Meetapparatuur voor auto’s PCE-VE 360N

Best.nr.: PCE-VE 360N
1.149,90 €
1.391,38 €
4250348709295
PCE-VE 360N
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
meetapparatuur voor auto’s voor de industrie, werkplaatsen, en voor onderzoek en ontwikkeling / geheugenkaart van 8 GB / software en gegevenskabel voor de PC / diameter 3,9 mm, lengte 1 m / voor inspectie en documentatie ter plekke van machineonderdelen, buizen, etc. 

De meetapparatuur voor auto’s PCE-VE 360N is het optimale instrument voor de vakman en de onderhouds- en ontwikkelingstechnicus. De meetapparatuur voor auto’s maakt het u mogelijk om het interieur van machines en installaties te bekijken, zonder dat het nodig is om de apparatuur te demonteren. Er kunnen ook beelden en videobeelden genomen worden van de te controleren onderdelen. Deze kunnen in het apparaat worden opgeslagen om daarna naar de PC te worden getransfereerd. Deze meetapparatuur voor auto’s is het ideale instrument voor onderhoud en behoud in industriële bedrijven en werkplaatsen. Nooit tevoren was het zo eenvoudig en goedkoop om een gedocumenteerde optische analyse met een meetapparatuur voor auto’s uit te voeren. De geringe diameter van de kabel 3,9 mm maakt het u mogelijk, om in zeer kleine onderdelen binnen te komen, terwijl de lengte van het kabel 1 m is. De kabel beschikt over markeringen, zodat u kunt zien hoe ver u bijvoorbeeld in een buis bent binnengedrongen.

De bediening is zeer eenvoudig: leid de flexibele kabel via een gat of een holte dichtbij de plek die u wilt zien naar binnen en onderzoek alles op het beeldscherm. U kunt foto's nemen voor de documentatie, die in het interne geheugen van de meetapparatuur voor auto’s worden opgeslagen. Daarna kunt u deze beelden naar de computer transfereren, om deze daar op uw gemak te analyseren. Dankzij de flexibele kabel, het geringe gewicht en de uitstekende optiek kunt u met deze meetapparatuur voor auto’s op een snelle en eenvoudige wijze de zwakke en problematische punten bepalen, waardoor u preventieve maatregelen kunt nemen zonder dure demontages uit te moeten voeren. Vooral de documentatie aan de hand van beelden of van een video maakt een analyse voor- en achteraf mogelijk. Zo kunt u na het uitvoeren van een reconstructie of een reparatie de oorspronkelijke toestand met de eindsituatie vergelijken.

Vergemakkelijk ook uw dagelijkse werkzaamheden door de meetapparatuur voor auto’s PCE-VE 360N bij onderhoud en inspectie van uw installaties en machines te gebruiken, waardoor u tijd en geld zult besparen op demontage van machines. Alle bijbehorende accessoires zijn te vinden onder het tabje ‘Accessoires’.


- Endoscoop beschikt over 4 LED's
- De kabeldiameter is slechts 3,9 mm
- Kabellengte van 1 m
- Semiflexibele kabel ("zwanenhals") 
- Ideaal voor het vastleggen van beelden en video´s
- 8 GB SD-geheugenkaart inbegrepen


Technische specificaties van de meetapparatuur voor auto’s 
Lengte van de flexibele kabel1000 mm
BeeldsensorCMOS
Resolutie / beeldsensor (dynamisch / statisch)320 x 240 / 640 x 480
Beeldfrequentie30 / s
Blootstellingautomatisch
Witbalansvast
Gezichtsveld / gezichtshoek67 °
Kijkafstand1,5 ... 10 cm
Verlichting4 LED's
Kabeldiameter3,9 mm
Buigradius90 mm
Beeldscherm3,5 " TFT-beeldscherm
PoortMini-USB 1.1 (AV out)
BeeldgeheugenSD-geheugenkaart van 8 GB
CompressieformaatMPEG4
BeeldformaatJPEG (640 x 480)
VideouitgangsformaatNTSC & PAL
VideoformaatASF (320 x 240)
Bedrijfs- en opslagtemperatuur-10 ... + 50 ºC
Batterijvoedingoplaadbare Lithium-ion accu van 3,7 V
Gewicht met koffer450 g

Leveromvang meetapparatuur voor auto’s PCE-VE 360N

1 x Meetapparatuur voor auto’s PCE-VE 360N
1 x 1 m camera kabel met camera aan de voorkant
1 x 1 m camera kabel met 90 ° zijcamera
1 x 8 GB SD-geheugenkaart
1 x USB-kabel
1 x Draagtas
1 x Stroomadapter
1 x Gebruiksaanwijzing

Let op: Niet geschikt voor medische doeleinden!