Varenr.: PCE-A-315

Landbrugstestudstyr PCE-A-315 Fugt i korn

53.872,00 DKK
67.340,00 DKK
PCE-A-315
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: Ikke tilgængelig i øjeblikket!

Beskrivelse


Landbrugsmåleapparater / kontinuerlig fugt måling i Korn (rørinstallation)

Materialer, der kan måles præcist med mikrobølge-fugtmåleren Korn: Hvede, byg, triticale (dyreblandinger lavet af hvede og rug). ), rug, havre, majs, hirse, boghvede Bælgplanter: lupin Oliefrø: raps, solsikkefrø (antal målbare afgrødetyper: 25 typer mulige).

Fugtighedssensor

Mikrobølgefugtmåleren bruges ikke kun til at registrere den aktuelle materialefugt i den kontinuerlige industrielle produktionsproces, den kan tilsluttes evalueringsenheder, dataloggere, procescontrollere eller proces Funktionsprincippet for mikrobølgekorns fugtighedsmåler er baseret på den væsentlige forskel i de ultrahøjfrekvente dielektriske kapacitanser for de mest tørre varer og vand. Måleren bruger en ringresonator som sensor, i hvis centrum er en målekanal i form af et dielektrisk rør, gennem hvilket kornet delvist strømmer tildelt af den generelle strøm. Parametrene for resonatoren ændrer sig, når elektromagnetiske bølger interagerer med korn af forskellige fugtniveauer.

En stor fordel og væsentlig egenskab ved fugtregulatoren er, at på grund af den samtidige måling af to parametre i resonatoren (resonans) frekvens og resonansamplitude) og en speciel behandlingsalgoritme for kornfugtigheden, uanset tætheden, opnås en høj pålidelighed og reproducerbarhed af målingen. Desuden bestemmes kornets fugtighed uden at beskadige kornet under målingen eller forårsage slid på sensoren. Metoden til at måle fugt ved hjælp af mikrobølger tillader derfor ikke-destruktiv detektion i kontinuerlig drift (online). Transmissionseffekten er lav, så materialet ikke opvarmes eller deformeres. En af de vigtigste fordele ved at måle med mikrobølger er, at varens kernefugt også kan registreres. Det sparer også meget tid i forhold til at bruge en klassisk fugtskala.

Temperatursensoren indbygget i målekanalen muliggør automatisk korrektion af måleresultatet af kornfugtigheden afhængig af korntemperaturen.
Den gennemsnitlige levetid for mikrobølgefugtighedssensoren er 10 år. Online-målesystemet er meget lavt vedligeholdende, hvilket holder driftsomkostningerne, inklusive tilhørende omkostninger, meget lave.


Funktioner

- Kornfugtigheden registreres løbende uafhængigt af materialetætheden med høj reproducerbarhed af de
  målte værdier direkte i massestrømmen
- Særligt langtidsstabilt målesystem
- når først den er kalibreret, er der praktisk talt ingen re  ;Kalibrering påkrævet efter en vis driftsperiode
- fugtmåleren er ikke udsat for naturlig drift af mikrobølgesensoren

Specifikationer

Vis rækkevidde af kornfugtighed i kontinuerlig massestrøm
Visningsområde5 .. 25 %
Maksimal absolut fejl på±0,5 % (i måleområdet fra 5 til 18 %)
Fugtmåling±1,0% (i måleområdet>18%)
Fungerende temperaturområde±5 ... +55 °C
Driftstilstand24 VDC
Spændingsforsyning NiCr-Ni-stik fri for termisk stress
Indgangseffektop til 5 W
Opvarmningstid ved opstart   ca. 60 min
UdgangeRS-232, RS-485, 4-20 mA
Indgange4-20 mA
BeskyttelsesklasseIP65 / EX ia
Vægtmaks. 6,5 kg

Leveringsomfang

1 x landbrugsmåleapparat PCE-A-315 
1 x betjeningsvejledning