Varenr.: PCE-VTS 50

Universal testmaskine PCE-VTS 50

13.614,00 DKK
17.017,50 DKK
:
4250348723192
PCE-VTS 50
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 375,00 DKK ekskl. moms, (468,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Motoriseret spændings-kompression testbænk med 500 N kraftområde / nødstopkontakt /
variabelt monterbare kraftmålere / justerbare endestopkontakter /
 universelt anvendelig / med præcis hastighedsindstilling 

Den motoriserede spændings-kompression testbænk er en motoriseret teststation med et kraftområde på op til 500 N. Med ved hjælp af testbænken er du i stand til at udføre træk- og kompressionstest. Takket være den store vandring på 270 mm kan en lang række prøveemner, spændeanordninger og målesystemer med en lang række dimensioner monteres på den motoriserede spændings-kompression testbænk. Kørehastigheden kan indstilles præcist i intervaller på 1 mm/min mellem 1 ... 500 mm/min. Den indstillede hastighed og køreafstanden vises på højkontrastdisplayet på den motoriserede spændingskompressionstestbænk.


Udover at indstille hastigheden, tilbyder den motoriserede spændings-kompression testbænk også mulighed for at skifte mellem automatisk og manuel tilstand. I manuel tilstand bevæger teststanderen sig kun langs stien, når der trykkes på den tilsvarende knap. I automatisk tilstand sker dette automatisk, indtil operatøren stopper processen, eller en endestopkontakt trykkes.


Vejlingen af den motoriserede spændings-kompression testbænk kan begrænses via endestopkontakten. Dette har den særlige fordel, at operatøren kan begrænse kørselsafstanden med endestopkontakterne, f.eks. for at beskytte måleanordningen, før den rammer gulvet i den lodrette prøvestand eller kører ind i patronen, og derved forårsager overbelastning og beskadigelse af målesystemet . Samtidig kan træklængden ved brug af en træktest defineres. 


Udover testbænken tilbyder PCE Instruments også egnede kraftmålesystemer, der kan monteres på den motoriserede spændings-kompressionstestbænk. Forskellige borepatroner er valgfrit tilgængelige til en bred vifte af testopgaver. En lang række af måleopgaver kan således udføres med et enkelt målesystem.


Funktioner

- nødstopkontakt til nedlukning 
- justerbare endestop
- spændings- og kompressionstest
- automatisk og manuel tilstand
- stor rejse 
- rejseindikation på displayet

Specifikationer


Leveringsomfang

1 x lodret materialetestbænk PCE-VTS 50
1 x impulskabel til PCE-PFG-serien
4 x gummifødder
2 x unbrako nøgler
1 x koldt enhedskabel
1 x brugervejledning

Downloads

   
Forskningsområde 500 N / 50 kg
Opløsningsstivisning 0,02 mm
Rejser 270 mm
Hastighed 1 ... 500 mm/min
Opløsning 1 mm / min
Hastighedsnøjagtighed     2 %
Strømforsyning 220 ... 240 V AC, 1,5 A
Sikring 2 A
Miljøforhold 20 °C ±10 °C, 15 ... 80 % r. F.
Mål 45 x 26 x 68 cm
Vægt 35 kg