Sip.no.: PCE-LTD 100

Cryo Data Logger PCE-LTD 100

8.839,00 TL
10.606,80 TL
:
4250348723215
PCE-LTD 100
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Cryo Data Logger PCE-LTD 100
-80 °C’den itibaren ölçüm aralığı / Koruma sınıfı IP 67 / Analiz yazılımı /

17.280 ölçüm verisi için hafıza / USB bağlantısı / Değiştirilebilir pil

Cryo data logger PCE-LTD 100, -80 … +70 °C arasında sıcaklıkları kaydedebilir. Cryo ön eki Yunanca’dan gelir ve kryos “soğuk” anlamına gelir. Cryo data logger da özellikle düşük sıcaklıkları ölçüp kaydedebilir. Cryo data logger PCE-LTD 100, -80 °C ölçüm aralığı sayesinde kan plazması, aşı ve katı karbondioksitten yapılan kuru buzun taşınması ve depolanması sırasında sıcaklık kaydı için uygundur. Özellikle Covid-19 aşılarının taşınması aşamasında üretimden aşıya kadar olan soğuk zincirin ara verilmeden sürdürüldüğünü kanıtlamak son derece önemlidir. Bazı aşıların çok düşük sıcaklıklarda taşınması gerektiğinden bu amaç için uygun ölçüm teknolojisi kullanılmalıdır. -70 °C’de depolanması gereken bu aşılar bazen kuru buz bulunan özel kaplarda taşınır. Kuru buz, yaklaşık 78.5 °C’de süblimleşen katı karbondioksittir. Bunlar, çeşitli aşılar için ideal olan sıcaklık aralıklarıdır. Cryo data logger ile bu sıcaklıkların WHO (Dünya Sağlık Örgütü) önerilerine uygun olarak hem nakliye hem depolama sırasındaki süreç boyunca korunduğunu kontrol etmek ve kanıtlamak mümkündür.

Cryo data logger, buzdolabı sıcaklığında depolanması gereken aşılar için de kullanılabilir. Cryo data logger, sağlam ve kompakt tasarımı ve koşullara adapte olan özel pili sayesinde çok çeşitli soğutmalı kaplarda ve soğutma cihazlarında sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Yüksek koruma sınıfı IP 67, su ve yabancı maddelerin cryo data loggera nüfuz etmemesini ve kapsamlı ve hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar. Cryo data loggerın özel pili düşük sıcaklıklar için uygundur, ancak, daha düşük sıcaklıklarda daha kısa pil ömrüne sahiptir. Cryo data logger, bu pil ile ölçüm verilerini -80 °C ve -70 °C arasındaki sıcaklıklarda 30 gün boyunca 15 dakika aralıklarda kaydedebilir. Cryo data logger’ın ±0.5 °C’lik en yüksek hassasiyeti -30 … +70 °C sıcaklık aralığında iken -80 … -31 °C aralığında hassasiyeti ±1 °C’dir.

Cryo data loggerda 17.280 ölçüm verisi için dahili bir hafıza mevcuttur. Ölçüm başlangıcı, durdurma modu ve kayıt aralığı, yazılım kullanılarak bilgisayarda ayarlanabilir. Veri kaydı, Cryo data logger bilgisayarın USB arayüzüne bağlandığında durdurma modundan bağımsız olarak durdurulur. Bunun haricinde, Cryo data logger, hafıza alanı tamamen dolduğunda kaydı durdurur. Sıcaklık ölçüm birimi ve alarm sınırları, yazılım aracılığıyla her bir ölçüm için ayarlanabilir. Ölçüm verilerini okumak için Cryo data loggerın bilgisayarın USB arayüzüne bağlanması gerekir. Bilgisayar, cryo data loggerı otomatik olarak yığın bellek olarak tanır, böylece ölçüm verileri, işletim sistemi ve yazılımdan bağımsız olarak PDF şeklinde de aktarılabilir. Cryo data logger yazılımı, kaydedilen verileri değerlendirmek için çeşitli fonksiyonlar sağlar ve diğer programlara uygun formatlarda dışa aktarma imkanı sunar. Cryo data logger tarafından kaydedilen ölçüm verileri, belgeleme ya da diğer işlemler için XLS, CSV, PDF, TXT ya da CIN dosya formatında oluşturulabilir. Sıcaklıkların grafiksel gösterimi, JPG dosyası olarak dışarı aktarılabilir. Cryo data logger, ölçüm verilerini içeren bir dosyayı önceden seçilmiş bir dosya biçiminde otomatik olarak çıkaracak şekilde de yapılandırılabilir. Desteklenen dosya formatları PDF, DLG, CSV, XLS ve TXT’dir. Bu seçenek, ölçüm verilerinin doğrudan bir veri yönetim sistemine aktarılabilmesi için özel bir avantaj sunar.

Cryo Data Logger PCE-LTD 100’ün önemli özellikleri şunlardır:

Özellikler

- Ölçüm aralığı: -80 … +70 °C
- IP 67 koruma sınıflı sağlam tasarım
- Hafıza kapasitesi: 17.280 ölçüm değeri 
- 1 saniye … 24 saat arasında seçilebilir kayıt aralığı
- USB arayüzü aracılığıyla okuma
- Dışarı aktarma işlemi için seçilebilir çeşitli veri formatı
- Yazılım aracılığıyla yapılandırılabilir
- Değiştirilebilir özel pil

Teknik Bilgiler

Ölçüm Aralığı-80 ... +70 °C
Çözünürlük0.1 °C
Hassasiyet±1 °C (-80 ... -31 °C)
Hafıza Kapasitesi17280 ölçüm değeri
Kayıt Aralığı1 saniye … 24 saat
Yazılım Aracılığıyla Depolama FormatıPDF, TXT, CSV, XLS, JPG, BMP, CIN
Başlatma ModuZaman ayarı
Durdurma Modu

USB bağlantısı kurulduğunda, hafıza dolduğunda, ayarlanan hafıza noktası sayısına ulaşıldığında
  
Çevre Koşulları-80 … +70 °C, yoğuşmasız
Depolama Koşulları
-40 … +70 °C (pilsiz)
Pil Ömrü

25 °C / 15 dk kayıt aralığında: 2 yıl
-80 ... -70 °C / 15 dk kayıt aralığında: 30 gün

Güç Kaynağı

3.6 V 2/3 AA yüksek sıcaklık pili
değiştirilebilir (ER14335)

Koruma SınıfıIP67
BoyutØ 18 mm + 115 mm
AğırlıkYaklaşık 95 g (pilsiz)

Teslimat İçeriği

1 x Cryo Data Logger PCE-LTD 100,
1 x 3.6 V 2/3 AA Yüksek Sıcaklık Pili,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Bilgi İndirme