Varenr.: PCE-CMM 10

Luftkvalitetsmåler PCE-CMM 10

1.785,00 DKK
2.231,25 DKK
:
4250348718914
PCE-CMM 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Luftkvalitetsmåler

Kuldioxidmåler / batteridrift / alarmgrænser / 400 ... 5000 ppm / temperaturmåling /
visuel og akustisk alarm / automatisk nedlukning / kan oplades via USB / enheder kan ændres / LC-display / temperaturområde -10 ... 50 °C

Kuldioxid er en naturlig bestanddel af den luft, vi indånder og er farveløs, lugtfri og smagløs. Gassen kan være giftig i høje koncentrationer. I dårligt ventilerede rum kan kuldioxidniveauet stige hurtigt og have en meget stor indflydelse på trivslen. Regelmæssig kontrol af luftkvaliteten i lukkede rum er derfor afgørende for at undgå koncentrationsproblemer og andre sundhedsmæssige konsekvenser. Kvaliteten af luften i kontorer og klasseværelser kan kontrolleres særligt effektivt, hurtigt og bekvemt med kuldioxidmåleren fra PCE Instruments. Kuldioxidmåleren er pålidelig, multifunktionel og er specielt udviklet til indendørs målinger.

Kuldioxidmåleren muliggør præcis og enkel måling af CO2, temperatur og relativ luftfugtighed. Det store LC-display på kuldioxidmåleren viser alle målte værdier og har også en dato- og klokkeslætsvisning. Kuldioxidmåleren visualiserer batteristatus med et batterisymbol i den øverste del af displayet. Kuldioxidmåleren kan oplades via et USB-interface eller tilsluttes en strømkilde til langtidsmåling. På denne måde sikres en permanent kontrol af luftkvaliteten i lukkede rum. Producenten har også udstyret kuldioxidmåleren med en automatisk slukning: Hvis det ønskes, slukker enheden selv efter to timer for at spare på batteriet.

Måleområdet for kuldioxidmåleren er mellem 400 og 5000 ppm. Enheden for CO2-koncentrationen er angivet i ppm (engelsk for parts per million), man taler derfor om milliondelen. CO2-koncentrationer på op til 800 ppm er acceptable indendørs, fra 1400 ppm og opefter bør der sikres tilstrækkelig tilførsel af frisk luft. Fra kuldioxidkoncentrationer på 80.000 ppm når CO2 en dødelig dosis efter kort tid.  Derudover giver kuldioxidmåleren pålidelig information om temperaturen (-10 grader Celsius til +50 grader Celsius) og luftfugtighed (0 til 99 procent RF). Kuldioxidmåleren bruger ikke-dispersiv infrarød (NDIR) teknologi til at måle CO2-koncentrationen. Kuldioxidmåleren viser de fastlagte værdier på en let læselig måde på det store LC-display. Hvis CO2-indholdet i rumluften er for højt, skifter det hvidt oplyste display til rødt. Et akustisk signal supplerer den visuelle alarmfunktion for at gøre opmærksom på den øgede CO2-koncentration i rumluften. På denne måde gør kuldioxidmåleren brugeren i stand til at reagere hurtigt på ændringer i indeluften. For at minimere forureningen af luften med CO2 bør der, hvis grænseværdien overskrides, tilføres frisk luft så hurtigt som muligt, og et vindue bør åbnes. Med støtte fra kuldioxidmåleren kan optimal indendørs luftkvalitet altid opnås og de skadelige konsekvenser af CO2-forurening forhindres.

Anvendelsesområder for luftkvalitetsmålere

div class="col-md- 12 text-justify">

Kompakt, fleksibel, pålidelig: Kuldioxidmåleren fra PCE Instruments er det ideelle instrument til overvågning af luftkvaliteten. Dens praktiske funktioner og brugervenlige anvendelse gør kuldioxidmåleren til den ideelle løsning til arbejdspladser, skoler, daginstitutioner, produktionsfaciliteter, forsknings- og udviklingsfaciliteter. Kuldioxidmåleren bruges også i den private sektor på grund af dens ukomplicerede håndtering til at overvåge CO2-koncentrationen, hvorfra ventilationsanbefalinger kan udledes.


Funktioner

- Kuldioxidmåling
- Batteridrift
- Grænse overskredet
- Baggrundsbelysning
- Lufttemperatur
- Desktoptaske
- Fugtighed
- Bip

Specifikationer

td>
   
CO2-måleområde 400 ... 5000 ppm
Opløsning 1 ppm
Nøjagtighed ± (5 % + 50 ppm) mellem 400 ... 2000 ppm
  og et atmosfærisk tryk på 1013 mbar
   
   
Temperaturmåleområde -10,0 ... 50,0 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed ± 1 °C
  (kan påvirkes af din egen spildvarme)
   
Fugtighedsområde 0 ... 99 % RF
Opløsning  1 % RH
Nøjagtighed  ± (5 % ved 25 °C) mellem 10 ... 90 % RF
   
Sensor NDIR-princip
ABC Automatisk grundlinjekorrektion
Lydalarm Bummer
Visuel alarm Rød baggrundslys
Skærm 3 tommer LC-skærm
Batteriindikator Fire niveausindikator
Visningsfrekvens 3 sekunder
Automatisk sluk   slukker sig selv efter 2 timer
Baggrundsbelysning Hvid baggrundsbelysning
Arbejdsforhold 0 ... 50 °C, 0 ... 85 % RF
Opbevaringsforhold -20 ... 60 °C, 0 ... 95 % RF
Strømforsyning Indbygget 3,7 VDC batteri
Vægt 195 g
Dimensioner 75 * 55 * 130 mm
   

Leveringsomfang

1 x luftkvalitetsmåler PCE- CMM 10
1 x USB-kabel
1 x brugervejledning