Varenr.: PCE-BFT 2

Bil måleinstrument / Bremsevæske tester PCE-BFT 2

483,00 DKK
603,75 DKK
:
4250348720009
PCE-BFT 2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

PCE-BFT 2 bremsevæsketester

Bremsevæsketester til hurtig og nem bestemmelse af kvaliteten af bremsevæske /
til professionel brug / display på LC-display / alarmtone / søjlediagram display

Selvom bremsevæsken i køretøjer er i et lukket system, kommer vand langsomt og kontinuerligt ind i kredsløbet via luftfugtigheden. Ældningen af bremsevæsken ændrer også dens egenskaber på længere sigt.  Det øgede vandindhold ændrer bremsevæskens egenskaber og dermed bremsefunktionen.  Bremsevæsken er et vigtigt led i transmissionen af bremsekræfter i ethvert motorkøretøjs bremsesystem. Det er derfor ekstremt vigtigt at kontrollere bremsevæsken regelmæssigt for at undgå manglende bremsetryk og for at sikre sikkerheden under kørslen, især i tilfælde af nødbremsning, da det netop er på disse tidspunkter, at den maksimalt tilgængelige bremsekraft normalt er. afgørende. Den trådløse bremsevæsketester fra PCE Instruments er det ideelle værktøj til hurtigt og præcist at kontrollere vandindholdet i bremsevæsken for at sikre tilstrækkelig sikkerhed til enhver tid, selv uden for de anbefalede vedligeholdelsesintervaller.

Bremsevæsketester brugt på værkstedet.Der er risiko for total fejl, selvom andelen af vand i bremsevæsken på et køretøj kun er tre procent eller mere. Det øgede vandindhold sikrer, at bremsevæskens kogepunkt falder. Som følge heraf kan der dannes vabler under tung belastning, og køretøjet er ikke længere i stand til at bremse optimalt. Fordi bremsetrykket overføres via bremsevæsken. Kun en regelmæssig kontrol af væsken med en bremsevæsketester kan garantere en sikker funktion af bremsesystemet. Det øgede vandindhold kan også føre til korrosion i systemet. Med bremsevæsketesteren fra PCE Instruments kan de tre mest almindelige bremsevæsketyper DOT3, DOT4 og DOT5.1 nemt og effektivt kontrolleres for deres vandindhold.

Bremsevæsketesteren bruger en sensor (sensorlængde: 190 mm) til at bestemme mængden af vand i testvæsken. Bremsevæsketesteren viser de fastlagte værdier på en let læselig måde på det store, oplyste LC-display. Belysningen garanterer optimal læsbarhed af data selv under ugunstige lysforhold. Ved at bruge bremsevæsketesteren får brugeren et hurtigt overblik over vandindholdet og genkender, hvornår bremsevæsken skal skiftes. Til dette formål har displayet på bremsevæsketesteren et firetrinssystem. Hvis vandindholdet i bremsevæsken er for højt, udløser bremsevæsketesteren også en akustisk alarm. Regelmæssig kontrol af bremsesystemet ved hjælp af bremsevæsketesteren sikrer kvaliteten af bremsevæsken. For at sikre fleksibel, stedsuafhængig brug af bremsevæsketesteren er enheden udstyret med batterier. For at beskytte batteriet har bremsevæsketesteren en automatisk slukning. Producenten har også udstyret bremsevæsketesteren med en praktisk justeringsfunktion.

Anvendelsesområder for bremsevæsketester

Bremsevæsketester brugt på en bil.Bremsevæsketesteren hjælper pålideligt med løbende vedligeholdelse og sikrer dermed en sikker rejse. Det er især vigtigt konstant at kontrollere væsken med bremsevæsketesteren i gamle eller sjældent brugte køretøjer. Den kompakte og handy form af bremsevæsketester og batteridrift garanterer fleksibel brug. Bremsevæsketesteren fra PCE Instruments er derfor ideel til brug på autoværksteder, virksomheder med store flåder og til eksperter. På grund af sin ukomplicerede håndtering er bremsevæsketesteren også ideel til privat brug.


Funktioner

 - for at bestemme kvaliteten af bremsevæsken
 - LCD til visning
 - justering af bremsevæsketester mulig
 - til professionel brug
 - hurtige og præcise resultater
 - velegnet til DOT3, DOT4 og DOT5.1

Specifikationer


Leveringsomfang

1 x bremsevæsketester PCE-BFT2
4 x 1,5 V AAA-batteri
1 x bæretaske
1 x brugervejledning

Downloads

   
Testbare bremsevæsker DOT3
  ; DOT4
  DOT5.1
   
Skærm bremsevæskekvalitet  ;   <0,1%: Fremragende kvalitet
  < ;1%: God kvalitet
  < 2,5 %: Acceptabel kvalitet
  >3 %: Dårlig kvalitet,
  Væske skal ændres
Skærm LC-display med belysning
Alarm Akustisk alarmtone
Automatisk nedlukning efter 6 minutter
Strømforsyning 4 x 1,5 V AAA-batteri
Driftsforhold - 10 ... 50 °C
Mål Sensorlængde: ca. 190 mm
  Skærmenhed: 160 x 37 x 34 mm
Vægt ca. 155 g