Toerentalregelaar PCE-RE82

Best.nr.: PCE-RE82
259,90 €
314,48 €
4250348710376
PCE-RE82
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
regelaar met universele analoge ingang / twee digitale displays met staafdiagrammen / programmeerbaar besturingsproces / PCE-RE82 met extra analoge ingang, RS-485 interface / optioneel met continue regeluitgang
De universele regelaar PCE-RE82 dient om de temperatuur of andere fysische grootheden zoals druk, vochtigheid of vulniveau te controleren. De analoge ingang van deze universele regelaar kan de gangbare signalen verwerken en is traploos schaalbaar. De universele regelaar kan met de PLC driver worden bediend, die de digitale ingangen activeert. De universele regelaar heeft vier uitgangen die, al naar gelang de toepassing, verschillende taken kunnen verrichten. Naast de regulerende functie kunnen ze ook als signaal of alarmuitgang worden gebruikt. Door twee interne circuits, elk met eigen besturingsparameters, is een 3-punts regeling ook mogelijk. De nominale waarde van de universele regelaar kan door drie bronnen worden gecontroleerd. Behalve een vaste, door de gebruiker vastgestelde nominale waarde, kan deze ook via de extra optionele analoge ingang worden gecontroleerd. Als derde optie kunnen er in het interne geheugen van de universele regelaar vijftien 15-segments programmas worden opgeslagen, die de referentiewaarde controleren. Verder kunnen er ook vier verschillende groepen parameters voor de PID-regeling worden ingesteld, die vervolgens door de gebruiker, of afhankelijk van de nominale waarde voor de regeling worden gebruikt. n de programma-modus, kan aan elk segment een reeks parameters worden toegewezen. Het apparaat heeft aan de voorkant vier knoppen waarmee de universele regelaar kan worden geconfigureerd. De meetwaarden en andere parameters worden op de twee 4 digits en 7-segments displays getoond. Deze worden ondersteund door twee meerkleurige staafgrafieken, die de verschillende grootheden van het controleproces kunnen weergeven.. Op de volgende link vindt u een algemeen overzicht van andere universele regelaars voor verschillende toepassingen.

- 7-Segmentdisplays en staafdiagram
- Zoekt automatisch de optimale parameters
- 3-punts regeling mogelijk 
- Universele analoge ingang
- Geheugen voor 15 programma's
- PCE-RE82 met RS-485 interface en continue
  regeluitgangen beschikbaar

Technische specificaties van de Universele regelaar PCE-RE82
IngangenWeerstandssensoren: 2- of 3-draads PT100 en PT1000
Thermokoppels: Type J, T, K, S, R, B, E, N
Spanning: 0 ... 5/10 V
Stroom: 0/4 ... 20 mA
Stroom: 0/4 ... 20 mA
Control modiP, PD, PI, PID, Aan/Uit regeling met hysterese
Scherm2 x 4 digits LED display
2x staafdiagrammen (21 segmenten)
Uitgangen

2/4 relais, sluiter,
2 A, 230 V
2x continu regeluitgangen:
0/4 ... 20 mA

Interface RS-485 

OmgevingstemperatuurIn gebruik: 
0 ... 50 °C 
Luchtvochtigheid< 85 % r.v. (niet condenserend)
Afmetingen96 x 48 x 93 mm
Inbouw afmetingen 92 x 45 mm
Voedingsspanning
PCE-RE82-1/3
85...253 V AC/DC
Type beschermingvoorkant: IP 65
achterkant: IP 20
Gewicht< 200g 
Montagemontageclips met klemschroeven, aansluiting door middel van klemmenstrook
NormenEN 61010-1 CAT III
De universele regelaars worden daar gebruikt, waar procesvariabelen gecontroleerd en geregeld moeten worden. De universele ingang kan voor praktisch alle processignalen en alle soorten sensoren worden gebruikt. Zo kan bijvoorbeeld bij het vervangen van de sensoren, de universele regelaar verder worden gebruikt, en is er geen nieuw apparaat nodig. Dit bespaart tijd en geld in het gebruik, omdat alleen de karakteristieke curve veranderd moet worden. De universele regelaars worden ook gebruikt met mobiele meet-en regelinstallaties, waar voor een bepaalde tijd een controleproces loopt waarvan na enige tijd de omstandigheden kunnen veranderen. Door de verschillende soorten ingangen en uitgangsvoorwaarden, zoals stabiele en onstabiele regeling, kan de universele regelaar in vele toepassingen worden gebruikt.

Inhoud van de levering van de Universele regelaar PCE-RE82
1 x universele regelaar PCE-RE82, bevestigingsmateriaal, handleiding