Best.nr.: PCE-WMS 1

Monitoring systeem PCE-WMS 1

1.609,90 €
1.947,98 €
PCE-WMS 1
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Uitbreidbaar temperatuur en vochtigheid - Meetsysteem bijvoorbeeld Magazijn of Productie hal (maximaal 100 meetpunten worden bewaakt) 
Het meetsysteem voor magazijn controle PCE-1 WMS wordt gebruikt voor permanente monitoring van de luchttemperatuur en de vochtigheid. Het meetsysteem voor de controle van het magazijn WMS PCE-1 bestaat uit de temperatuur - luchtvochtigheid meter PCE-P18 en de remote service-unit met datalogger PCE-SM61. Het monitoringssysteem voor magazijnen is uiteraard uit te breiden met extra sensoren van de PCE-P18-1. De temperatuur en vochtigheid PCE-P18 is aangesloten via Modbus met de datalogger. De hygrometer meet de temperatuur en vochtigheid en voert deze waarden verder digitaal in. Met behulp van een webbrowser kunnen de momenteel gemeten gegevens worden opgehaald. Bovendien slaat deze temperatuur- en vochtigheidsmeter magazijn controle de meetgegevens op, op een intern geheugen. Dit geheugen is 1 GB groot en kan gelezen worden met een FTP-programma. Het magazijn monitoringssysteem PCE-1 WMS heeft plug 'n play vermogen wat betekent dat het meetsysteem voor temperatuur en vochtigheid op batterijen werkt en het klaar is voor gebruik. De verschillende sensoren worden geplaatst op relevante meetpunten in het magazijn en aangesloten via een Ethernet-kabel aan op het meetsysteem. De PCE-SM 61 is aangesloten via de Ethernet-interface met de lokale LAN en is klaar voor gebruik. 

Kenmerken

- Meet temperatuur en luchtvochtigheid
- Opslag van meetgegevens
- Op afstand opvragen van
  meetwaarden via een webbrowser
- Admin- en gebruikersgebieden 
- Tot 100 sensoren aansluitbaar
- Ethernet-interface
- Plug and Play compatibel
- Alarmfunctie

Specificaties

Technische specificaties
Hoofdtoestel onderhoud op afstand module PCE-SM61 van het magazijn controlesysteem
IngangRS 485 Modbus 
Uitgang2 Relais
Interface Ethernet: Configuratie / Communicatie 
USB: Configuratie
Voeding20 ... 40 V AC / DC
Invoer4 VA
BeschermingsklasseIP 40
Stroomvoorziening van het apparaat PS24V03A
Ingangsspanning 90 ... 240 V AC
Uitgangsspanning / stroom24 V DC / 3 A
De voeding van het magazijn monitoringssysteem voorziet het op afstand-systeem PCE-SM61 en de aangesloten sensor units met stroom. De voeding, die is geïnstalleerd in het apparaat, kan stroom bieden voor 40 sensoreenheden.
De afstandsbedieningsmodule voor het monitoren van de voorraad en de stroomvoorziening zijn voorbedraad geleverd in een wandkast. Het behoeft geen installatie, alleen de netwerkconfiguratie moet worden aangesloten. De hoofdunit van het magazijn controlesysteem is ideaal dicht bij een netwerk-aansluiting aangesloten. Van daaruit wordt de PCE-1 WMS verbonden met het LAN. De sensoren worden apart gerapporteerd over de aanvullende RJ45 beuken.
Sensor eenheid van temperatuur- en vochtigheidsmeter PCE-P18
Vochtigheid 
Meetbereik0 ... 100 % r.F.
Nauwkeurigheid± 2% (tussen 10 ... 90% RH) 
± 3% (overige meetbereik)
Temperatuur 
Meetbereik-20 ... +60°C
Nauwkeurigheid± 0,5 % van het meetbereik
BeschermingsgraadDauwpunt [°C] 
Absolute vochtigheid [g/m³]
InterfaceModbus RTU
Transmissiemodi 8N1, 8N2, 8E1, 8O1
Bit-rate4800 Bit/s
9600 Bit/s
19200 Bit/s
38400 Bit/s
57600 Bit/s
Parameters ID van de zender 
Temperatuur 
Vochtigheid 
Dauwpunt 
Absolute vochtigheid 
Temperatuur (min / max) 
Vochtigheid (min / max) 
Dauwpunt (min / max) 
Absolute vochtigheid (min / max)
Voedingsspanning 
(Geleverd via datalijn) 
19 V ... 30 V DC
Omgevingseisen-30 ... +85 °C / max. 95 % r.F.
BeschermingsgraadIP 65
MontageWandmontage
AfmetingenAfmetingen 35 x 58 x 118 mm

De sensor meet de temperatuur en luchtvochtigheid. Ook andere parameters voor magazijn controle worden uitgevoerd via de interface. De sensor die wordt geleverd is klaar voor aansluiting. De sensor kan na ontvangst eenvoudig over een commerciële patch kabel met het magazijn verbonden worden.

De hoofdunit herkent deze sensor en daardoor hoeft de sensor hoeft alleen nog toegevoegd in de configuratie.
De sensor van magazijn controle-systeem kan onopvallend gemonteerd worden op elk punt in het magazijn. De verbinding wordt gemaakt via de RJ45-connector. Daarnaast kan de sensor worden aangesloten via een netwerkkabel op het hoofdtoestel.
In het administratorsysteem kan de systeembeheerder alle instellingen configureren voor het onderhoud op afstand systeem. Naast de weergave van de meetwaarden in kaartvorm en in tabelvorm kan er een alarm ingesteld worden, bezit het een gebruikersfunctie en een geheugenfunctie. Uiteraard is het ook mogelijk andere sensoren te verbinden en een kaartopstelling in te richten.
De gemeten waarden kunnen worden bekeken in een gebruikerssysteem. Bovendien kan in dit systeem ook het alarm worden ingesteld. Het gebruikerssysteem geeft een beperkte toegang tot de data, in vergelijking met het administratiesysteem. Dit voorkomt dat onbevoegd personeel wijzigingen aanbrengt in het magazijn controle-systeem of instellingen verwijdert. Uiteraard is een grafische weergave van de meetwaarden mogelijk als de administrator daarvoor toegang geeft.


Leveromvang

Hoofdeenheid
1x Magazijn controle-systeem hoofd-unit
1 x Remote onderhoud module PCE-SM 61
1xx Power Adapter PS24V03A
1x inbouwdoos (pre-wired) 

Sensoreenheid 
1x Temperatuur en vochtigheid sensor PCE-P18-1 WMS
1x Aansluitkabel (ca. 0,2 m met een Ethernet-aansluiting) 

Aansluitmateriaal 
1x Power kabel
1x 2-weg splitter module
1x 2m Ethernet patch kabel voor het aansluiten van een sensor 


Downloads