Gasdetector Gasflag

Best.nr.: C01818
503,90 €
599,64 €
C01818
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 10 - 14 dagen
Gasdetectiesysteem Gasflag
Stationair gasdetectiesysteem Gasflag / LED display / voor de aanpassing van gassensoren / akoestisch waarschuwingssignaal 
De Gasflag is een flexibel stationair gasdetectiesysteem met een standaard 4 tot 20 mA ingang. De Gasflag bezit een intern akoestisch alarm en een LED weergave. Het gasdetectiesysteem laat zich eenvoudig met één druk op de knop bedienen. Bij een alarm reageert de Gasflag in minder dan een seconde. De spanning ligt tussen 13 en 29 volt DC. Het systeem moet worden aangevuld met gassensoren en kan ook verder worden aangepast. De aanpasbare ATEX – goedgekeurde gassensoren vindt u hier: voor brandbare gassen (EX), zuurstof en giftige gassen (TOX). De gassensoren variëren afhankelijk van het type gas, de functionaliteit (bijvoorbeeld analoge, relais) of volgens het weergavetype. Er zijn gasssensoren voor bijna alle gassoorten: methaan, propaan, butaan, pentaan, LPG, ethanol, ethyleen, waterstof, acetyleen, benzine (loodvrij), fosfine, zuurstof, ozon, chloor, koolmonoxide, kooldioxide, waterstofsulfide, zwaveldioxide, ammoniak , ... (andere gassen op aanvraag). De systemen in het gasalarm Gasflag en de gassensoren worden altijd volledig geconfigureerd, gekalibreerd en getest geleverd.

- LED weergave
- IP20 bescherming
- minder dan een seconde reactietijd 
- Bedrijfsspanning 13 ... 28 V dc-spanning
- Eenvoudige installatie
- Akoestisch alarm

Technische specificaties 
Werk temperatuurbereik-20 ... +70 °C
Werk luchtvochtigheid0 - 99 % relatieve luchtvochtigheid
Voeding 13 ... 28 V dc
Tijd tot alarmslaan >1 sec.
BehuizingsmateriaalABS
Afmetingen 210 x 145 x 46 mm
Gewicht<500 g
Bescherming IP20
Sensoringang 4 ... 20 mA
Uitgang Eenpolige schakeling voor gebruik met DC signalen. De relaiscontacten zijn 1A bij 30V DC
BeeldschermLED
Relais Intern

Omvang van de levering
- Gasdetectiesysteem Gasflag
- Gebruiksaanwijzing
- AC-adapter
- Sensoren (optioneel, zie accessoires)

Let op: 

Gasmeters zijn uitgesloten van retourrecht en moeten in de meeste gevallen voor gebruik gekalibreerd worden, waardoor de levertijd langer is.