Personenteller IRC 5706-NW Gazelle IP Counter 60° master unit

Best.nr.: IRC 5706-MW
969,90 €
1.173,58 €
IRC 5706-MW
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: Op aanvraag
De personentellers uit de IRC 5706-NW Gazelle Serie is gebaseerd op infrarood en telt personen door de warmte die het detecteert op het moment dat men het sensorveld betreedt. Een tellingproces wordt geactiveerd wanneer de maximaal 16 vrije tellijnen worden overschreden.
Door een geïntegreerde webserver is het mogelijk om de sensor ook direct van de browser te configureren en de gevonden data over het netwerk te doorzoeken. Bovendien wordt een compleet in het Engels document API voor veel systemen ter beschikking gesteld. Dit apparaat is de master unit en kan worden aangesloten op 8 nodes. De nodes beschikken over gelijke technische gegevens maar niet over een geïntegreerde webserver.
De sensoren zijn ontworpen voor plafondmontage. De sensor detecteert door middel van zijn openingshoek van 60° een gebied van 1,92m² tot 4,52 m², dit is afhankelijk van de hoogte waarop de sensor gemonteerd is (bijvoorbeeld bij een montagehoogte van 3,5m bewaakt het een vak van 3,25 x 3,25 meter).
Voor grotere plafondhoogtes zijn alle sensoren ook verkrijgbaar met een openingshoek van 40° en 20°. Deze personenteller detecteert mensen vanwege hun thermisch beeld. De personenteller werkt dus onafhankelijk van de lichtomstandigheden en kan zowel overdag gebruikt worden als bij gebouwen die 's nachts niet verlicht worden. Door het opsporen van mensen op basis van hun wartmebeeld blijft de privacy van de bezoekers beschermd, aangezien het apparaat niet in staat is gezichten te herkennen. Via een webbrowser kunnen de tellingen door de gebruiker opgevraagd worden. De personenteller beschikt namelijk over een eigen server waarop de meetgegevens opgeslagen worden. Door de eenvoudige montage kunnen de sensoren snel en eenvoudig worden gebruikt in warenhuizen, supermarkten, musea et cetera. Het instrument wordt, net zoals een rookmelder, op het plafond gemonteerd en kan vervolgens eenvoudig aangesloten worden via een ethernet-kabel op de bestaande infrastructuur. In aanvulling op het uitvoeren van tellingen biedt de personenteller uit de Gazelle-serie nog meer mogelijkheden voor de analyse van bijvoorbeeld uw klantenstromen en het bewegingsgedrag van mensen. Als gevolg hiervan zou u kunnen analyseren hoe lang de wachtrijen voor de kassa's bijvoorbeeld zijn, om wellicht uw eigen personeel anders in te zetten. De nauwkeurige kennis over het bezoekers-/klantenaantal in uw winkel helpt u bij het verhogen van de opbrengst per klant en om het klantengedrag op betrouwbare wijze te evalueren.

Technische specificaties
Montagehoogte2,2 m - 4,8 m
Wervingssnelheid 0,5 ms-1 - 3 ms-1
Temperatuurgevoeligheid> 2 °C
Mogelijke tellijnen2-16 met tot wel 32 telregisters
Werkbereik0 °C - 40 °C (geen vochtige ruimtes)
Voeding 12-28 VDC of POE
Ingangsvermogen12V - 160mA; 24V - 80mA
Aansluitingen2 RJ45; 1x LAN 1x node
Afmetingen behuizing 190 x 111 x 63 mm
Gewicht0,3 kg