Stethoscoop PCE-S 40

Best.nr.: PCE-S 40
64,90 €
78,53 €
PCE-S 40
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
Akoestische stethoscoop voor gebruik in de controle en het onderhoud van machines / Meetsonde circa 16,5 cm / Oordopjes gemaakt van zacht plastic / Totale lengte ca. 1 m
De PCE-S 40 is een akoestische stethoscoop die machinegeluiden versterkt. Een akoestische stethoscoop biedt u de mogelijkheid om ruis op lagers, ventilatoren, kleppen, pompen et cetera te detecteren. Op het gebied van de machinebouw wordt een stethoscoop bijvoorbeeld gebruikt voor preventief onderhoud en de service aan de machines zodat schade kan worden voorkomen. Door het gebruik van een stethoscoop wanneer u naar een machine luistert, wordt ruis versterkt, geluiden die u misschien anders niet gehoord zou hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klop- of wrijfgeluiden die aangeven dat er intern iets aan het apparaat beschadigd is. 
Bij een akoestische stethoscoop voor industrieel gebruik wordt gebruikt gemaakt van een oorlus, een slang en een meetsonde. Bij gebruik wordt geluid met behulp van de meetsonde opgemeten en vervolgens direct door de slang naar de oorlus gestuurd. Aan het einde van de oorlus bevinden zich oordopjes, gemaakt van zacht plastic. Deze oordopjes kunnen altijd nabesteld en vervangen worden. Doordat de oordopjes van zacht plastic gemaakt zijn, zorgen zij ervoor dat het oor goed wordt afgesloten bij het uitvoeren van metingen en dat er daardoor geen andere geluiden het oor binnendringen.

- Meetsonde ca. 16,5 cm 
- Oordopjes van zacht kunststof
- Totale lengte ca. 1 m
- Passende oorlus 
- Oorlus is aangepast op het menselijk hoofd
- Voor preventieve controles en onderhoud

Akoestische stethoscoop: Technische specificaties
Materiaal oordopjes Zacht kunststof
Afmetingen (totaal) 1 m. (inclusief meetsonde en oorlus)
Afmetingen meetsondeCa. 16,5 cm
Akoestische stethoscoop: Omvang van de levering
1x Stethoscoop PCE-S 40