Modbus datalogger PCE-HT 425

Best.nr.: PCE-HT 425
424,90 €
514,13 €
4250348722638
PCE-HT 425
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 2 weken
Modbus datalogger voor PCE-P18-serie / voor 10 Modbus-slave-apparaten / LCD en LED-display / Ethernet / PoE optioneel / akoestisch alarm / FTP / e-mail

De Modbus datalogger is ontwikkeld voor Modbus RTU-slave devices. Op de Modbus datalogger kunnen maximaal 10 apparaten worden aangesloten. De datalogger slaat de meetgegevens op in een intern geheugen en is via de Ethernet-interface in een lokaal netwerk geïntegreerd. De meetgegevens zijn toegankelijk via de webbrowser vanaf elke smartphone, tablet of pc / MAC. De Modbus datalogger heeft twee displays – één aan de voorkant en één aan de zijkant, die door de gebruiker kunnen worden geprogrammeerd om de opgeslagen waarden weer te geven. 

De Modbus datalogger wordt gevoed via PoE (Power over Ethernet) of via netstroomvoeding. De meetgegevens worden continu bewaakt door de Modbus datalogger. Bij een alarm kan de datalogger een e-mail versturen of een akoestisch signaal afgeven. Naast 10 Modbus-apparaten, kunnen max. vier stuks van de PCE-P18S, PCE-P18 of PCE-P18D worden aangesloten op de datalogger. Via een digitale ingang kunnen sensoren zoals anemometers met pulsuitgangen worden aangesloten op de Modbus datalogger.

De geïntegreerde FTP-server van de Modbus-datalogger biedt snelle en gemakkelijke toegang tot archiefgegevens vanaf een webbrowser of een andere FTP-client. Het DHCP-protocol zorgt ervoor dat de datalogger automatisch wordt geconfigureerd in een computernetwerk. Het SMTP-protocol garandeert dat e-mails worden verzonden in geval van een alarm. De Modbus datalogger kan ook worden gebruikt in complexe bewakingssystemen waarin het Modbus slave TCP / IP-communicatieprotocol zorgt voor een soepele en betrouwbare uitlezing van alle huidige meetgegevens. 

Archiefgegevens kunnen worden gecontroleerd via een interne website met een smartphone, tablet of pc. De datalogger heeft een permanent geheugen van 8 GB dat niet kan worden overschreven. Een 4 GB ringgeheugen dient als buffer. De meetgegevens worden automatisch vanuit dit geheugen naar het permanente geheugen van de Modbus-datalogger geschreven. 

- Ethernet met PoE optioneel
- RS485 Modbus 
- Modbus RTU / TCP
- E-mailalarm en akoestisch alarm
- 8 GB geheugen
- LED- en LC-display


Digitale invoer

Laag: 0 ... 2,9 V
Hoog: 3 ... 24 V 
0,1 ... 100 Hz

Interface

Ethernet 10/100 Mbit
RS485 master / slave

Overdrachtsmodi

Modbus TCP, HTTP, FTP, SMTP
Modbus RTU 8N2, 8E1, 8O1, 8N1

Stroomvoorziening

12 V DC (externe voeding) of
PoE IEEE 802.3af

Energieverbruik

<5W

Bedrijfsomstandigheden

-20 ... 60 ° C / max. 95% relatieve vochtigheid 

Beschermgraad

IP20

Montage

wandmontage of op een vlakke ondergrond

Gewicht

ca. 300 g

Afmetingen

150 x 100 x 28 mm


1 x Modbus datalogger PCE-HT 425

LET OP: Kies bij de parameters de gewenste voeding!