Geluidsmeter PCE-353 incl. ISO-kalibratiecertificaat

Best.nr.: PCE-353-ICA
198,90 €
240,67 €
PCE-353-ICA
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 10 - 14 dagen
Multifunctionele -LEQ- geluidsniveaumeter met intern geheugen / optionele RS-232 interface-kabel en software / geluidsmeting voor industrie, handel, diensten en huishoudens / Track en peak functie
Met de Geluidsmeter PCE-353 kan eenvoudig het omgevingsgeluid in decibel gemeten worden. Te denken valt aan: geluidsoverlast door omgevingsgeluid (horeca, clubs, etc.), lawaai op de werkplek (bijv. mechanisch) of omgevingslawaai in de industrie. Met deze meter kan een verhoogd geluidsniveau opgespoord worden. De geluidsmeter PCE-353 wordt gebruikt door eigenaren van restaurants, pubs en clubs om het geluidsniveau binnen het gebouw te beheersen. Op deze manier hoeven omwonenden geen overlast te ervaren door het lawaai. 

Eventuele geluidsoverlast is namelijk vaak de trigger voor onenigheid en dit kan voorkomen worden door het eenvoudige gebruik van een geluidsmeter. Bovendien kan blootstelling aan lawaai op de werkplek makkelijk worden gemeten met de meter. De geluidsmeter PCE-353 heeft verschillende functies. U kunt kiezen tussen de meetfuncties Lp, Leq en Ln. Het is ook mogelijk om verschillende meetmodi in te stellen. 

De geluidsmeter beschikt over een groot meetbereik van 30 tot 130 decibel De mobiliteit wordt gewaarborgd door het feit dat het om een batterij-aangedreven apparaat gaat. Het apparaat kan met gemak gedragen worden en locatie-onafhankelijke metingen doorvoeren. Optioneel kan de speciaal op het product afgestelde software besteld worden. Deze software is handig wanneer u de meetresultaten van de geluidsniveaumeter naar de PC wilt versturen om ze op te slaan of te analyseren.


- Meetfuncties: Leq, Lp, Ln
- Intern geheugen
- Digitaal display
- 24 Maanden garantie
- RS-232 Interface  
- Peak-Hold
- Grenswaardefunctie 
- Hoge nauwkeurigheid 
- Inclusief ISO-kalibratiecertificaat

Technische specificaties van de geluidsmeter PCE-353
Meetbereik 30 ... 130 dB
Resolutie 0,1 dB
Nauwkeurigheid ±1 dB
Meetwaardegeheugen 30 metingen
Frequentie 31,5 Hz ... 8 kHz
Meetfuncties Leq, Lp, Ln
Andere functies Peak-Hold, maximum functie
Fabrieksgarantie 24 maanden
PC-Software  Optioneel beschikbaar
Voeding 4 x 1,5 V AAA
Interface RS-232
Afmetingen 236 x 63 x 26 mm
Gewicht 170 g

1 x Geluidsmeter PCE-353
1 x Windruisfilter (schuimbal)
1 x Opberg box 
1 x Handleiding
1 x ISO-kalibratiecertificaat

LET OP: Het ISO-kalibratiecertificaat wordt op maat per klant opgesteld en is daarom uitgesloten van het retourrecht