Full-HD video microscoop PCE-VMM 100

Best.nr.: PCE-VMM 100
3.774,90 €
4.567,63 €
4250348718570
PCE-VMM 100
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 9,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
Full-HD video microscoop PCE-VMM 100

Full-HD video microscoop met autofocus/ 206-voudige vergroting / 1920 x 1080px resolutie / HDMI uitgang / meerdere meetfuncties / beeld- en video-opnames / incl. grote monitor

Met het blote oog is de exacte controle en analyse van zeer kleine objecten nagenoeg onmogelijk. Ook de documentatie van de visuele indrukken op een later moment is zonder geschikte apparatuur erg moeilijk. Om bouwonderdelen en vele andere objecten vergroot te bekijken biedt een video microscoop met monitor uitkomst. De gebruiksvriendelijke video microscoop incl. LCD-monitor van PCE Instruments maakt een 206-voudige vergroting mogelijk. Een bijzondere eigenschap van deze video microscoop, is de hoge digitale HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. 

De video microscoop toont zelfs de kleinste details op het grote display. Dankzij de instelbare helderheidsaanpassing, de foto- en videofunctie en de digitale ruisonderdrukking is deze video microscoop ideaal voor het onderzoeken van vele ondoorzichtige oppervlakken en objecten. De microscoop beschikt over een HDMI uitgang, waarop de meegeleverde monitor wordt aangesloten. Natuurlijk is het ook mogelijk andere weergave-units met een 1080px resolutie aan te sluiten op de Full-HD video microscoop. Nog een highlight is de autofocus, die ervoor zorgt dat de beelden altijd scherp gesteld zijn. In de autofocus-modus wordt het beeld namelijk automatisch scherp gesteld wanneer deze onscherp is. Bovendien is de video microscoop uitgerust met een click-focus-modus. Deze modus maakt focussen in een scherpstelkader mogelijk middels AF-ROI methode (Auto Focus-Region of Interest). De positie wordt aansluitend gefixeerd. Bij het wisselen van het sample hoeft vervolgens geen nieuwe focus doorgevoerd te worden. Met de manuele focus kan de bediener de focusmotor van de video microscoop instellen. De motorpositie kan daarbij manueel met een schuifregelaar binnen een bereik van -200 tot 200 ingesteld worden. 

De Full-HD video microscoop PCE-VMM 100 wordt bediend met een USB-muis. De geïntegreerde systeemsoftware maakt verschillende beeldinstellingen mogelijk. Ter documentatie kunnen alle weergegeven beelden opgeslagen worden op de micro-SD-kaart. Bij de opslag van de foto’s en video’s wordt een map aangemaakt met vermelding van datum, waarin de bestanden worden geordend naar tijd. 

Toepassing van de video microscoop

De video microscoop waarborgt de hoogste betrouwbaarheid en precisie. Het gebruik van de microscoop van PCE Instruments is eenvoudig en effectief en daarmee voor zowel beginners, als experts geschikt. De video microscoop is ideaal voor iedereen die dagelijks of gedurende een langer tijdsruim met een microscoop werken. Dit, omdat het gebruik van de monitor een gebruiksvriendelijke, rechtopstaande positionering van het te onderzoeken sample mogelijk maakt. Ook onervaren bedieners kunnen dankzij de ongecompliceerde bediening snel resultaat boeken. In het bereik van onderzoek en ontwikkeling biedt de video microscoop u betrouwbare analyses, controles en documentatie. Dit maakt het instrument ideaal voor presentaties met publiek, bijvoorbeeld op scholen, universiteiten, conferenties, etc. 

- vergroting: 32x ... 206x
- resolutie: 1920 x 1080px
- autofocus
- incl. grote monitor
- HDMI uitgang
- automatische helderheidsaanpassing  
- foto- en videofunctie
- digitale ruisonderdrukking 


vergroting

32x ... 206x

objectief

0,7x ... 4,5x zoomlens

vergrotingsverhouding

6,5 : 1

resolutie

1920 x 1080px

beeldgrootte

1/2,86"

herhalingsrate (video)   

30 FPS

 

 

camerafunctie

autofocus

 

draadkruis vizier op het beeld

 

automatische witvergelijking

 

automatische helderheidscontrole

 

digitale ruisonderdrukking

 

 

video-uitgang

HDMI

besturing

USB muis

display

21" monitor

belichting

oplicht LED belichting

verschuiving

max. 100 mm

voeding

90 ... 240 V AC / 50/60 Hz

afmetingen 

310 x 285 x 500 mm

gewicht

ca. 6 kg

 

 


1 x Full HD video microscoop PCE-VMM 100
1 x monitor
1 x USB-muis
1 x USB-stick
1 x HDMI-kabel
2 x appliance kabel
1 x handleiding