Varenr.: PCE-ABBE-REF2

Landbrugsmåleinstrumenter PCE-ABBE-REF2 sukkerindhold

5.914,00 DKK
7.392,50 DKK
:
4250348728371
PCE-ABBE-REF2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Erzeugnisanalyse
Tischgerät
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Landbrugsmåleapparat til præcis måling af brydningsindeks og sukkerindhold /
Medfølgende termometer / temperaturstyring af prismeholderen mulig / 
Til analyse af fedtstoffer, olier, maling, lakker, fødevarer og kemi . Stoffer

Med landbrugsmåleapparatet får du et måleapparat til hurtigt og præcist at bestemme brydningen indeks nD mellem 1.300 og 1.700. Landbrugsmåleren måler også sukkerindholdet i gennemskinnelige væsker, dispersioner, emulsioner eller andre stoffer. Ved hjælp af det medfølgende termometer kan brydningsindekset bestemmes for et temperaturområde på 0 ... +70 °C. For at kontrollere temperaturen på enheden er der fastgjort adaptere til vandslanger på begge sider af landbrugsmåleren på den øvre og nedre prismeholder, som tillader temperaturstyring ved hjælp af en ekstern termostat. Med dette landbrugsmåleapparat kan du f.eks. foretage en nøjagtig bestemmelse af sukkerindholdet i området 0 ... 95 % (1.333 ... 1.531). Anvendelsesområdet er dog meget større: måling og analyse af fedtstoffer, olier, maling, lak, fødevarer, kemiske stoffer, alkohol og opløsningsmidler.

Hvordan fungerer et refraktometer (landbrugsmåler)?
En landbrugsmaskine gauge fungerer som en måleanordning, med hvilken du kan bestemme brydningsindekset. Dette fungerer med flydende eller faste stoffer, så længe de er gennemsigtige, ved hjælp af refraktometri. Efter at prøven er blevet påført landbrugsmåleapparatet, genererer specialoptik i landbrugsmåleapparatet modstående lys/mørke felter, grænselinjen mellem de to felter er prøvens måleresultat.

Groft sagt er der tre målemetoder for et landbrugsmåleapparat:

- Transmitteret lys
- Streaking forekomst
- total refleksion

Til dette formål anvendes brydningen, dvs. lysets brydning eller totalreflektion og dets fysiske egenskaber. Fællesnævneren for de tre præsenterede måleprincipper er måleprismet med et kendt brydningsindeks. Lys har den egenskab, at det ikke bevæger sig med samme hastighed ved overgangen mellem måleprismet og prøvemediet, men forplanter sig med forskellige hastigheder. Det ukendte brydningsindeks for mediet, der skal måles, måles via lysafbøjningen.

- Med transmitted light-princippet projiceres et parallelt bundt af stråler ved grænsefladen mellem de to medier
  brudt.

- Med græsningsforekomst og total refleksion er den kritiske vinkler af en stråle af stråler
  målt med forskellige indfaldsvinkler på grænsefladen.

Målingen resultatet er mest nøjagtigt ved 20 °C, så temperaturen bør altid bestemmes og fejlene bestemmes ved hjælp af en korrektionstabel. Men der findes også refraktometre, der har en automatisk temperaturkorrektion, hvilket selvfølgelig øger målekomforten betragteligt.

Hvad bruges Abbe refraktometer (landbrugsmåleapparat) til?
Mange applikationer har til formål at forbedre koncentrationen i en  at bestemme bæremediet. Et traditionelt eksempel er bestemmelsen af sukkerindholdet i for det meste vandige opløsninger. For eksempel ved at bestemme sukkerkoncentrationen af en klase druer, kan deres modningsgrad bestemmes, hvilket gør dem interessante for vinproducenter. Landbrugsmåleren kan også måle den originale urt, når man brygger øl, vandindholdet i honning. Men et landbrugsmåleapparat kan også være et rigtigt værktøj i industrien, for eksempel kan olie-vand-koncentrationen i køleemulsionsblandinger i metalbearbejdningsmaskiner eller syrekoncentrationen i batterier bestemmes. Et landbrugsmåleapparat kan også findes i medicin, for eksempel kan proteinindholdet i urinen måles. Der er mange andre anvendelsesområder, hvor et landbrugsmåleapparat giver mening og i høj grad forenkler arbejdet. For at sikre sammenlignelighed af resultaterne er der etableret separate skalaer (grader Oechsle, grader Brix, grader Platon). Landbrugsmåleapparater er normalt udstyret med dobbeltskala %mas saccharose (Brix)/°Oe eller tredobbelt skala %mas saccharose (Brix)/°Oe/KMW-Babo. Internationalt er skalaen % mas saccharose (Brix) gyldig. Oechsle-skalaen 0-140°Oe gælder for frugtjuice, udenlandsk druemost og destillationsmos. Kun Oechsle-skalaen 30-140°Oe gælder for tysk druemost. Landbrugsmåleapparater med denne skala er markeret med et "D".

Funktioner

- nem at bruge
- måler brydningsindeks og sukkerindhold
- robust støbt hus
- høj opløsning
- stor Vifte af anvendelser
- indskruet termometer

Specifikationer

   
Måleområde  
Brydningsindeks     ;  ;  1.300 ... 1.700 nD
Opløsning 0,005 nD
Nøjagtighed ±0,005 nD
   
Måleområde  
Sukkerindhold 0 ... 95 %
Opløsning 0,25 %
Nøjagtighed ±0,25 %
   
Skærm opdelt skala ( øverste del % Brix /
  nederste del brydningsindeks n D)
Vægt 3000 g
   

Leveringsomfang

1 x landbrugsmåleapparat PCE-ABBE-REF 2
1 x referenceblok
1 x skruetrækker
1 x indskruningstermometer
1x betjeningsvejledning