Logica module PCE-SR12-MTDC kit

Best.nr.: PCE-SR12-MTDC-Kit
159,00 €
192,39 €
PCE-SR12-MTDC-Kit
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

8 digitale ingangen (6 daarvan ook analoog te gebruiken) / 4 transistor-uitgangen / Optioneel met LCD-display verkrijgbaar / Interne real-time klok / 64k interne programma-opslag
De minicontroller PCE-SR12-MTDC is een eenvoudig te programmeren controller. In het interne geheugen van 64k kunnen de programma’s ingesteld en opgeslagen worden. Naast de standaard logische functies biedt deze minicontroller ook tellers en tot wel 128 getimede gebeurtenissen aan. Door middel van de acht ingangen kunnen binaire signalen zoals electro-optische sensoren, toetsen of eindschakelaars worden opgevraagd. Zes van deze ingangen kunnen ook als analoge ingangen gebruikt worden waardoor het opvragen van sensoren mogelijk wordt gemaakt. Ook is het met deze minicontroller mogelijk om temperatuurregelingen te realiseren. De vier beschikbare uitgangen zijn als NPN-transistors uitgevoerd en kunnen ladingen tot 2A schakelen. Ook de actuele datum en tijd kan worden gecontroleerd omdat deze minicontroller een interne realtime klok bezit die wordt gebufferd (80 uur). Met behulp van een optioneel verkrijgbare LCD-display kunnen alarmmeldingen, meterstanden of metingen vertoond worden. Het programma wordt met behulp van de software als functieplan ingesteld. De simulatiemodus kan het programma herzien voordat het naar de minicontroller wordt doorgespeeld. Verder kan de controle door middel van de software gestart en gestopt worden. Hieronder ziet een u overzicht van alle minicontrollers.

- 64k programmaopslag 
- Tot wel 128 functieblokken
- Interne real-time klok
- Optionele LCD-display
- 8 digitale ingangen (6 ingangen zijn ook analoog beschikbaar)

Technische specificaties van de minicontroller PCE-SR12-MTDC
Spanningsvoorziening 12 – 24 V DC
Ingangen 
Aantal 8 digitale ingangen (A0 – A5, B4 – B5), 6 daarvan zijn ook analoog te gebruiken
Max. Ingangsspanning 24 V DC
Low-signaal < 5 V
High-signaal > 10 V
Uitgangen 
Aantal4x NPN-transistors
Max. spanning 24 V DC
Max. stroom 2A
Interne real-time klok
Buffer voor de tijd 80 uur 
Nauwkeurigheid Max. 5 seconden per dag
Beschermingsklasse IP 20 
Programma opslag 64 K
Max. aantal functieblokken 128
Omgevingstemperatuur
Opslag-40 … +70 °C
Bedrijf 0 … +55 °C
Afmetingen 71 x 106 x 67 mm
Gewicht ca. 180 g
De programma’s van deze minicontroller zijn met behulp met de SuperCAD software gemaakt en overgebracht via een USB-interface. Natuurlijk kan het programma ook uitgelezen worden. De programmering wordt uitgevoerd als een functieplan. Tijdens de ontwikkelingsfase is de in de software geïntegreerde simulatie zeer behulpzaam. Daarmee kunnen de meeste functies zelfs bij ‘heftig’ gebruik nog gesimuleerd worden. Aangezien op deze manier latere fouten in de software voorkomen kunnen worden, is dit tijd- en kosten besparend. 
Als interface tussen mens en machine is er optioneel een grafische LCD-display beschikbaar. Hier kunt u de meetwaarden, meterstanden of het niveau van de in- en uitgangen op weergeven. Bovendien kunnen aangepaste foutmeldingen worden gegenereerd. Met behulp van knoppen kan de gebruiker ingrijpen tijdens het proces. Hierdoor wordt de mogelijkheid gecreëerd om specifieke functies over te dragen. Het scherm is daarentegen niet essentieel voor de juiste werking van het apparaat. Als het gaat om een kosteneffectieve oplossing waarbij een display niet per se noodzakelijk is, kan de minicontroller ook zonder display besteld worden.
Omvang van de levering van de PCE-SR12-MTDC
1x Minicontroller PCE-SR12-MRDC (zonder display), handleiding
Omvang van de levering van de PCE-SR12-MTDC Starter-Kit  
1x Minicontroller PCE-SR12-MTDC, 1x Display SR-HMI, 1x USB-verbindingskabel SR-DUSB, 1x Software SuperCAD, handleiding