Ozonmeter AQ-200 set OZL

Best.nr.: AQ-200 Set OZL
905,00 €
1.095,05 €
AQ-200 Set OZL
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 5-7 werkdagen
 Meervoudige gasdetector voor het meten van gassen / groot toepassingsgebied / verwisselbare sensor / alarmfunctie / Datalogger online beschikbaar / optionele sensor voor temperatuur en vochtigheid 
De meervoudige gasdetector Aeroqual is een zeer nauwkeurig instrument voor het meten van gasconcentraties in de lucht. Deze gasdetector biedt meerdere sensorkoppen voor veel verschillende gassen. Als de sensor is aangesloten op de meervoudige gasdetector, wordt de sensor automatisch gedetecteerd en de gasdetector stelt zich daarop in. Dit leidt tot een breed toepassingsgebied van meerdere gasdetectoren. Het gebruik van de Aeroqual ligt binnen de industrie in de papier, textiel, of smeermiddel productie met behulp van gassen in uw processen voor het bleken van olie, vet, was, papier, synthetische vezels, cellulose of textiel. Andere toepassingsgebieden zijn in het laboratorium, bedrijven en onderwijsinstellingen die gebruik maken van verschillende gassen voor experimenten of onderzoek. Met de sensorkoppen voor ozon is onze meervoudige gasdetector voorbestemd voor ozon monitoring tijdens en na reiniging en desinfectie die met ozon bijvoorbeeld wordt uitgevoerd in zwembadzuiveringsinstallaties of bij waterschade. Via leidende GSS Technologie Sensoren geeft de Aeroqual een goede meetnauwkeurigheid en een lange levensduur van de sensorkoppen. Door de unieke mogelijkheid om de sensoren te vernieuwen biedt deze gasdetector meer voordelen dan andere gasdetectoren. Afhankelijk van het model kunnen de gemeten concentraties over een analoge interface met een 0...5V uitgangssignaal overgeschreven worden naar het interne geheugen van de meervoudige gasdetector of overgedragen worden via een USB-interface naar een PC. Er is ook een optionele externe kit te verkrijgen waarmee de meervoudige gasdetector metingen in een veilige ruimte kan maken, terwijl de sensor is verbonden via een kabel op het apparaat. Omdat het apparaat eenvoudig te bedienen is, kunnen in een korte tijd de alarmdrempels voor visuele of akoestische signalering veranderd worden. Op het LCD-scherm worden de gemeten concentraties in ppm of mg/m³ weergegeven evenals de drempels van de alarmen. 

- Hoge nauwkeurigheid en
  functionaliteit 
- Eenvoudig te bedienen en te
  onderhouden 
- Snelle responstijd 
- Verwisselbare sensorkoppen 
- LCD- scherm
- Op batterijen 
- Alarm functie (300 en 500 serie) 
- Sensor kalibratiefunctie 
- Max. / Min. / Gemiddelde waarde
  functie 
- Analoge uitgang (300 en 500 serie) 
- Digitale uitgang (500-serie) 
- Datalogger (500-serie)

Technische specificaties
Model 200 Serie
Meeteenhedenppm of mg/m³
Functies Max, Min, Gemiddelde waarde, Gemiddelde waarde 15 min.
Sensorkop verwijderbaar / vervangbaar
Status van het apparaat op beeldscherm Batterij, sensor, standby
Kalibratiefunctie Nul-kalibratie

Model 200, 300 en 500 Serie  
Stroomvoorziening 12 VDC
Accu Lithium Polymeer 12 V DC / 2700 mAh
Lader12,6 V 2 A
Laadspanning12,6 v
Laadtijd 2 ... 3 uur
Levenscyclus> 500 opladingen
Behuizing PC & ABS / IP20 & NEMA 1
Afmetingen(incl. sensoren) 195 x 122 x 54 mm
Gewicht < 460 g (met batterij)
Goedkeuringen EN 50082-1: 1997, EN 50081-1: 1992, CE
U kunt de technische gegevens voor de verschillende sensorkoppen hieronder vinden bij de "optionele accessoires voor meervoudige gasdetector serie AQ".

Omvang van de levering
1 x Meervoudige gasdetector 200, 1x Sensorkop OZL (Ozon 0- 0,5 ppm), 1 x 12,6 V DC 800 mA AC / DC-adapter, 1 x Accu 12 V, 1 x software en datakabel (USB) alleen bij Serie 500, 1 x handleiding.

 

Let op: Uitgesloten van het retourrecht