1.5 V AA pil ya da güç adaptörü ile çalışır. Data logger, canlı ölçüm değerlerini görselleştirmek için seri arayüz aracılığıyla bilgisayara bağlanabilir. Kayıt aralığı, 1 ila 600 saniye arasında çeşitli kademelerde ayarlanabilir. Data logger, sağlam gövdesi sayesinde masaya yerleştirilebilir ya da duvara monte edilebilir. Böylece, data logger, çeşitli konumlarda mobil ölçümler gerçekleştirebileceği gibi tek bir sistem için sabit ölçümler de gerçekleştirebilir.


 

Uygulama Alanları
Ölçüm değerlerinin uzun bir süre boyunca kaydedilmesi, karşılaştırılması ve sonrasında belgelenmesi gereken çoğu durumda ilgili değerler için özel olarak tasarlanmış data logger’lar en uygun seçenektir. Çoğunlukla sıcaklık, nem, basınç, enerji, ışık, kirleticiler ya da akım ve voltaj gibi ölçüm parametreleri söz konusudur. Data logger, SD kart, arayüz (USB, Bluetooth, WLAN) gibi depolama ortamlarından ve ilgili ölçüm parametresi için en az bir kanaldan oluşur. Genelde birden fazla kanal aracılığıyla farklı ölçüm parametrelerini aynı anda kaydetme imkanı da söz konusudur.

 

PCE Instruments markalı data logger, voltaj ölçümü için özel olarak tasarlanmıştır ve maksimum üç voltaj kanalındaki voltajların paralel olarak kaydedilmesi için uygundur. Data logger ile voltaj çıkışı aracılığıyla okunabilen sensör verileri kaydedilir. 3000 mv’lık ölçüm aralığı, yüksek voltajlı sensörler için voltaj bölücü (opsiyonel aksesuarlar kısmına bakınız) aracılığıyla 10 V’a kadar genişletilebilir. Sıcaklık, basınç ve seviye gibi fiziksel parametrelerin aynı anda tek bir sistemde kaydedilip karşılaştırılması söz konusu olduğunda ölçümden sonra üç parametrenin değişimlerini ve karşılıklı bağımlılıklarını görüntülemek ve belgelemek için ilgili sensörler data logger’a bağlanabilir. Bunun haricinde, aynı sensörlerin bir ölçüm noktasında ayarlanması data logger ile yapılabilir. Böylelikle, sensör hataları sabit kurulum ve devamlı ölçümden önce önlenebilir. Filtre öncesi ve sonrası hava basınçları, filtre fonksiyonunu kontrol etmek için uygun sensörler yardımıyla da kontrol edilebilir. Data logger, endüstri, bakım ve onarım ya da araştırma ve geliştirme alanlarındaki çeşitli uygulamalar için uygundur.


Özellikler

- SD kartta depolama
- 3 ölçüm kanalı
- 0 … 3000 mV giriş
- Bağlantı terminali
- XLS dosyası olarak kaydetme
- Arka aydınlatmalı ekran

Teknik Bilgiler

Ölçüm Aralığı0 ... 300 mV
Çözünürlük0.1 mV
Hassasiyet± (0.5% + 0.2 mV)
  
Ölçüm Aralığı0 ... 3000 mV
Çözünürlük1 mV
Hassasiyet± (0.5% + 2 mV)
 
Kayıt Hızı1, 2, 5, 10, 30, 60, 120, 300, 600 saniye
Hafıza16 GB’a kadar SD kart
EkranAydınlatmalı LCD
Ekran Yenileme Hızı1 saniye
  
Güç Kaynağı

6 x 1.5 V AA pil
Güç adaptörü 9 V / 800 mA

  
Çevre Koşulları0 ... 50 °C, <85% n.o
Boyut132 x 80 x 32 mm
AğırlıkYaklaşık 190 g

Teslimat İçeriği

1 x Data Logger PCE-VR 10,
3 x Bağlantı Terminali,
1 x SD Hafıza Kartı,
1 x Duvar Braketi,
1 x Yapışkan Ped,
6 x Pil,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Bilgi İndirme