Sip.no.: PCE-ATP 1

Bakteri Ölçüm Cihazı PCE-ATP 1

49.169,00 TL
59.002,80 TL
:
4250348715913
PCE-ATP 1
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Bakteri Ölçüm Cihazı PCE-ATP 1
Kolay bir şekilde numune alma / USB ve Bluetooth arayüzü / Cihaz açıldığında otomatik kalibrasyon

Bakteri ölçüm cihazı PCE-ATP 1, yüzey temizliğini hızlı ve kolay bir şekilde kontrol etmek için kullanılır. Bakteri ölçüm cihazı, ölçüm sonucunu 10 saniye sonra büyük LCD ekranında görüntüler. Bakteri ölçüm cihazında bulunan dahili hafızada tarih ve saat bilgili 10000’e kadar veri seti kaydedilebilir.

Bakteri ölçüm cihazı ve ilgili PCE-ATP SWAB kullanılarak temizlik ve dezenfeksiyon önlemlerinin etkinliğini test etmek için ürünle temas eden tüm yüzeylerde gıda ya da mikrobiyolojik kalıntıları hızlı bir şekilde tespit edilebilir. Bakteri ölçüm cihazı PCE-ATP 1 ile adenozin trifosfat (ATP) tespiti gerçekleştirilebilir.

Bakteri ölçüm cihazı ile ölçüm verileri kaydedilip ölçüm işleminin ardından işlenebilir. Bakteri ölçüm cihazı, eczane, tıp, catering vb. gibi alanlarda hijyen kontrolü gerçekleştirmek için kullanılır.

Bakteri ölçüm cihazı ile ölçümler özel olarak mevcut olan ATP test tüpleri kullanılarak gerçekleştirilir. ATP test tüpündeki çubukla test edilecek yüzeyden numune alınır. Numunenin reaksiyon sıvısı ve reaktif ile temas edebilmesi için tüpün içine doğru bastırılması gerekir. Ardından, numunenin tamamen karıştığından emin olmak için tüp yavaşça çalkalanır. Test tüpünü bakteri ölçüm cihazının ölçüm kısmına yerleştirilerek ölçüm başlatılır. Ölçüm sonuçları, 10 saniye sonra bakteri ölçüm cihazının ekranında bağıl ışık birimleri olarak (RLU) görüntülenir.

Bakteri ölçüm cihazı, birçok farklı uygulamada temizlik kontrolü ve belgeleme için kullanılabilir. Büyük bir mutfaktaki temizliğin kontrolü ya da büyük sanayi kuruluşlarındaki gıdaların işlenmesi gibi uygulamalarda bakteri ölçüm cihazı tercih edilebilir. Bakteri ölçüm cihazı PCE-ATP 1, HACCP konseptinin uygulanmasını sağlar.

Bakteri ölçüm cihazı, gıda sektörüne ek olarak temizlik şirketlerinde temizlik hizmetlerinde de kullanılabilir. Ölçüm zamanı, bakteri ölçüm cihazında bulunan hafızada tarih ve saat ile belgelenir. Bunun haricinde, ölçüm verilerini ayırt etmek için farklı kullanıcılar da eklenebilir.

Bakteri ölçüm cihazı, sağlık alanında da kullanılabilir. Bakteri ölçüm cihazı, temiz yüzeylerin ve steril ortamların gerekli olduğu her yerde temizliğin hızlı bir şekilde kontrol edilmesi için kullanılabilir.


Özellikler

- HACCP uygulaması için
- Hızlı ölçüm süresi
- Değerlendirme yazılımına veri aktarımı
- 10000 ölçüm değeri için hafıza
- Otomatik kalibrasyon
- USB ve Bluetooth arayüzü

Teknik Bilgiler

Tespit YöntemiFotodiyotlarla analog entegrasyon
Veri ÇıkışıRLU (Bağıl Işık Birimi)
Ölçüm Hatası± 5 RLU
Ölçüm Aralığı0 … 999999 RLU
Ölçüm Süresi10 saniye
Ekran3.5 inç grafik LCD ekran
  
Arayüz

USB
Bluetooth

  
Hafıza

256 kullanıcı
10000 kayıt

  
Kendi Kendine TeşhisHer kullanımdan önce otomatik temizlik kontrolü
Çevre Koşulları5 ... 40 °C, 20 ... 80% n.o.
Depolama Koşulları-10 … +40 °C, maks. 60% n.o.
  
Pil Ömrü

Çalışma: 10 saat
Bekleme: 600 saat

  
Boyut189 x 70 x 35 mm
AğırlıkYaklaşık 280 g

Teslimat İçeriği

1 x Bakteri Ölçüm Cihazı PCE-ATP 1,
1 x 3.7 V / 2300 mAh Lityum İyon Pil,
1 x USB Kablosu,
1 x USB Şarj Aleti,
1 x Yazılım (“Yazılım indir” kısmında),
1 x Taşıma Çantası,
1 x Kullanım Kılavuzu.

Test tüpleri teslimat içeriğine dahil değildir, ayrı olarak sipariş edilmelidir.