Best.nr.: PCE-W3

Oud papier vochtigheidsmeter PCE-W3

638,90 €
773,07 €
PCE-W3
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Meter voor absolute vochtigheid in oud papier (% H2O) 
met zeer stevige peilstok
Deze oud papier vochtigheidsmeter is ontworpen voor beroepsmatig gebruik bij de controle van binnenkomende stapels oud papier of ook bij containers met los papier. De meter bepaalt de absolute vochtigheid van oud papier. Hierdoor kunt u het exacte vochtgehalte te weten te komen op het moment dat u het produkt afhaalt of in de papierfabriek, zodat u rekeningen kunt betalen of claimen. Op deze wijze wordt voorkomen dat u teveel betaalt. Andere voordelen zijn het eenvoudige gebruik, de kleine afmetingen en zijn zeer stevige peilstok. De oud papiervochtigheidsmeter wordt gekalibreerd van de fabriek toegestuurd.
De oud papiervochtigheidsmeter beschikt over een zeer stevige peilstok voor een nauwkeurige bepaling van de absolute vochtigheid. U moet slechts de peilstok in het oud papier steken, de schakelaar van de meter op "ON" zetten en de waarde van de absolute vochtigheid op het beeldscherm aflezen.

Specificaties

Technische specificaties
Meetbereik 6 ... 30 %
Resolutie 0,1 %
Nauwkeurigheid±10 % van de meetwaarde
Lengte van de elektroden85 mm
Beeldscherm 3,5 digit LCD
Batterijvoeding1 x batterij van 9 V
AfmetingenMeter 165 x 80 x 33 mm
Koffer 270 x 180 x 55 mm
Gewicht680 g (inclusief elektrode en kabel)

Leveromvang

Inhoud van de zending
1 x oud papier vochtigheidsmeter PCE-W3 (inclusief de insteekelektrode met rubber handvat), 1 x verbindingskabel naar de sonde (lengte: 1 m), 1 x batterij, 1 x beschermkap, 1 x transportkoffer, gebruiksaanwijzing

Downloads