Varenr.: PCE-MSR 405

Magnetomrører Multipunkt PCE-MSR 405

3.340,00 DKK
4.175,00 DKK
:
4250348718877
PCE-MSR 405
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Mit Drehzahlanzeige
Mit Timer
10 l
Mit Heizung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Magnetisk flerpunktsomrører PCE-MSR 405

Magnetisk omrører med varme / temperaturkontrol op til 120°C / 5 omrøringspunkter / 
med timerfunktion og pulstilstand

 

Oplysninger om flerpunkts magnetomrøreren

Multipunkts magnetomrører PCE MSR 405 application research laboratoryMed flerpunkts magnetomrøreren med integreret opvarmning kan flere væsker opvarmes og blandes separat på samme tid. Parkeringspladsen på flerpunktsmagnetomrøreren fungerer også som varmelegeme. På denne måde kan væskerne, der er placeret i passende bægreglas, om nødvendigt blandes hurtigt og samtidig opvarmes til op til 120 grader celsius. Multipositionsmagnetomrøreren tilbyder derfor en praktisk og nyttig kombination af opvarmning og/eller omrøring, da forskellige medier ændrer deres egenskaber med temperaturvariationer.

En multistations magnetomrører af dette design blander en lang række medier på samme tid på flere sekventielt forbundne hylder. En magnetisk omrørerstang, den såkaldte omrørerstang, er placeret i en væskebeholder, normalt et bægerglas eller en Erlenmeyer-kolbe, på bundpladen. Denne rørestang følger induktionsfladerne og får på denne måde væsken i bevægelse.

For at kunne arbejde med flere væsker i et laboratorieforsøg er flerpunkts magnetomrøreren udstyret med en stor bundplade (456 x 118 mm). På denne måde kan der bruges op til fem omrøringspunkter på samme tid. Det maksimale volumen pr. rørepunkt er 400 ml. Multipositions-magnetomrøreren gør det således muligt for brugeren at blande 2000 ml væske i bægerglas ved i alt fem omrøringspunkter på samme tid. Hvis det ønskes, kan flerpunkts magnetomrørerens varmetemperatur justeres gradvist med en varmekapacitet på op til 375 watt. For at kunne styre temperaturen nøjagtigt, kan temperaturen på rørefeltet reguleres i praktiske 1-graders trin. I beholderen tilpasser væsken sig hurtigt til den indstillede temperatur på grund af rørebevægelsen. 

Producenten har udstyret multipositionsmagnetomrøreren, som kan betjenes med 230 V og 110 V netspænding, med en slidstærk børsteløs motor, som gør enheden særdeles holdbar og lav vedligeholdelse. Omrøringshastigheden af multistations magnetomrøreren kan justeres i området fra 300 til 1500 omdrejninger i minuttet. Brugeren har mulighed for at justere hastigheden i trin på 10 rpm. Derudover sætter nogle specielle funktioner brugeren i stand til at implementere tidsstyrede blandeprocesser med flerpunkts magnetomrøreren. Den nøjagtige omrøringstid kan indstilles i minutter ved hjælp af timerfunktionen. Multipunkts magnetomrøreren viser den resterende driftstid og slukker til sidst automatisk, når tiden er gået. Magnetomrøreren har også en pulsfunktion. Når denne pulsfunktion er aktiveret, ændres rotationsretningen for rørebevægelsen med faste intervaller. Med mange materialer fører dette til stærkere turbulens og bedre blanding. Varigheden af cyklussen for at ændre rotationsretningen kan indstilles med værdier fra 30 til 99 sekunder. Skulle der være behov for vedligeholdelse eller reparationsarbejde, kan reparationsservicen fra PCE-Instruments forbinde multipositions magnetomrøreren til en computer via RS232-grænsefladen til dataudveksling.

 

Anvendelsesområder for magnetomrørere med flere positioner

Magnetisk omrørerkemi med flere steder laboratoryMagnetiske omrørere, som ofte også omtales mere generelt som laboratorie-omrørere, findes i forskellige udgaver. Spektret spænder fra simple magnetiske omrørere med ét omrøringspunkt til lejlighedsvis brug, gennem opvarmelige flerpunkts magnetomrørere til programmerbare avancerede enheder til brug i kemiske laboratorier. Magnetiske omrørere er et ideelt værktøj til mange eksperimenter inden for udvikling, diagnose og kvalitetskontrol. De fleste magnetomrørere er også velegnede til langtidsdrift og er kendetegnet ved deres lave vedligeholdelseskrav, kompakte, robuste design, ufølsomme overflader og brugervenlighed.

Multipunkts magnetomrørere er ideelle til at omrøre flere væsker på samme tid og i henhold til definerede kriterier under reproducerbare forhold. De små magnetiske rørestave er helt nedsænket i væsken og roteres kun af induktionsoverfladens magnetiske effekt. Derfor kan beholderne med de væsker, der skal blandes, også tildækkes eller endda forsegles, så intet fordamper eller fordamper. Magnetiske omrørere med justerbar varmefunktion kan også bruges til at opvarme væsker til en specificeret temperatur til den ønskede undersøgelse. Væsken i beholderen opvarmes via kontaktfladen med magnetomrøreren. De rørestave, der er placeret i væsken, kan også bruges til omrøring. På grund af omrøringsbevægelsen blandes områder af væsken med forskellige temperaturer godt, og der etableres hurtigt en jævn temperatur for hele væskemængden.

Til måling af viskositetsegenskaber, for eksempel af olier, maling eller klæbemidler, kan fem forskellige sammensætninger af stoffet fremstilles på samme tid på multi-position magnetomrøreren ved samme temperatur, omrøringsintensitet og omrøringstid og derefter målt og evalueret. En anden række målinger kan derefter udføres med en anden sammensætning eller ved en anden temperatur eller med forskellige omrøringsparametre. En magnetisk omrører med flere positioner accelererer afprøvningen af forskellige blandinger gennem flere målepunkter og sikrer reproducerbarheden af sådanne sammenlignende måleserier.

Hvis omrøringstiden er længere, er det praktisk, at magnetomrøreren permanent viser, hvor lang tid der er tilbage til afslutningen af omrøringen. Ved nogle målinger i væsker bør måleelektroden flyttes, så den konstant er i kontakt med ny væske. Hvis disse målinger kan udføres på repræsentative prøver i laboratoriet, kan måleelektroden også fastgøres til et stativ, og væsken kan flyttes ved hjælp af en magnetomrører i stedet. Dette forenkler udførelsen af målingen. Brugeren har begge hænder fri og kan koncentrere sig om at observere og logge de målte værdier. Prøverne kan også bringes til en specificeret temperatur med magnetomrøreren. Et eksempel på dette er den amperometriske måling af opløst ilt i væsker ved hjælp af Clark-elektrodeprincippet. Ved udførelse af en sådan måling i laboratoriet skal man dog sørge for, at prøven kommer i så lidt kontakt med den omgivende luft som muligt, således at iltmætningen ikke ændres.


Funktioner

- Magnetisk omrører med flere positioner med 5 omrøringspositioner
- til maksimalt 400 ml væske pr. røreposition
- omrøringshastighed justerbar fra 300 til 1.500 o/min
- rørepositioner kan varmes op til maks. 120 °C i trin på 1 °C
- Timerfunktion til indstilling af omrøringstiden fra 1 til 999 minutter eller indtil slukning
- Pulsfunktion til ændring af omdrejningsretningen i intervaller på 30 til 99 s
- passende magnetiske rørestave inkluderet i leveringen og fås som tilbehør

Specifikationer

   
Drev af omrøringspunkterBørsteløse motorer
Antal omrøringspunkter5
Maks. Omrøringsmængde400 ml pr. omrøringspunkt
 2000 ml i alt
Justerbar hastighed 300 ... 1500 rpm
Hastighedsnøjagtighed 10 RPM
OpvarmningstemperaturOmgivelsestemperatur ... 120 °C
Nøjagtighedstemperatur± 1 °C
Timerområde1 ... 999 minutter Uendelig
Anbefalet længde af rørestave    25 mm
Dimensioner rørefelt456 x 118 mm
Varmeeffekt330 W (110 V) 375 W (220 V)
Beskyttelsesklasse IP 42
Driftsforhold 5 ... 40 °C, maks. 80 RH
Strømforsyning / 110 V AC / 3,6 A 220 V AC / 1,7 A
Aktuelt forbrug  
Strømforbrug 400 W
Mål 565 x 136 x 75 mm
Vægt ca. 3 kg
Grænseflade RS232
   

Leveringsomfang

1 x multi-position magnetisk omrører PCE- MSR 405
1 x 25 mm rørestang
1 x tilslutningskabel
1 x betjeningsvejledning

Downloads